• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

evet ya iyim canım gtatile girdik işte. tayin isteme durumum var onla uğraşıyorum. sen neler yapıyorsun bakalım:54:

Doğu görevine mi gideceksin canım? Napim aynı 6 gün çalışma 1 gün izin ama buna da şükür :31: Allahtan sabah 8 akşam 5 çalışmıyorum..
Benimde hayatımda değişiklikler var gibi ama bakalım :17:

Doğu görevine mi gideceksin canım? Napim aynı 6 gün çalışma 1 gün izin ama buna da şükür :31: Allahtan sabah 8 akşam 5 çalışmıyorum..
Benimde hayatımda değişiklikler var gibi ama bakalım :17:

evet canım ama iliçi yazacağım buranın daha uzak bi ilçesini inş olur hayırlısıyla

değişiklik derken dökül bakalım :1::27:

evet canım ama iliçi yazacağım buranın daha uzak bi ilçesini inş olur hayırlısıyla

değişiklik derken dökül bakalım :1::27:

İnşallah hayırlısı olur canım..
Ya bilmiyorum hiç aklımda olmayan ve beni şok eden bişey oldu perşembe günü..
Gezdiğim mağazalardan sonuncusuna gittim saat 15.30 falandı,tam çıkacakken oranın müdürü geldi çalıştığım firmanın adını söyleyerek beni çağırdı adımı bilmiyor çünkü.. Bende o sırada bi çikolata markasını arıyordum kardeşim istemişti.. dönüp efendim demeden şu marka yok mu ya dedim :27: sonra oda baktı o yok ama bu var buda aynısı dedi bende ama kardeşim ondan istedi dedim neyse onu alim aynısıysa dedim oda tamam korkma ya ben önerdim sadece almak zorunda değilsin diye takıldı bende burası bugünki son mağazamda başka yere uğramadan direk eve gitmek istiyorum dedim oda vayy mesainin bittiği saate bak dedi öyle ayak üstü lafladık biraz sonra birden gel soğuk bişeler içelim dedi ben olduğum yerde kaldım o içecek bişeyler aldı dolaptan çünkü şoka girdim :1: sonra alıp vaktin var di mi dedi ben varrr dedim ama surat ifadem şöyle :53:
neyse sonra odasına gittik sohbet ettik bi yarım saat falan ama laf arasında benim hayatımla ilgili bir sürü soru sordu yaşımı bitirdiğim okulu ideallerimi nerede oturduğumu vs vs yani kabaca beni tanıdı tabi kendini de tanıttı.. sonra dışarıya kadar beni uğurladı ben normalde başka kimseyle muhabbet etmem ilk seninle böyle oldu dedi birde benim mağaza gezme planım değişebilir o zaman onun mağazası çıkacak bunu ona söyleyince yaa hayır ben seni istiyorum mağazamda yollamam vs dedi en sonda eğer değişirse düzenin buralardan geçerken uğra tamam mı dedi bende t.amam dedim..
Çıktıkğımda hala şoktaydım ama mutluydum :31:

İnşallah hayırlısı olur canım..
Ya bilmiyorum hiç aklımda olmayan ve beni şok eden bişey oldu perşembe günü..
Gezdiğim mağazalardan sonuncusuna gittim saat 15.30 falandı,tam çıkacakken oranın müdürü geldi çalıştığım firmanın adını söyleyerek beni çağırdı adımı bilmiyor çünkü.. Bende o sırada bi çikolata markasını arıyordum kardeşim istemişti.. dönüp efendim demeden şu marka yok mu ya dedim :27: sonra oda baktı o yok ama bu var buda aynısı dedi bende ama kardeşim ondan istedi dedim neyse onu alim aynısıysa dedim oda tamam korkma ya ben önerdim sadece almak zorunda değilsin diye takıldı bende burası bugünki son mağazamda başka yere uğramadan direk eve gitmek istiyorum dedim oda vayy mesainin bittiği saate bak dedi öyle ayak üstü lafladık biraz sonra birden gel soğuk bişeler içelim dedi ben olduğum yerde kaldım o içecek bişeyler aldı dolaptan çünkü şoka girdim :1: sonra alıp vaktin var di mi dedi ben varrr dedim ama surat ifadem şöyle :53:
neyse sonra odasına gittik sohbet ettik bi yarım saat falan ama laf arasında benim hayatımla ilgili bir sürü soru sordu yaşımı bitirdiğim okulu ideallerimi nerede oturduğumu vs vs yani kabaca beni tanıdı tabi kendini de tanıttı.. sonra dışarıya kadar beni uğurladı ben normalde başka kimseyle muhabbet etmem ilk seninle böyle oldu dedi birde benim mağaza gezme planım değişebilir o zaman onun mağazası çıkacak bunu ona söyleyince yaa hayır ben seni istiyorum mağazamda yollamam vs dedi en sonda eğer değişirse düzenin buralardan geçerken uğra tamam mı dedi bende t.amam dedim..
Çıktıkğımda hala şoktaydım ama mutluydum :31:

kibar bir üslupla olan ilgi insanın her zman hoşuna gidiyor canım :d hadi bakalım diyorum tipi falan nasıldı :1: heycan yaptım :16:

Tipi iyi yani ayrıca çok kibar ve akıllı artı samimi.. ama ben mi yanlış anladım diyorum bazen?

canım onun tavrına göre şeklillendirirsin davranışlarını :D hiç tanıyan var mı iş arkadaşlarından az bilgi edinsen kimdir neyin nesidir?

hai bakalım hayırlısı diyelim :16:

canım onun tavrına göre şeklillendirirsin davranışlarını :D hiç tanıyan var mı iş arkadaşlarından az bilgi edinsen kimdir neyin nesidir?

hai bakalım hayırlısı diyelim :16:

hiç tanıyan arkadaşım yok canım zaten soramam da.. daha yeniyim bu ortamlarda yanlış anlaşılırım korkusuyla kimseye soramam malesef :50: ben hep mesafeli durdum iş ortamındaki insanlara karşı çünkü muhattap olduğum kişilerin %95 i erkek.. 3-4 kişiyle samimiyim biraz onlarda tanımaz.. ama hiç beklemediğim bişey olduğundan diyorumki acaba adam sadece sohbet edip laflamak mı istedi o zamanı bi mola olarak mı gördü vs diye.. :44:

akışına bırak bakalım varsa bişeyler atağa geçer :D:34:

ex bitti değil mi tamamen

akışına bırak bakalım varsa bişeyler atağa geçer :D:34:

ex bitti değil mi tamamen

Öyle yapmaya çalışıyorum ama biraz sabırsızımdır böyle konularda.. Yani aceleye getirmem ama ilgisi var mı onu anlamak isterim :1:
ex en son seninle bi gün görüşürsek bişeyler konuşucaz vs dedi bende sana öyle geliyor dedim öylede sustu en son ayrılmak istediğimde(haziran başı) 2-3 temmuza kadar bekle bari ben o zaman yanına gelicem yine ayrılmak istersen o zaman kabul ederim demişti bugün 7 temmuz olmuş bak :31:

ne kaygısız adam ya :D

belirszliği sevmiyoruz değil mi beklemyi varsa bişeyler olsun gitsin :D:54::27:

yok canım iyiydik sonra yine kötü olduk aramız kötü off ya sıkıldım artık canım.

bende netlik istiyorum artık

yok canım iyiydik sonra yine kötü olduk aramız kötü off ya sıkıldım artık canım.

bende netlik istiyorum artık

Sınavı nasıl geçmiş peki?
Yakın zamanda netliğe kavuşursun umarım canım ya bende sevmiyorum belirsizliği bi süre akışına bıraksanda o süre sonunda ne olacaksa olsun diyor insan di mi?:31:

slm kızlar kübra ben ben de aranıza geldım 23 yasındaymmm çağrı merkezınde çalısıyormm.7 yıllık bır ılıskım var..2 yıldırr nısanlıyızz 29 eyluldede dugunumzzz var:)9

slm kızlar kübra ben ben de aranıza geldım 23 yasındaymmm çağrı merkezınde çalısıyormm.7 yıllık bır ılıskım var..2 yıldırr nısanlıyızz 29 eyluldede dugunumzzz var:)9

o kdar yılın üstüne iyi evliliğe gelebilmişsinz :1: valla bravo nasıl sabrettn kız
bu arada merhaba cnm bnde 23 yaşındayım

o kdar yılın üstüne iyi evliliğe gelebilmişsinz :1: valla bravo nasıl sabrettn kız
bu arada merhaba cnm bnde 23 yaşındayım

neler çektık be tatlım 7 yıl ıcınde ama sımdı 83 gun sonra kavusuyorzzz sukur...memnun oldm buarada bıraz geç oldu cevap mesaıdeym uyuya klmsmmm:)))
sennn bır ılıskın var mı tatlım

Back