Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlı demi dilini yediğimmm kıl yumağı![]()
Sen öyle sansen evleneceksin bende gelip düğününde göbek atacağım
![]()
benide alır mısınız aranıza :)
Selam, hoşgeldinSelam kızlaar :79:
Merhaba Hoşgeldin
ayy beetlee senin canavarın o oturuşu aklıma geldikçe güldürüyor beni
Selam canım hoşgeldin![]()
Napıyosunuz :)
Bugünkü yarışmayı kim kazanacak acep![]()
Napıyosunuz :)
Bugünkü yarışmayı kim kazanacak acep![]()
Gece gece işkence çektiriyorsun bana onu öpmek sevmek oynamak istiyorum şuanyarından sonra annanemin yanına gidiyorum.Annem ananemi aradı bir istgeğin varmı yollayayım diye,ben anne sor sor kedilerim napıyormuş diye kadının ayağının dibinde mızmızlanıyorum
![]()
Yarından sonra kavuşuyorum kedoşlarıma 4 aylık hasretimin acısını çıkaracağımkediler benden korktuklarına eve gelemeycekler bir şey değil de
![]()
Ahaha olur canım tabiiki nedimem olursun hatta![]()
Anzerim çiçeğini bana atsana![]()
hoşbuldukk :) kedi demişken bnmde var bi yaramaz ama annem yakında ewden atcak ikimizde perde bırakmadı evde![]()
Unutma bunu anzer olacağımAhaha olur canım tabiiki nedimem olursun hatta![]()
Hoşgeldin.
Selam, hoşgeldin
Deli o ya. Gittim şimdi küçük kediyi görünce kedi sevme krizim tuttu benimkini seveyim dedim. Mutfakta yere yatmış, yine değişik bir şekilde mıncıkladım geldim![]()
Hep sayısal sorular ama :97:
Sözel olaydı konuştururdum kalemimi, klavyemi![]()
![]()
Bi evleneyimde ne istersen atarım canım
Görende evlilik delisi sanacak beni aslında ben korkarım evliliğin sorumluluğundan![]()
Aha sen yaşadın, kediler için aynı şeyi söyleyemicem, sürekli mıncıklanacaklarGöbüşlerini yediklerim
Bende bir yere gittiğim zaman arayıp kediyi soruyorum napıyor diye
![]()
Sakın atmasınhoşbuldukk :) kedi demişken bnmde var bi yaramaz ama annem yakında ewden atcak ikimizde perde bırakmadı evde![]()
Unutma bunu anzer olacağım
Yawrumm içinden ;ne güzel yayılmıştık şuraya gene gelip mıncıkladılar demiştir
Benim bir tanesi nasıl gelişti aramızda bilmiyorum ama ben elimi yere vurduğumda hemen kendini yere atıp ayaklarını yukarı dikiyor bende karnını okşuyorum.Bu nasıl gelişti bilmiyorum eğitmedim ben tesadüf sandım ama denedim nerede olursa olsun ben elimi vurduğumda yere görüyorsa bunu koşa koşa yanıma geliyor sonra küt diye atıyor kendini sırt üstü yere seviyorum bende onu bol bol.![]()
Unutma bunu anzer olacağım![]()
Bende hem korkuyorum, hem de artık istiyorum![]()
![]()
Bi evleneyimde ne istersen atarım canım
Görende evlilik delisi sanacak beni aslında ben korkarım evliliğin sorumluluğundan![]()
![]()
tutturamıyoruz bir türlü
o kaaaaaa daaaaa söledim kzene dün gece sözel sor diee![]()
Hepsinin değişik değişik huyu var ya. Ben çok kedi besledim. Hepsi ayrı karakterdeydiKediler göbeklerini çok sevdirmezler. Eğer bir kedi sana göbeğini açıyorsa bil ki seni çok seviyor ve sana güveniyor. Herkese açmazlar göbüşlerini
Benim bu kedim, git çişini yap çişşşşşşş de gider banyoya yapar çişini. Gören çok şaşırıyor
Annem git beetle'yi uyandır derdi ben çalışırken, her sabah 10'da gelip uyandırırdı beni. O kadar ilginç ki annem yok olduğunda bile her sabah 10' da gelip kaldırırdı. Saati nasıl biliyorsa. Çok akıllı bebeğim
![]()