• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

kızlar :3::3::3:

kısaca günümü özet geçeyim sizee :12::12:

sabah 10:30 da antonyonun aramasıyla uyandımmmm :102: efendim dedimmmm :102: hayatım uyan hadi mudanyaya gidiyoruz arkadaşlarla dediii :52::52:

tmm hazırlanayım dedimmmm 12 de çıktık evdennnn :27::27:

mudanyaya geldikkk bnm antonyooo burda durmak istemediiii sizi muhteşem bir yere götürcem dediiii nereye dedim demez mi YALOVA :30::30:

mudanyadan yalovaya doru yolaaa düştükkk :10::10: çınarcığa gittik arkadaşlar her insan ömründe bir kere gitmeli burayaaa o kadar güzeli bir yer ki bayıldımmm :1::1:

yemek yedik çay içtik gezdik dolaştık arkadaşlarlaaaaaaa :21::21: bana seradan saksı saksı güller aldııııı :27::27: misler gibi kokuyor yarın güzel bir saksıya ekcem onlar büyüdükçe bizim aşkımız daaaa büyücek :69::69:

sonra dönüşteee antonyonun arkadası kullandı arabayıııı yorgun düşmüş bitanem dizimde uyuyakaldıııı bursaya gelene kadar dizlerimde uyuduuuu bende onu izledimmm :16::16: sora bursada mintekste durduk bir çay molası daha verdikkkk :7::7:

soraaaaa tekrar yola düştük yarım saate evde idikkkk :10::10: öyle yorulmusuz ki düğün vardı arkadasımızın ben gelemicem dedim antonyoyu gönderdimmmm :1::1:

kısacası çok mutluyum kızlar :69::69:

lütfen okuyan herkes bir maşallah derse çok sevinirim o kadar kolay göze geliyor ki aşkımız :nazar::nazar:

umarım hepimiz çok ama çok mutlu oluruz kızlar :16::16:

Son düzenleme:

Çok stresli canim ya artık kalsam bile bitsin şu stres diyosun :)
Seninki naptı?

Her zaman ki yaptığını yaparak bu seneyi de yaktı :37::37:
Bu çocuğu ben ne yapsam hangi tepeden atsam kaynar kazanlarda yaksam bilemedim.
Bir şeyde demiyorum ant verdim o bölümü bitireceğim çok zor çok bilmem ne diyor ben bitireyim de görsün asıl zorluk onun içinde
Aptal desem değil aklı her hinliğe çalışır iş ele kitap almaya gelince nerelere kaçacağını bilmiyor
Ay neyse yazdıkça sinirleniyorum tekrar :37::37:

günaydın kızlar juliacım maşalllah diyeyim bizde dün olmadık şeylerden tartıştık sonra barıştık alllah bozmasın kimsenin yuvasını

haklısın juliacım hayırlısı herşeyin üstlerine gittinmi kendilerini bişey sanıyolar malesef

Her zaman ki yaptığını yaparak bu seneyi de yaktı :37::37:
Bu çocuğu ben ne yapsam hangi tepeden atsam kaynar kazanlarda yaksam bilemedim.
Bir şeyde demiyorum ant verdim o bölümü bitireceğim çok zor çok bilmem ne diyor ben bitireyim de görsün asıl zorluk onun içinde
Aptal desem değil aklı her hinliğe çalışır iş ele kitap almaya gelince nerelere kaçacağını bilmiyor
Ay neyse yazdıkça sinirleniyorum tekrar :37::37:

Tamam canım sormadım say :1:

selam kızlar

benim moralim çok bozuk hayatıma dair belirsizlikten sıkıldım artık ya. bir kaç haftaya tayinler açıklanacaak istemeli miyim? Niye tek başıma kara vermek zorundayım ben artık başka şeyler istiyorum :31::31:

selam kızlar

benim moralim çok bozuk hayatıma dair belirsizlikten sıkıldım artık ya. bir kaç haftaya tayinler açıklanacaak istemeli miyim? Niye tek başıma kara vermek zorundayım ben artık başka şeyler istiyorum :31::31:

Canım anlıyorum seni. Şu an için kendi hayatına göre hareket etmelisin:31: Bundan sıkıldın belki ne istediğini biliyorum ama şartlar böyle canım. Biraz da şuan için olması gereken bu bence.

iyi akşamlar kızlar :3::3::3:

:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:

Banlınızın banı açıldı:27:

Back