- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.180
- 798
Antonyo ile daha yeni barıstmmm hafta ici gelince görüşürüz
Tmm Cnm bekliorum seniii![]()
Hemen affetme antonyoyu ya burnu sürtsün azıcık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antonyo ile daha yeni barıstmmm hafta ici gelince görüşürüz
Tmm Cnm bekliorum seniii![]()
idare edıyoruz be cnm sende durumlar nasıl[ı]senin hediyede gözün yok ki. Olayı bir hediye ile kapatmaya mı çalışıyor kendileri.sabırlı olman güzel.ama bazı durumları bir yere kadar alttan al kuzu.
O 3 gün boyunca burada ne sıkıntılar çeektiğini biz biliyoruz. Sinirliymişte,ondan dönememiş geri..
Geçsin bu ayakları,sen herşeye rağmen ona ulaşmaya çalışıyorsun.hemde birşey yapmadığın halde..
Yani yalan söylesen okey derim.ama ortada yalan bile yok. Kıskanabilir bunada tamam. Ama eh yani , duruşunu bilen bir kız var karşında..
Deseydin hediyeye gerek ve ihtiyacım yok. Benim sana ihtiyacım vardı,o 3 gün boyuncada sen yoktun yaz..
Dank ettir kafasına kafasına ![/ı]
[ı]teşekkür ederim sizde hoşgeldiniz.keyifler yerindedir umarım ? [/ı]![]()
Yemek ye kız hazırlaması zor geliyorsa sipariş et gitsin
Olmadı gel ben seni doyurayım![]()
Hemen affetme antonyoyu ya burnu sürtsün azıcık![]()
Seni yaylada da doyururum![]()
Temem pazar gunü affedeyim ki gezdirsin benigecen pazarda eğseydim sıkıldımmmmm
![]()
Sen beni İtalyan mutfağına götür bende seni gönül kahvesine götüreyim o zaman![]()
Bizde havalar biraz düzelsin gelicez sizin oralara![]()
Aynen de orasiiiiii![]()
Kız ben sevmiyorum sbarroyu ah buraya bi pizza hut açılsa offf derim
Dominos yerik![]()
BİZ antonyo ile illaa makarna yeriz sanki hiç evde makarna yemiormusuz gibiiii![]()
allah allah cok ilginc cnm annen neden istemez kiii evlenmeniii :26::26:
acaba erkek arkadasını mı onaylamıoooo
cunkü senin de erkek arkadasının daaa yaşı tam evlenecek zaman
çok ilginç amaa annenle otururp ciddi ciddi konusmalısın bu konuyuuu![]()
sporumu yaptım, sevdiceğim de aradı beni, kapatadan önce barıştık mı tamamen dedim, küsmüydük ki dedi, ben sana hiç küs kalabilir miyim dedi, kalamaz mısın dedim, kalamam tabi dedi =)) çok seviyorum çok da birde üzmesem eyi olacak....cnmm üzme kendiniii hadi git sporunu yapppp yüzün gülsün gel tmm mııı![]()
bencede cnm eminsen sevdiğinden artık en azından bir olaya el atıp tanışma söz nişan olmalı tam yaşınız süper yani aynı benimde aile bilmiyor bize 2 3 sene var başı zor bizim içinde sende başını atlatırsın sonra allah yardım eder gerisi gelir ama dediğim gibi eminsen ondanüzme kendini ama biraz tutmaya çalış gel bizimle konuş ona kızacağın zmn bize kız ama yazık onada sonra yine sen üzülüyorsun
![]()
bursaaada kızlar buyrun gelin yapı marketimmm varrr size çiğ küfteeee sölimm![]()
hoşgeldinnn canımmm...kızlar meraba yaşım 22 benide alın aranıza..
hadi bakalımm, mutlusundur şimdii, hep mutlu ol canım benim...Kızlar benım ki msj atmış özür dilemiş bu haftasonu geçiken hediyeni alçak die kot pantolon aldanmış bana![]()
Hönk diyede konuya atlanmaz ama günaydın hanımlar..
Ve hayırlı cumalar..![]()
afiyet olsun, şeker...kızlar ben yemeğe geçiyorum acıktım siz kaynatın geliyorum bende![]()
annem benim böyle ya, hiç istemiyo evlenmemi, anne işte 1sene sona falan diye baslayacak ol, çok istiyorsan söyle babana, gesinler yarın istesinler, git.. ben evlendirirm seni merak etme der, suratıma bakmadan konusur, sert bi ses tonuyla.. valla ölüm ya, evlenicem demek.. 1-2 sene sonrasına kadın trip atıyo, düşünsene yaza gelecekler istemeye desem ne yapar acaba...
sporumu yaptım, sevdiceğim de aradı beni, kapatadan önce barıştık mı tamamen dedim, küsmüydük ki dedi, ben sana hiç küs kalabilir miyim dedi, kalamaz mısın dedim, kalamam tabi dedi =)) çok seviyorum çok da birde üzmesem eyi olacak....
valla 2014 kpss geçsin diyorduk ama annemle babama söyleyebilsem gerek de yok.. evlendikten sonra giderim bi kursa, sart mı babamın evinde gitmem sanki? Kesinlikle eminim, kesinlikle evlenmek istediğim adam bu! tamam canım, öyle yaparım artık bundan sonra...
bide ne dicem, bana hep düşünme bu kadar, düşünüp kurma kafanda kendi kendine, bana bırak kendini diyo... sana bırakayım da kendimi, nasıl bırakayım? ya saf mısın diyebilirsiniz ama, nasıl kendimi bırakayım valla anlamıyorum.. o ikimizin yerine de mi düşüncek yani ?
ben çiğköfte istemem, diyetteyim.. ama elemana ihtiyacın olursa, çalışırımmm =))
hoşgeldinnn canımmm...
hadi bakalımm, mutlusundur şimdii, hep mutlu ol canım benim...
hayırlı cumalar canım...
afiyet olsun, şeker...
her ay sonu 600 700 tl yemek parası yazmayı bılıyo hergun yedıgımızse peynır ekmek bılmem ne bıktım ya ustune bıde corba yap dıyo yaparmsınız bıle demıyo okuz yahayırdır noldu cnmmm