• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

kahvemi yaptımmmm çikolatamı da aldım geldimm :56:

$28052013314.webp

çok açım pizzamı söyledim ohhhh :D

bilgisayar dersi zorunlu değildi artık zorunku olmuş kızlar, benimki de bu haberle normale döndü:1::1::54:

Canım çok sevindim:16: Artık çizgiden kaymasın valla odunla döverim onu:47:

kahvemi yaptımmmm çikolatamı da aldım geldimm :56:

Eki Görüntüle 723185

Hani bana çikilata:63:

yarın sunum yapcam kızlaaarr
çok heyecanlanıyorm bana şans dileyinn :54:

İyi şanslarr. Ah ah kendi sunumum aklıma geldi. Heyecandan ölüyordum. Bir de arkadaşlarıma hiç bakmıyordum güldürürler diye:27:

Sakin ol canım:1: başarılar

olamıyorum zangır zangır titriyorum :1:
birde ingilizce olunca 2 kay heyecan ya sözcükleri saçma sapan telaffuz ediyorum
İyi şanslarr. Ah ah kendi sunumum aklıma geldi. Heyecandan ölüyordum. Bir de arkadaşlarıma hiç bakmıyordum güldürürler diye:27:

kız ne gülmesi ben bayılmasam iyidir :1:

Canım antonyonun bir isteği var bu istek yakında gerçekleşecek olamsına çok az kalmış

Canım isminin içinde s harfi olan biri var senin bu kişi ile ilegili kafan biraz karışık sanki.

Bir eve gideceksin ya da ev gibi kapalı bi mekana oradan hoşnut olamaycaksın.

Senden yardım bekleyen biri var canım ondan yardımını esirgeme.İyi biri ilerde sende ona muhtaç olabilirsin

Stillimm stilini sevdiğim:38::12::27:

Bitlim bitlim bitini sevdiğim diyemeyeceğim ama :60: :60:

Nasılsın kuzum :38::38:

olamıyorum zangır zangır titriyorum :1:
birde ingilizce olunca 2 kay heyecan ya sözcükleri saçma sapan telaffuz ediyorum

kız ne gülmesi ben bayılmasam iyidir :1:

Sakin ool canım daha önce sunum yapmışsındır.Derin nefes al ver.Takıldığın yerde 3 saniye dur nefes kontrolünü yap gözlerinide kapa 1-2 saniyeliğine iyi gelecektir.Olsun yanlış teleffuz et dünyanın sonu değil.Herkes hata yapar.Hatadan korkma:34:

Canım antonyonun bir isteği var bu istek yakında gerçekleşecek olamsına çok az kalmış

Canım isminin içinde s harfi olan biri var senin bu kişi ile ilegili kafan biraz karışık sanki.

Bir eve gideceksin ya da ev gibi kapalı bi mekana oradan hoşnut olamaycaksın.

Senden yardım bekleyen biri var canım ondan yardımını esirgeme.İyi biri ilerde sende ona muhtaç olabilirsin

naısl yni kız ev gibi bir yere gidip hoşnut olmucammm :44::44: antonyonun içinde s var :31::31:

Kızlar selam.. :3:
Benimkine bi haller olmuş mesaj atıp duruyor ne istiyorsam yapacakmış, bişe istemiyorum diyorum sen ne istiyosan hepsini yaz sonradan sıkıntı çıkmasın diyor :53: Ne sonrasıysa..
Yapmayacağın için söylememe gerek yok diyorum sen söyle diyor söylemem diyorum söyle diyor :27:
Sonrada beni artık ya öldür ya güldür demiş nasıl yani? dedim adını koyalım artık bu işin dedi sensiz olmuyor sen yanımda ol ben adam olurum diyor bende bişe yazmadım artık..

Benimkine bi haller olmuş mesaj atıp duruyor ne istiyorsam yapacakmış, bişe istemiyorum diyorum sen ne istiyosan hepsini yaz sonradan sıkıntı çıkmasın diyor :53: Ne sonrasıysa..
Yapmayacağın için söylememe gerek yok diyorum sen söyle diyor söylemem diyorum söyle diyor :27:
Sonrada beni artık ya öldür ya güldür demiş nasıl yani? dedim adını koyalım artık bu işin dedi sensiz olmuyor sen yanımda ol ben adam olurum diyor bende bişe yazmadım artık..

ahhhh topiğin ilk gelini bellioldu deseneeee :123::132::127:

naısl yni kız ev gibi bir yere gidip hoşnut olmucammm :44::44: antonyonun içinde s var :31::31:

Canım orada olanlardan ya da duyduklarından memnun olmayacaksın

Antonyonun içinde varsa onunla ilgili canım zaten biliyorsun sen kafanın karışıklığını üzüntünü.

Canım orada olanlardan ya da duyduklarından memnun olmayacaksın

Antonyonun içinde varsa onunla ilgili canım zaten biliyorsun sen kafanın karışıklığını üzüntünü.

sevmedim ben bu falımııııııı :25::25:

Benim 6.hisim kuvvetlidir ben sana demedim mi belkide hemen evlenirsin diye:1::1:

Back