• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

neler çektık be tatlım 7 yıl ıcınde ama sımdı 83 gun sonra kavusuyorzzz sukur...memnun oldm buarada bıraz geç oldu cevap mesaıdeym uyuya klmsmmm:)))
sennn bır ılıskın var mı tatlım

vallahi bende şaşırdım canım ama maşşallah iyi dayanmışssın 7 yıl dile kolay allah daha uzun ömürler geçirmeyi nasip etsin sevdiceginle canım :)

juli beetlee anzer limon ihdd.... kızlar nasılsınızzzz

Son düzenleme:
İyiyim canım. Sen nasılsın? Topiğimiz öldü valla:43:

iyiyim canım bende
aynen bu yüzden yazmıyorum bile artık kuzum giriyorum kimse yok yada öle napıyon nasılsın bu konuşulacak konularımız bile bitmiş yeni gelenler oluyor ama önceki gibi kaynaşamıyoruz üzülüyorum ya gerçekten

eski kuzularım nerde bnm yaa glsmn ihdd beetlem limonum anzerim ve diğerleriii :14:

iyiyim canım bende
aynen bu yüzden yazmıyorum bile artık kuzum giriyorum kimse yok yada öle napıyon nasılsın bu konuşulacak konularımız bile bitmiş yeni gelenler oluyor ama önceki gibi kaynaşamıyoruz üzülüyorum ya gerçekten

Benim suçum ya. Ben yazmadım uzun süre, uğramadım. Ondan dağıldık:31: Ben depresyondayım galiba, belirtilerine baktım da uyuyor bana:14:

Back