- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
orası öyle tabiki tatlım ama insan bi zaman sonra sıkılıyor![]()
Biri gelir tam gelir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orası öyle tabiki tatlım ama insan bi zaman sonra sıkılıyor![]()
Ne güzelben samsundayım şimdi de Bursa'ya gelin gidicem
![]()
Ben samsunluyum cnm![]()
inşallah canım benim inşallah![]()
Ben Samsunlu değilim ama bi kaç aydır burda yaşıyoruz ailece babamın tayini dolayısıyla ne güzel olmuş böyle sürekli tersiz![]()
Ama bekleyince gelmiyor o gelmesi beklenen ne zaman aman kimse gelmesin ben böyle daha iyiym dersen o zaman kapında bitiyor beklemediğin![]()
yani birini beklemeyeyim diyorsun zaten biri bile yok öyle hayal resmen benim için![]()
Kısmet çıkar gelir bi yerden bilemezsin ki umutsuz olma herkes bulur diğer yarısını![]()
bende yok galiba öyle biri![]()
Vardır daha karşılaşmamışsındır sadece![]()
bence de cnmmm![]()
Umarım kızlar dediğiniz gibi olur![]()
iyi düşün iyi olsun herzaman cnmm![]()
Evet canım haklısın elbet biri çıkar çıkar da ben çok seçiciyimdir yakında en büyük korkum evde kalıcam ve nefes alsın yeter diyeceğim![]()
![]()
yaş kaç cnmmm![]()
Evet canım haklısın elbet biri çıkar çıkar da ben çok seçiciyimdir yakında en büyük korkum evde kalıcam ve nefes alsın yeter diyeceğim![]()
![]()
Daha gencim evlilik için tabiki 20 yaşındayım dahaama bi kuzenim var ablam yani o şuan 32 yaşında ama halen bekar ve artık kimse yok işin en kötü tarafı düşüncelerimiz aynı yani oda çok Seçiciydi ve şimdi evde kaldı diyebilirim
![]()
Ay akşam akşam iyi güldüm Allah iyiliğini versinne kadar zamandır yalnızsın sen önce onu söyle
![]()