• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

sıra sana da gelecekkkk :51::51::51:

adın sanın kimsin necisin yaşın medeni durumun bunların hepsini istiorum sadece 2 dakikan var istediğin sorudan baslayabilirsinnnnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ahiret sorusu gibi olduuuuuuuuuuuuuu :1: :1: :1: merhaba hepinize evlii olsammm bekarlar topiğinde ne işim varrr :50: yeni üniv kazandm bu sseneee ingilizce öğretmenliği :64: gitmeden önce biraz gerginimm :50: 19umdymmm evlenmek ve aşkk istiyorummmm :16: :55: veee renkli gözlü bebeğim olsn istiyorummmmm :55: çok gzll anlattım galiba kendimii :64:

ahiret sorusu gibi olduuuuuuuuuuuuuu :1: :1: :1: merhaba hepinize evlii olsammm bekarlar topiğinde ne işim varrr :50: yeni üniv kazandm bu sseneee ingilizce öğretmenliği :64: gitmeden önce biraz gerginimm :50: 19umdymmm evlenmek ve aşkk istiyorummmm :16: :55: veee renkli gözlü bebeğim olsn istiyorummmmm :55: çok gzll anlattım galiba kendimii :64:

cıkssssssssss :45: evlilik için çok erken daha :24::24::24:

şükür güzel gidyor çocuğun sınavı bitince rahatladı :D

salı sabahı gelecek :16::16::16::16:

sizin nası, üzmüyor değil mi:27:
yok cnm ne üzmesiii beniiii el üstünde tutuo :nazar::52::52::52:
Hoşbulduk canım. Öğretmenim. Askerde bir sevdiceğim var 9 ay oldu olacağız bir kaç güne de inşallah :)
memnun oldum cnm h.g tekrar :54::54:
merhaba kızlar ne yapıyosunuz :3::3:

hayalimde ki aşk die bir film var onu izliorum cnm çok güzellll :16::16:

Back