• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Napıyosunuz :)
Bugünkü yarışmayı kim kazanacak acep :27:

Çok tatlı demi dilini yediğimmm kıl yumağı:16::52:

Gece gece işkence çektiriyorsun bana onu öpmek sevmek oynamak istiyorum şuan :1: yarından sonra annanemin yanına gidiyorum.Annem ananemi aradı bir istgeğin varmı yollayayım diye,ben anne sor sor kedilerim napıyormuş diye kadının ayağının dibinde mızmızlanıyorum :60:

Yarından sonra kavuşuyorum kedoşlarıma 4 aylık hasretimin acısını çıkaracağım :1: kediler benden korktuklarına eve gelemeycekler bir şey değil de :1::1:

benide alır mısınız aranıza :)

Hoşgeldin.

Selam kızlaar :79:
Selam, hoşgeldin:3:

Merhaba Hoşgeldin :3:

:60: ayy beetlee senin canavarın o oturuşu aklıma geldikçe güldürüyor beni

Selam canım hoşgeldin :38:

Deli o ya. Gittim şimdi küçük kediyi görünce kedi sevme krizim tuttu benimkini seveyim dedim. Mutfakta yere yatmış, yine değişik bir şekilde mıncıkladım geldim:9:

Napıyosunuz :)
Bugünkü yarışmayı kim kazanacak acep :27:

Ben tabii ki:27:

Gece gece işkence çektiriyorsun bana onu öpmek sevmek oynamak istiyorum şuan :1: yarından sonra annanemin yanına gidiyorum.Annem ananemi aradı bir istgeğin varmı yollayayım diye,ben anne sor sor kedilerim napıyormuş diye kadının ayağının dibinde mızmızlanıyorum :60:

Yarından sonra kavuşuyorum kedoşlarıma 4 aylık hasretimin acısını çıkaracağım :1: kediler benden korktuklarına eve gelemeycekler bir şey değil de :1::1:

Aha sen yaşadın, kediler için aynı şeyi söyleyemicem, sürekli mıncıklanacaklar:27: Göbüşlerini yediklerim:27: Bende bir yere gittiğim zaman arayıp kediyi soruyorum napıyor diye:27:
Ahaha olur canım tabiiki nedimem olursun hatta :27:

Anzerim çiçeğini bana atsana:27:

Hep sayısal sorular ama :97:
Sözel olaydı konuştururdum kalemimi, klavyemi :27: :27:

hoşbuldukk :) kedi demişken bnmde var bi yaramaz ama annem yakında ewden atcak ikimizde perde bırakmadı evde :D

Bizim perdelerin de kolu bacağı sakat:27: Hatta hamak gibi yapıp üstüne yatıyor ucunu altına kıstırıp, tabii altına almak için tırnaklarıyla bir güzel ucunu çekiştirip düzeltiyor önce:27: Annem alıştı artık, zaten kıyamaz kedisine:27:

Ahaha olur canım tabiiki nedimem olursun hatta :27:
Unutma bunu anzer olacağım :1::1::1:

Hoşgeldin.

Selam, hoşgeldin:3:

Deli o ya. Gittim şimdi küçük kediyi görünce kedi sevme krizim tuttu benimkini seveyim dedim. Mutfakta yere yatmış, yine değişik bir şekilde mıncıkladım geldim:9:

:60: Yawrumm içinden ;ne güzel yayılmıştık şuraya gene gelip mıncıkladılar demiştir :27::27:

Benim bir tanesi nasıl gelişti aramızda bilmiyorum ama ben elimi yere vurduğumda hemen kendini yere atıp ayaklarını yukarı dikiyor bende karnını okşuyorum.Bu nasıl gelişti bilmiyorum eğitmedim ben tesadüf sandım ama denedim nerede olursa olsun ben elimi vurduğumda yere görüyorsa bunu koşa koşa yanıma geliyor sonra küt diye atıyor kendini sırt üstü yere seviyorum bende onu bol bol.:1::1:

işin tuhaf tarafı başka odalardaki perdelere gitmiyo misafir odasındakine saldırıyor hep :D ama çok sevimli kerata kimse kıyamıyor.ben yapsam aynısını çoktan terlik yemiştim :))

Aha sen yaşadın, kediler için aynı şeyi söyleyemicem, sürekli mıncıklanacaklar:27: Göbüşlerini yediklerim:27: Bende bir yere gittiğim zaman arayıp kediyi soruyorum napıyor diye:27:

Bu çok farklı bir aşk ya :16::16: ailenden mi geçti bilmiyorum benim babamda kedi delisİ.Önceden bahçeli evimiz vardı oben daha yeni doğmuşum kedoşumuz varmış beraber yatar kalkarmışız gelip göğsüme felan yaramış annem korkarmış boğulacağım diye.Taa ozamanlara dayanıyor bu aşk :1::1:

hoşbuldukk :) kedi demişken bnmde var bi yaramaz ama annem yakında ewden atcak ikimizde perde bırakmadı evde :D
Sakın atmasın :50:

Perde merakları neden anlamıyorum hepsinde var :1::1: bayılıyorlar onları sündürmeye:1:

Unutma bunu anzer olacağım :1::1::1:

:60: Yawrumm içinden ;ne güzel yayılmıştık şuraya gene gelip mıncıkladılar demiştir :27::27:

Benim bir tanesi nasıl gelişti aramızda bilmiyorum ama ben elimi yere vurduğumda hemen kendini yere atıp ayaklarını yukarı dikiyor bende karnını okşuyorum.Bu nasıl gelişti bilmiyorum eğitmedim ben tesadüf sandım ama denedim nerede olursa olsun ben elimi vurduğumda yere görüyorsa bunu koşa koşa yanıma geliyor sonra küt diye atıyor kendini sırt üstü yere seviyorum bende onu bol bol.:1::1:

Hepsinin değişik değişik huyu var ya. Ben çok kedi besledim. Hepsi ayrı karakterdeydi:27: Kediler göbeklerini çok sevdirmezler. Eğer bir kedi sana göbeğini açıyorsa bil ki seni çok seviyor ve sana güveniyor. Herkese açmazlar göbüşlerini:27: Benim bu kedim, git çişini yap çişşşşşşş de gider banyoya yapar çişini. Gören çok şaşırıyor:27: Annem git beetle'yi uyandır derdi ben çalışırken, her sabah 10'da gelip uyandırırdı beni. O kadar ilginç ki annem yok olduğunda bile her sabah 10' da gelip kaldırırdı. Saati nasıl biliyorsa. Çok akıllı bebeğim:16:

Hepsinin değişik değişik huyu var ya. Ben çok kedi besledim. Hepsi ayrı karakterdeydi:27: Kediler göbeklerini çok sevdirmezler. Eğer bir kedi sana göbeğini açıyorsa bil ki seni çok seviyor ve sana güveniyor. Herkese açmazlar göbüşlerini:27: Benim bu kedim, git çişini yap çişşşşşşş de gider banyoya yapar çişini. Gören çok şaşırıyor:27: Annem git beetle'yi uyandır derdi ben çalışırken, her sabah 10'da gelip uyandırırdı beni. O kadar ilginç ki annem yok olduğunda bile her sabah 10' da gelip kaldırırdı. Saati nasıl biliyorsa. Çok akıllı bebeğim:16:

Öylemi ben bunu bilmiyordum:1: Kedaşom benim bende onu çok seviyorum :16::16::16: hepsini seviyorum hepsine aşığım hepsini istiyorum :52::52:

Senin kuzunun da ne marifetleri varmış maaşallah :nazar::nazar: yerim onu ben yaa o kuyruğunu bacaklarını tek tek ısırırım :52:

Back