Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canım.. Neyse geçti gitti sen neler yapıyosun?
kızlar ya size bişi sorcam
sevdicegimin dogum günü var 2 hafta sonra ben cok orjinal bi hediye arıyorum ama bulamıyorum
fikir verin bana![]()
Kuzey güneyi izliyorum canımİzledikçe aşka geliyorum resmen
Aynı bende bir değişiklik yok. İşte askerlik zamanı yaklaşıyor bir tek ona canım sıkılıyor
Hmmm düşünmek lazım topikçe güzel bir fikir lazım:18: Canım bence 2 hediye al biri ihtiyacı olan bir şey olsun. Diğeri de orjinal bir şey ufak tefek.
kızlar ya size bişi sorcam
sevdicegimin dogum günü var 2 hafta sonra ben cok orjinal bi hediye arıyorum ama bulamıyorum
fikir verin bana![]()
Kuzey güneyi izliyorum canımİzledikçe aşka geliyorum resmen
Aynı bende bir değişiklik yok. İşte askerlik zamanı yaklaşıyor bir tek ona canım sıkılıyor
Hmmm düşünmek lazım topikçe güzel bir fikir lazım:18: Canım bence 2 hediye al biri ihtiyacı olan bir şey olsun. Diğeri de orjinal bir şey ufak tefek.
yılın en iyi kocası yada nişanlısıııı
yada ikinizin fotograflarından ve sizin şarkınızdan slayt yaabilirsin
yada ikinizin fotograflarından puzzle yaptır cnmm![]()
kızlar biriyle konuşmaya başladım önceden merhaba merhabaydık ama 1 hafta falan oluyor çok sık mesajlaşıyoruz gayet iyi bana karşı davranışları hiç kalbimi kırmıyor ama bir sorun var işte ben dinime bağlı biriyim namazımı kılıyorum mesela ama o genelde alkol kullanıyor ilerde bundan vazgeçebilir mi acaba hiç konuşmuyoruz bunları o olmasa gayet uyuyoruz birbirimize napcağımı bilemedim:26::26:
kızlar biriyle konuşmaya başladım önceden merhaba merhabaydık ama 1 hafta falan oluyor çok sık mesajlaşıyoruz gayet iyi bana karşı davranışları hiç kalbimi kırmıyor ama bir sorun var işte ben dinime bağlı biriyim namazımı kılıyorum mesela ama o genelde alkol kullanıyor ilerde bundan vazgeçebilir mi acaba hiç konuşmuyoruz bunları o olmasa gayet uyuyoruz birbirimize napcağımı bilemedim:26::26:
işte tam tanımadığım için hiç bilmi,yorum canım belki öyle bir tiptir belki değildir değişmez demi bunu hiç beklememeliyim oysa ben özel günlerde bile içen birine dayanamayan biriyimKişilerin birbirine uyumlu olması çok önemli ilişkilerde ama birde şu var dört dörtlük uyanı bulmak da zor bazı şeyler karşılıklı olarak göz ardı edilebilir.İçip içip azıtan bir tip değilse hani sosyal içici ise çok sorun olmaz tabi bu senin için kült bir şey değilse.
Değişir mi konusuna gelirse.Değişir düşüncesi ile bakarsan olaya sonunda hüsrana uğrayabilirsin
ah bi konu oraya gelebilse çok iyi olucak konuşmam lazım evet kızlar bi an önce yoksa bende bağlanırım o da bağlanır kopmak zor olur haklısınızyüzyüze göçrüşücez bu hafta yada haftaya o zaman konuşmaya çalışayım en iyisibence her şeyi en baştan konuş ki sonra hayal kırıklığı yaşama. ilerde bundan vazgeçmesini istiyorsan eğer şimdi vazgeçecekse geçsin,ilerde vazgeçmez yani beni böyle kabul etmiştin zaten der.
işte tam tanımadığım için hiç bilmi,yorum canım belki öyle bir tiptir belki değildir değişmez demi bunu hiç beklememeliyim oysa ben özel günlerde bile içen birine dayanamayan biriyim
ah bi konu oraya gelebilse çok iyi olucak konuşmam lazım evet kızlar bi an önce yoksa bende bağlanırım o da bağlanır kopmak zor olur haklısınızyüzyüze göçrüşücez bu hafta yada haftaya o zaman konuşmaya çalışayım en iyisi
İii cnm sen nasilsin![]()
iyi sayılırım julim dün göz amelyatı oldum artık gözlük yokbiraz ağrım var. siz ne alemdesiniz bakalım