• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Bu çok farklı bir aşk ya :16::16: ailenden mi geçti bilmiyorum benim babamda kedi delisİ.Önceden bahçeli evimiz vardı oben daha yeni doğmuşum kedoşumuz varmış beraber yatar kalkarmışız gelip göğsüme felan yaramış annem korkarmış boğulacağım diye.Taa ozamanlara dayanıyor bu aşk :1::1:

Sakın atmasın :50:

Perde merakları neden anlamıyorum hepsinde var :1::1: bayılıyorlar onları sündürmeye:1:

Aileden geliyor canım hepimiz çok severiz. Annem babam abilerim, rahmetli dedem de çok severdi, kıyamazdı. İyi ki bu sevgi ve vicdana sahibiz. Bazı insanlar çok acımasız:50: Kıyamam hiç birine ben:50:

Peki sözüm söz :72:

İnşallah istediğin gibi olur herşey canım.. :31:

İnşallah canım hepimizin istediği olur. Sen sakın umutsuzluğa kapılma. Her bitiş yeni bir başlangıca vesiledir :31: bu yok bunlar var:16::8::12::21:

:9::9: tutturamıyoruz bir türlü

Ayakkabının altına adımızı yaz :52::52::52:

Duyanda yarın evleniyorsun sanacak:1: Biz seni verdik gitti anzer :27::27:

Sorma sevgilisi olmayan benim sanki ilk evlenecek benmişim gibi konuşuyoruz :1:
Herşey tamam bi damat eksik :27:

Bu sefer de uçtum sanırım tahminimde :1:

Bende didim de kimse takmadı :ssz:

Ben tutturamadığımdan yarışmaya katılmak hobi gibi bişey oldu bende.. :1:

Öylemi ben bunu bilmiyordum:1: Kedaşom benim bende onu çok seviyorum :16::16::16: hepsini seviyorum hepsine aşığım hepsini istiyorum :52::52:

Senin kuzunun da ne marifetleri varmış maaşallah :nazar::nazar: yerim onu ben yaa o kuyruğunu bacaklarını tek tek ısırırım :52:

Evet kedişin seni çok seviyor:16: Kedilerin en hassas yeri göbüşleri, herkese elletmezler öyle:27: Uyuyo şimdi benim gece tam yatcağım vakit kalkıp kudurmaya başlar:27: O da seni öper ablası pembecik ağzıyla:16:

Aileden geliyor canım hepimiz çok severiz. Annem babam abilerim, rahmetli dedem de çok severdi, kıyamazdı. İyi ki bu sevgi ve vicdana sahibiz. Bazı insanlar çok acımasız:50: Kıyamam hiç birine ben:50:

İnşallah canım hepimizin istediği olur. Sen sakın umutsuzluğa kapılma. Her bitiş yeni bir başlangıca vesiledir :31: bu yok bunlar var:16::8::12::21:

Peki canım kapılmam :17:
:16::8::12::21:

Sorma sevgilisi olmayan benim sanki ilk evlenecek benmişim gibi konuşuyoruz :1:
Herşey tamam bi damat eksik :27:

Ben tutturamadığımdan yarışmaya katılmak hobi gibi bişey oldu bende.. :1:

Hiçççbelli olmaz işte o anzer bi bakmışız anzer hayatının aşkını bulmuş evleniyor.Allah mı söylettiriryor ne anzer :23::23::23:

Sorma canım ya bazen öyle şeyler görüyorum ki :14: insanlar özellikle de yeni yetişen çocuklar hayvanlara karşı çok acımasız

Ooo iyi demişsin kuzum :51:

Son düzenleme:
günaydın hatunlar baya kaynatmışsınız gece gece :54::54:

istediğimiz bi ilişki henüz icat edilmedi:1:
ya eldekini istekliyse yontacan ya da yenisini bulacaksın:1::54:

Bu çok farklı bir aşk ya :16::16: ailenden mi geçti bilmiyorum benim babamda kedi delisİ.Önceden bahçeli evimiz vardı oben daha yeni doğmuşum kedoşumuz varmış beraber yatar kalkarmışız gelip göğsüme felan yaramış annem korkarmış boğulacağım diye.Taa ozamanlara dayanıyor bu aşk :1::1:

Sakın atmasın :50:

Perde merakları neden anlamıyorum hepsinde var :1::1: bayılıyorlar onları sündürmeye:1:

yok yok atarmı hiçç .zaten 3 gündür feci bi depresyona girdim kediciğimlede ilgilenemiyorum :/

Back