• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

merhabalar ben 20 yasindayim. izmirde yasiyorum. bekarim ve sevgilim yok, okuyorum. arkadasim var az cok ama dostum yok. bunun eksikligini cok hissediyorum bu acidan cok dertliyim benim gibi arkadaslar varsa konusalim dertleselim isterim.

canım merhaba ben kbr61 nasılsın tanışabılırız ben istanbulda yaşıyorum derdin ne tatlım derdını anlatmayan derman bulamaz :16:

canım merhaba ben kbr61 nasılsın tanışabılırız ben istanbulda yaşıyorum derdin ne tatlım derdını anlatmayan derman bulamaz :16:
kendimi cok yalniz hissediyorum arkadaslarim var ama o guven duygusundan cok uzagim
:((( kendi kendime her sey duzelecek diyorum ama..
insanlarla yakinlasamiyorum ben tanisiyorum ama onlar benle yakinlasmak istemiyorlar geri cekiyorlar kendilerini :((

kendimi cok yalniz hissediyorum arkadaslarim var ama o guven duygusundan cok uzagim
:((( kendi kendime her sey duzelecek diyorum ama..
insanlarla yakinlasamiyorum ben tanisiyorum ama onlar benle yakinlasmak istemiyorlar geri cekiyorlar kendilerini :((

anladım canım aynı durumdayız bende öyleyım ne yazıkkı ıstersen tanışabılırız sıkıntı yok yanı ben ne zaman kımle tamışmaya kalksam soguk duruyolar yada konuşmaya kalksam sonra bende vazgecıyorum konuşmaktan :16:

anladım canım aynı durumdayız bende öyleyım ne yazıkkı ıstersen tanışabılırız sıkıntı yok yanı ben ne zaman kımle tamışmaya kalksam soguk duruyolar yada konuşmaya kalksam sonra bende vazgecıyorum konuşmaktan :16:
tanisalim tabi canim ben sicak kanli bir insanimdir konusmayi yeni insanlar tanimayi severim ama dedigin seyi ben de cok yasiyorum insanlar cok mesafeliler.

tanisalim tabi canim ben sicak kanli bir insanimdir konusmayi yeni insanlar tanimayi severim ama dedigin seyi ben de cok yasiyorum insanlar cok mesafeliler.

bende çok sıcak kanlıyım canım yenı ınsanlar tanımayı çokta severım evet haklısın canım ınsanlar cok mesafelıler

selamlar ben yine maydonoz olayım :) benimle de tanışın ; belki ben de güzel şeylere vesile olurum anlarsınız yaaa
kim bilir :)))

selam cnm ben kbr61 25 yaşındayım sende kendını tanıtırsan sevınırım =)
ben de maydonoz_ :) 23 sayılırım... :) ankara ve antalya yaşam alanım artık amasyadan ayrıldm :( ...özelden de tanışabiliriz cnm sonra bilgilerimi buradan vermek sıkıntı olur mu bilemiyorum. yine de memnun oldm :)

Son düzenleme:
ben de maydonoz_ :) 23 sayılırım... :) ankara ve antalya yaşam alanım artık amasyadan ayrıldm :( ...özelden de tanışabiliriz cnm sonra bilgilerimi buradan vermek sıkıntı olur mu bilemiyorum. yine de memnun oldm :)

bende istanbulda oturuyorum canım burada bılgılerını verme yabıkı sorun yaşayabılırsın canım tabıkı özelden yazışırız canım farketmez bende memnun oldum tatlım =) :16:

Buralara bir bakayım dedim,nerelerde buldum topiği :50::50:
Nerede buranın demirbaş hatunları :4::4:

aa ben de bu başlığı şimdi gördüm,görüncede sevındım..
Aranıza katılabilirmiyim diye soracaktım ama kımse uzun zamandır başlığa yazmamış.

Back