20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

tabi ki sana yazdım kimsin necisin desem?

heee iyi o zman sazanlık yapmadım
yaaa ben buraya 1-2 hafta önce yazmıştım da fırsatm olmuyo girmeye
ben pofuduk kısaca pofu
26 yaşındayım,okuyorum+çalışıyorm,öyle kendi halinde yşayıp giden biriyim :)

İyiyim cnm sen nasilsinnn nasil gidiyor ask hayatı

iyim canım:) aşk hayatında sorun ararsan çok aramazsan yok artık uyuzun mantığında hareket ediyorum takılmıyorum niye aramadı niye öyle dedi yok özgür takılıyoruz. kavga gürültü yok

fark etmedim sanırsam hoşgeldin bakayım:) bende öğretmenim kendi çapımda

iyim canım:) aşk hayatında sorun ararsan çok aramazsan yok artık uyuzun mantığında hareket ediyorum takılmıyorum niye aramadı niye öyle dedi yok özgür takılıyoruz. kavga gürültü yok
Aman hep ayni cnmmm bakalim bizde yarin gezmyee gitcez aksama da arkadasımızın dügünü var ikimizde baş sadıçızzzz

Selam kızlar
Yarışma falan olsa da sonucunu beklesek ya
Hayatımda hiç heyecanlı bişi yok şu bikaç gündür

Kız sız bi yere gitmicekmisiniz eniste ile yarınnnn haftasonu cıkın gezin biz gezmeye gitcezzz

Enişte :44:
Aradımda bulamadım yok evde öyle birşey
Canım benim sevgülüm yok şu an, konuştuğum biri var ama ilerisi ne olur bilemiyorum
Ama plan güzeldi yinede

Enişte :44:
Aradımda bulamadım yok evde öyle birşey
Canım benim sevgülüm yok şu an, konuştuğum biri var ama ilerisi ne olur bilemiyorum
Ama plan güzeldi yinede

Kiz onunlaaaa gezinn sizdee biz yaaa erdeğeee yada mudanyaya gideriz sanirım deniz havası iyi geliyor ikimize deeee

Kiz onunlaaaa gezinn sizdee biz yaaa erdeğeee yada mudanyaya gideriz sanirım deniz havası iyi geliyor ikimize deeee

Yok tatlım ya bişiler kesinleşmeden bi yere gitmem mesafeyi korumak lazım
Gidin gezin tabi tadını çıkarın canımm

Yok tatlım ya bişiler kesinleşmeden bi yere gitmem mesafeyi korumak lazım
Gidin gezin tabi tadını çıkarın canımm

Gecen haftada mudanya da rakı balık keyfi yaptik arkadaslarlaaa antonyo ben bnm arkadasim ve esı esler arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…