• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Anzeerr sen bugün buradaydın değil mi canım :1:

Kulaklarını çınlattım senin.:38:
Bugün benimkiyle bi iki market alışverişi yapıyorduk.Rafları düzenleyenler vardı.Dedi sen biliyor musun bu işin adını.
Biliyorum elbet dedim benim takıldığım bi site var ya oradan bir arkadaşla tanıştım Samsunlu oda bu işi yapıyor hatta bugün buraya gelecek felan diye marketin içinde anlatıyorum.

Sonra dışarı çıktık yürüyoruz ;ben sana bunları anlattım ama belkide marketteydi dedim :60: :60:
Benim jeton hep sonradan düşer :1::1:

Belki oradaydın saat kaç gibi burada oluyorsun bilmiyorum tabi :26:

Son düzenleme:
Selamın hello kızçelerim:3: Bizim topikte şans yok ya kazanamadık yarışmaları:1: Yeni gelenler hoşgeldiler:42:

Selamm bitlim :38::38:
Hayır topiğin aşkta şansı dönmüyor oyunda dönmesi lazım ama oda yok nasıl bir kasvet varsa üzerimizde :27::27:

Son düzenleme:
Vallahi ya oyunda döneydi iyiydi. Nasıl bir uğursuzluk varsa bilemedim. Kurşun döktürelim topiğe:27:

Ben bi kere kurşun döktürdüm kadın kendini balkondan atıyordu az daha :60: :60: tüm nazarım kadına çöktü domates gibi kızardı ferahlamak için balkonlara attı kendini bi yarım saat kendine gelemedi :60: kızım sen nasıl yaşıyorsun bu nazarla demişti :27::27:

Okadını getirmek isterdim ama eminim benden sonra bi 10 yıl kimseye kurşun dökmez:60: hali gözümün önüne geldikçe gülüyorum hala:60:

Anzeerr sen bugün buradaydın değil mi canım :1:

Kulaklarını çınlattım senin.:38:
Bugün benimkiyle bi iki market alışverişi yapıyorduk.Rafları düzenleyenler vardı.Dedi sen biliyor musun bu işin adını.
Biliyorum elbet dedim benim takıldığım bi site var ya oradan bir arkadaşla tanıştım Samsunlu oda bu işi yapıyor hatta bugün buraya gelecek felan diye marketin içinde anlatıyorum.

Sonra dışarı çıktık yürüyoruz ;ben sana bunları anlattım ama belkide marketteydi dedim :60: :60:
Benim jeton hep sonradan düşer :1::1:

Belki oradaydın saat kaç gibi burada oluyorsun bilmiyorum tabi :26:

Ben 2 gibi oralardaydım canım
hem sen beni görmedin mi nasıl belkide onlardan biriydi :27:

20 yaşındaym :33:
eskişehirde ingilizce öğretmenliği okuyorum
11 aylık bir ilişkim var
öyle işte tanıttım kısaca kendimii :34:

çok açım pizzamı söyledim ohhhh :D

bilgisayar dersi zorunlu değildi artık zorunku olmuş kızlar, benimki de bu haberle normale döndü:1::1::54:

Back