• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Selam Hatunlar :3: Nasılsınız görüşmeyeli:38:

Ben uğrayamıyorum uzun zamandır.Yoğun bir koşuşturmaca içerisindeyiz bu aralar.Bayramda kuzenim evleniyor onun telaşesi,haliyle ramanzanın uğraşları davetler gelenler gidilenler derken yoğun geçiyor günler nasıl bitiyor,gün nasıl akşam oluyor anlamıyorum :1: bazen bitap düşüyorum ama olsun güzel şeyler bunlar

bende işe girdim ama girmeseydim keşke bayramdan sonra çıkcam maaş çok düşük ve saatleri fazla moralim çok bozuk kızlar:43:

öyle oldu yaa, işe girdim, geri çıktım, psikolojimi alt üst etti adiler, falan da filan =)
şimdide bi döndüm tam döndüm ama herkescikler kayıp :19:

bu arada iyiim, saol, sen nasılsın ?

Dağıldık resmen canım yaz geldi sonra ramazan derken topik öldü resmen. İyim canım evde takılmaca yapıyorım. Ee anlat bakalım var mı yeni heyecanlar? :-)
ne işine girdin ne yaptılar sana dövelim mi :-)

Dağıldık resmen canım yaz geldi sonra ramazan derken topik öldü resmen. İyim canım evde takılmaca yapıyorım. Ee anlat bakalım var mı yeni heyecanlar? :-)
ne işine girdin ne yaptılar sana dövelim mi :-)

olmaz mı var tabi, ben asık olmaya aşıkım :19:

berkin için 3 ay deli gibi ağladım, zırladım, geri dönsün istedim şimdi resimlerine bakıyorum tabi arada ama o kadar :24:

yeni heyecanlar var ama bu da normal değil pek :1: hatta hiç normal değil :19:

sende ne var ne yok ?

olmaz mı var tabi, ben asık olmaya aşıkım :19:

berkin için 3 ay deli gibi ağladım, zırladım, geri dönsün istedim şimdi resimlerine bakıyorum tabi arada ama o kadar :24:

yeni heyecanlar var ama bu da normal değil pek :1: hatta hiç normal değil :19:

sende ne var ne yok ?

hım bende üzülmüştüm o zaman ne bileyim beklemediğimiz bi anda bitmiştiniz:( hayırlısı canım ya

normal değil derken :D

bende aynı sevgilimle devam ediyoruz daha iyiyiz şükür :D :54:

hım bende üzülmüştüm o zaman ne bileyim beklemediğimiz bi anda bitmiştiniz:( hayırlısı canım ya

normal değil derken :D

bende aynı sevgilimle devam ediyoruz daha iyiyiz şükür :D :54:

eet, bende beklemiyordum hiç, pat die bırakmıştı beni :26: hala hazmedemedim tabi, hala kırık yüreğim ama olan oldu biten bitti üstünden çok sular aktı :14:

hiç normal değil hemde.. arkadaştan öte, sevgiliden geri.. ne hissediyo bilemiyorum, ne düşünüyo bilemiyorum.. tek bildiğim ben asık oldumm :21:

sınavı nasıl geçti seninkinin ? şimdi nasıl aranız ?

Back