- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
kızlar 

kısaca günümü özet geçeyim sizee

sabah 10:30 da antonyonun aramasıyla uyandımmmm :102: efendim dedimmmm :102: hayatım uyan hadi mudanyaya gidiyoruz arkadaşlarla dediii

tmm hazırlanayım dedimmmm 12 de çıktık evdennnn

mudanyaya geldikkk bnm antonyooo burda durmak istemediiii sizi muhteşem bir yere götürcem dediiii nereye dedim demez mi YALOVA

mudanyadan yalovaya doru yolaaa düştükkk
çınarcığa gittik arkadaşlar her insan ömründe bir kere gitmeli burayaaa o kadar güzeli bir yer ki bayıldımmm 

yemek yedik çay içtik gezdik dolaştık arkadaşlarlaaaaaaa
bana seradan saksı saksı güller aldııııı 
misler gibi kokuyor yarın güzel bir saksıya ekcem onlar büyüdükçe bizim aşkımız daaaa büyücek 

sonra dönüşteee antonyonun arkadası kullandı arabayıııı yorgun düşmüş bitanem dizimde uyuyakaldıııı bursaya gelene kadar dizlerimde uyuduuuu bende onu izledimmm
sora bursada mintekste durduk bir çay molası daha verdikkkk 

soraaaaa tekrar yola düştük yarım saate evde idikkkk
öyle yorulmusuz ki düğün vardı arkadasımızın ben gelemicem dedim antonyoyu gönderdimmmm 

kısacası çok mutluyum kızlar

lütfen okuyan herkes bir maşallah derse çok sevinirim o kadar kolay göze geliyor ki aşkımız

umarım hepimiz çok ama çok mutlu oluruz kızlar

kısaca günümü özet geçeyim sizee

sabah 10:30 da antonyonun aramasıyla uyandımmmm :102: efendim dedimmmm :102: hayatım uyan hadi mudanyaya gidiyoruz arkadaşlarla dediii

tmm hazırlanayım dedimmmm 12 de çıktık evdennnn

mudanyaya geldikkk bnm antonyooo burda durmak istemediiii sizi muhteşem bir yere götürcem dediiii nereye dedim demez mi YALOVA

mudanyadan yalovaya doru yolaaa düştükkk

yemek yedik çay içtik gezdik dolaştık arkadaşlarlaaaaaaa

sonra dönüşteee antonyonun arkadası kullandı arabayıııı yorgun düşmüş bitanem dizimde uyuyakaldıııı bursaya gelene kadar dizlerimde uyuduuuu bende onu izledimmm

soraaaaa tekrar yola düştük yarım saate evde idikkkk

kısacası çok mutluyum kızlar

lütfen okuyan herkes bir maşallah derse çok sevinirim o kadar kolay göze geliyor ki aşkımız

umarım hepimiz çok ama çok mutlu oluruz kızlar

Son düzenleme: