• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

eet, bende beklemiyordum hiç, pat die bırakmıştı beni :26: hala hazmedemedim tabi, hala kırık yüreğim ama olan oldu biten bitti üstünden çok sular aktı :14:

hiç normal değil hemde.. arkadaştan öte, sevgiliden geri.. ne hissediyo bilemiyorum, ne düşünüyo bilemiyorum.. tek bildiğim ben asık oldumm :21:

sınavı nasıl geçti seninkinin ? şimdi nasıl aranız ?

ehe siz ara dönemdesiniz o zaman inş güzelce bir adım gelir:D

çok parlak değil ya umudumuz az canım. aramız daha iyi o rahatlayınca bizde iyiyiz :d :54:

ehe siz ara dönemdesiniz o zaman inş güzelce bir adım gelir:D

çok parlak değil ya umudumuz az canım. aramız daha iyi o rahatlayınca bizde iyiyiz :d :54:

aynen öyle bi dönem.. arkadaşta kalmak isteyebilir, diğerinide.. benim gönlüm diğerinden yana tabi :16:

aman aman ii olun.. mutlu olun :38:

Ama gitti sanırım :1:
İyiyim canım ya sen nasılsın bakalım :)

iyim tatlım ya topiğimiz dağıldı resmen üzüldüm ya :(

ben yine kkdayım kitap topiğindeyim daha çok. senin iş nası gidiyo aaa bi adam vardı numaranu falan isteyen sonra bi daha konuşmadık değil mi

iyim tatlım ya topiğimiz dağıldı resmen üzüldüm ya :(

ben yine kkdayım kitap topiğindeyim daha çok. senin iş nası gidiyo aaa bi adam vardı numaranu falan isteyen sonra bi daha konuşmadık değil mi

bende üzülüyorum canım eskiden neler konuşurduk,dertleşirdik,gülerdik neyse kışa yeniden toplaşırız diye ümit ediyorum bakalım..
konu açtım ben canım aşk hikayelerimiz bölümüne orda bütün gelişmeler var bir bak istersen :1:
işte iyi gidiyor ya Allah'a şükür,yeni insanlar tanımak eğlenceli :)

bende üzülüyorum canım eskiden neler konuşurduk,dertleşirdik,gülerdik neyse kışa yeniden toplaşırız diye ümit ediyorum bakalım..
konu açtım ben canım aşk hikayelerimiz bölümüne orda bütün gelişmeler var bir bak istersen :1:
işte iyi gidiyor ya Allah'a şükür,yeni insanlar tanımak eğlenceli :)

aa gözümden kaçmış canım ya çok bakmıyorum sadece kitap konusundayım hemen bakıyorum. kışa artık D:

selam camlarım nasılsınız bakalım. hadi topiği yine aktifleştirelim juliiii nerdesin :54:

faceden ekleşmiştik ama iletişimde değilim hilalcim ben facede kapattım :D

ya koptuk resmen :(

Back