• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Atanamadım :14::14::14:
Daha kaç defa göreceğim "herhangi bir pozisyona yerleştirilemediniz" yazısını :14:
Çoğu bölümler 80 lere düşerken ben atanamadım :14::14:

Stimmmmmmmmmmmm :50:
sağlık olsun üzülme :29:
kaç almışssın ?
istediğin yerlerin puanı mı yüksek ?

Son düzenleme:
Daha kaç defa göreceğim "herhangi bir pozisyona yerleştirilemediniz" yazısını :14:

Stillim baktım ben kaçla alınmış bölümlere diye. Gördüklerim karşısında şok oldum. Bazı memurlukları kişiye özel açmışlar resmen. En küçük puan 68.bilmem kaç, en yüksek puan da aynısı ve 80le atanamayan dolu. Kişiye özel kadro açıp almışlar mubarek resmen:53:

Stillim baktım ben kaçla alınmış bölümlere diye. Gördüklerim karşısında şok oldum. Bazı memurlukları kişiye özel açmışlar resmen. En küçük puan 68.bilmem kaç, en yüksek puan da aynısı ve 80le atanamayan dolu. Kişiye özel kadro açıp almışlar mubarek resmen:53:

kızım nette bir haber okudum dediğin gibi kişiye özel sanki 46 puanla atanmışşş şaka gibi :45::45:

hayırlısı olsun stilim yaaaaa üzülme cnmm :31::31:

inanın artık duyarsızlaştım bende kaldım gene.. kişiye özel kadroyu geçtim onları alıyorsanız gene alın da bizim hakkımızı da verin arkadaş 5 yıldır her sınava gir çık her atamada heyecanlan umutlan ve hüsrana uğra çöktük yaa!! kasımda yapmayacağım ya tercih mercih bu ne beee!!! :2: :2:

Stimmmmmmmmmmmm :50:
sağlık olsun üzülme :29:
kaç almışssın ?
istediğin yerlerin puanı mı yüksek ?

84 Küsür almıştım canım.
Hayırlısı diyorum ama insan daralıyor canım.Hele bazı haksızlıklar daha da koyuyor.İstediğim özel bir yer yok inan neresi olursa yazdım artık geçtim kurum seçmekten.

Ah canım en çok da o koyuyor teknik bilgi gerektirmeyen kadrolar bile ne akla hizmet bölümlere veriliyor anlamıyorum:19:
kızım nette bir haber okudum dediğin gibi kişiye özel sanki 46 puanla atanmışşş şaka gibi :45::45:

hayırlısı olsun stilim yaaaaa üzülme cnmm :31::31:

Hayırlısı elbet canım hayırlısıda bekleyip bekleyip emek verip karşılığını alamamak üzücü

inanın artık duyarsızlaştım bende kaldım gene.. kişiye özel kadroyu geçtim onları alıyorsanız gene alın da bizim hakkımızı da verin arkadaş 5 yıldır her sınava gir çık her atamada heyecanlan umutlan ve hüsrana uğra çöktük yaa!! kasımda yapmayacağım ya tercih mercih bu ne beee!!! :2: :2:

olmayınca olmuyor be stilim
Allah sonumuzu hayretsin :2:

Ne bileyim koyuyor canım.Bakıyorsun bazı kadrolar bazı bölümlere resmen peşkeş çekilmiş.:19:

84 Küsür almıştım canım.
Hayırlısı diyorum ama insan daralıyor canım.Hele bazı haksızlıklar daha da koyuyor.İstediğim özel bir yer yok inan neresi olursa yazdım artık geçtim kurum seçmekten.

Ah canım en çok da o koyuyor teknik bilgi gerektirmeyen kadrolar bile ne akla hizmet bölümlere veriliyor anlamıyorum:19:

Hayırlısı elbet canım hayırlısıda bekleyip bekleyip emek verip karşılığını alamamak üzücü

eee her yere kendi insanları koycak ki yamuk yemicek bi yerden bi gitmedi başımızdan be
insanların hakkını yiye yiye yatıcak yeri kalmadı artık

Julim nasılsın? Kahve fotomu atsam bi yorumlar mısın? Canım çok sıkkın :ssz:

Julim ben atıyorum sen yorumlarsın girdiğinde olur mu :105:

$Görüntü4200.jpg $Görüntü4199.jpg

$Görüntü4198.jpg $Görüntü4197.jpg

Back