20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

idare edıyoruz be cnm sende durumlar nasıl

julıa barıstınız mı cnm olayı anlamadım bn ama ıns hayırlısı olur senın ıcın

annem benim böyle ya, hiç istemiyo evlenmemi, anne işte 1sene sona falan diye baslayacak ol, çok istiyorsan söyle babana, gesinler yarın istesinler, git.. ben evlendirirm seni merak etme der, suratıma bakmadan konusur, sert bi ses tonuyla.. valla ölüm ya, evlenicem demek.. 1-2 sene sonrasına kadın trip atıyo, düşünsene yaza gelecekler istemeye desem ne yapar acaba...

cnmm üzme kendiniii hadi git sporunu yapppp yüzün gülsün gel tmm mııı
sporumu yaptım, sevdiceğim de aradı beni, kapatadan önce barıştık mı tamamen dedim, küsmüydük ki dedi, ben sana hiç küs kalabilir miyim dedi, kalamaz mısın dedim, kalamam tabi dedi =)) çok seviyorum çok da birde üzmesem eyi olacak....

valla 2014 kpss geçsin diyorduk ama annemle babama söyleyebilsem gerek de yok.. evlendikten sonra giderim bi kursa, sart mı babamın evinde gitmem sanki? Kesinlikle eminim, kesinlikle evlenmek istediğim adam bu! tamam canım, öyle yaparım artık bundan sonra...

bide ne dicem, bana hep düşünme bu kadar, düşünüp kurma kafanda kendi kendine, bana bırak kendini diyo... sana bırakayım da kendimi, nasıl bırakayım? ya saf mısın diyebilirsiniz ama, nasıl kendimi bırakayım valla anlamıyorum.. o ikimizin yerine de mi düşüncek yani ?

bursaaada kızlar buyrun gelin yapı marketimmm varrr size çiğ küfteeee sölimm

ben çiğköfte istemem, diyetteyim.. ama elemana ihtiyacın olursa, çalışırımmm =))
kızlar meraba yaşım 22 benide alın aranıza..
hoşgeldinnn canımmm...
Kızlar benım ki msj atmış özür dilemiş bu haftasonu geçiken hediyeni alçak die kot pantolon aldanmış bana
hadi bakalımm, mutlusundur şimdii, hep mutlu ol canım benim...
Hönk diyede konuya atlanmaz ama günaydın hanımlar..

Ve hayırlı cumalar..

hayırlı cumalar canım...

kızlar ben yemeğe geçiyorum acıktım siz kaynatın geliyorum bende
afiyet olsun, şeker...

hoşgeldin cnm o zmn hiç sorun yok eminsen önünde dediğin gibi sorun yok kendi evinde gidersin kursuna kendini bana bırak demesindeki maksat şu olabilir hani istemeden bşyler kırıyorsun farklı davranıyorsun ya bşy düşünme takma kurma benimle ol bana inan gerisini bana bırak demek istemiş evlenmeniz için bi sebep yok aranızda ama ailen demekki seni paylaşamıyor ama snnde bi yuvan olucak boşuna hasretlik çekmeyin derim anneni babanı alıştır babanla konuşmayı dene istersen annenin etkisine kalmadan yoksa boşu boşuna üzülüp hasretlik çekiyorsunuz

hayırdır noldu cnmmm
her ay sonu 600 700 tl yemek parası yazmayı bılıyo hergun yedıgımızse peynır ekmek bılmem ne bıktım ya ustune bıde corba yap dıyo yaparmsınız bıle demıyo okuz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…