• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

çok sevindim juli ya nası becerdin bu hale getiremye öğretsene bana da:9:

1.si üstüne gitmemeyi öğrendim
2.si birbirimizi dinlemeyi anlamaya calışmayı öğrendik
3.süüü çok daha fazla vakit geçirmye ve geçirdiğimiz vakitlerden keyif almaya basladık limonum :69: maşallah de kuzum :nazar:

1.si üstüne gitmemeyi öğrendim
2.si birbirimizi dinlemeyi anlamaya calışmayı öğrendik
3.süüü çok daha fazla vakit geçirmye ve geçirdiğimiz vakitlerden keyif almaya basladık limonum :69: maşallah de kuzum :nazar:

:nazar::nazar::nazar: maaşallah canım :d sevindim iyi olmanıza demkki topik yaramadı bize dağılınca toparladık :27::27:

uyuz da inş atanır bişiler daha yoluna girer

Kızlar çikolatamla ilk yıl dönünümüz olacak. Güzel bir hediye alıp sürpriz yapmak istiyorum. Hediye ve sürpriz önerilerinizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler :4:

Kızlar çikolatamla ilk yıl dönünümüz olacak. Güzel bir hediye alıp sürpriz yapmak istiyorum. Hediye ve sürpriz önerilerinizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler :4:

canım benim aklıma bi fikir geldi ama sen bilirsin yine de :28::28:

beraber çektirdiğiniz fotoların arkasına beraber yaşadığınız komik anları yazıp bir albüm oluşturabilirsin :16::16:

herkese selam kızlar :16::16:

20 yaş ve 30 yaş arası bekar kızların sohbet mekanıııı burası var mıııııı sohbet etmek isteyen arkadaslar :27::27:

şimdiden hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :52::52:

öncelikle herkese merhaba; buraya aslında paylaşım mı desem yardım talebimi desem bilemedim ama cok sevdiğim biri için yazdım öncelikle bö leşi bir topic için coook teşekkürler... benm 2 yıldır sevgili var ama abim olsa bu kadar seveceğim müzmin bekar kuzenim için yazayım dedim... 27-28 yaslarında Antalyada yasayan , universite yıllarında teklif ettiği kızın nişanlı olduğunu öğrendiğinde ona sadece şiirler yazan kendi halindeki abime yardım edecek kişİye görümce; kız kardeş ne derseniz olmaya hazırım hatta sırf amasyadan antalyaya bile yüzyüze tanışmaya gelirim... öyle tahmin ediyorum ki 2. ci yok gibi... 10 gun evel antalyadaydım ve teyzem kuzenime yeter hayat bitmedi ya nereye kadar bekarlık diyo cok üzlüyorum ya :((( yakışıklı sayılır Allah için; müzikle uğraşır siir yazar... bir kaç şiirini okutmuştu Göz yaşlarımı tutamamıstım...

öncelikle herkese merhaba; buraya aslında paylaşım mı desem yardım talebimi desem bilemedim ama cok sevdiğim biri için yazdım öncelikle bö leşi bir topic için coook teşekkürler... benm 2 yıldır sevgili var ama abim olsa bu kadar seveceğim müzmin bekar kuzenim için yazayım dedim... 27-28 yaslarında Antalyada yasayan , universite yıllarında teklif ettiği kızın nişanlı olduğunu öğrendiğinde ona sadece şiirler yazan kendi halindeki abime yardım edecek kişİye görümce; kız kardeş ne derseniz olmaya hazırım hatta sırf amasyadan antalyaya bile yüzyüze tanışmaya gelirim... öyle tahmin ediyorum ki 2. ci yok gibi... 10 gun evel antalyadaydım ve teyzem kuzenime yeter hayat bitmedi ya nereye kadar bekarlık diyo cok üzlüyorum ya :((( yakışıklı sayılır Allah için; müzikle uğraşır siir yazar... bir kaç şiirini okutmuştu Göz yaşlarımı tutamamıstım...

canım merhaba çok geçmiş olsun kuzenıne uzuldum dua etsın dıyelım gecer heerşey hayat bışekılde bıtmıyo her zaman devam edıyo goruldugu gıbı

merhabalar ben 20 yasindayim. izmirde yasiyorum. bekarim ve sevgilim yok, okuyorum. arkadasim var az cok ama dostum yok. bunun eksikligini cok hissediyorum bu acidan cok dertliyim benim gibi arkadaslar varsa konusalim dertleselim isterim.

canım merhaba; nasıl etsem de seni abim yani kuzenimle tanıştırsam:) inşallah hayat gönlüne göre birini karsina çıkartır...

canım merhaba; nasıl etsem de seni abim yani kuzenimle tanıştırsam:) inşallah hayat gönlüne göre birini karsina çıkartır...

cnm burası evlndirme programı değilll :9::9: hayret vallaa bu devirde nasıl güvenebilirsin buradan birini abinle tanıştırmk için :31::31: çok iyi biri olabilir ma ya tam tersi çıkarsaaaaa ben hiç doru bulmuorum cnmmmm :45::45:

canım merhaba çok geçmiş olsun kuzenıne uzuldum dua etsın dıyelım gecer heerşey hayat bışekılde bıtmıyo her zaman devam edıyo goruldugu gıbı

cok saolun ;ben de dua ediyorum; ama ...:(
yalnız kuzenim için değil, Allah, tum gönülden yaralılara yardım etsin demekten başka sey elden gelmiyor şimdilik...

cnm burası evlndirme programı değilll :9::9: hayret vallaa bu devirde nasıl güvenebilirsin buradan birini abinle tanıştırmk için :31::31: çok iyi biri olabilir ma ya tam tersi çıkarsaaaaa ben hiç doru bulmuorum cnmmmm :45::45:

o i

haklısın cnm ;amacim aslında bi uzuntumu paylaşmaktı; ama bekarım sevgilim yok deyince öyle espirisine dedim sonra yolun acık olması temennisinde bulunmuştum...
bu aralar cok mu ince düşünüyorum kendime şaşmaya başladım... Ama bir yandan da keşke o insan için bir şeyler yapsam diye gönlümden geçiyor, cok iyi bir dost; arkadaş abi olabilen biri; nasıl desem farklı içkisiz sigarasız ve sevdiğine sadık bu devirde kimsede yok maalesef...

Back