- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
orası öyle tabiki tatlım ama insan bi zaman sonra sıkılıyor
Ne güzelben samsundayım şimdi de Bursa'ya gelin gidicem
Ben samsunluyum cnm
inşallah canım benim inşallah
Ben Samsunlu değilim ama bi kaç aydır burda yaşıyoruz ailece babamın tayini dolayısıyla ne güzel olmuş böyle sürekli tersiz
Ama bekleyince gelmiyor o gelmesi beklenen ne zaman aman kimse gelmesin ben böyle daha iyiym dersen o zaman kapında bitiyor beklemediğin
yani birini beklemeyeyim diyorsun zaten biri bile yok öyle hayal resmen benim için
Kısmet çıkar gelir bi yerden bilemezsin ki umutsuz olma herkes bulur diğer yarısını
bende yok galiba öyle biri
Vardır daha karşılaşmamışsındır sadece
bence de cnmmm
Umarım kızlar dediğiniz gibi olur
iyi düşün iyi olsun herzaman cnmm
Evet canım haklısın elbet biri çıkar çıkar da ben çok seçiciyimdir yakında en büyük korkum evde kalıcam ve nefes alsın yeter diyeceğim
yaş kaç cnmmm
Evet canım haklısın elbet biri çıkar çıkar da ben çok seçiciyimdir yakında en büyük korkum evde kalıcam ve nefes alsın yeter diyeceğim
Daha gencim evlilik için tabiki 20 yaşındayım dahaama bi kuzenim var ablam yani o şuan 32 yaşında ama halen bekar ve artık kimse yok işin en kötü tarafı düşüncelerimiz aynı yani oda çok Seçiciydi ve şimdi evde kaldı diyebilirim
Ay akşam akşam iyi güldüm Allah iyiliğini versinne kadar zamandır yalnızsın sen önce onu söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?