- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok açım pizzamı söyledim ohhhh
bilgisayar dersi zorunlu değildi artık zorunku olmuş kızlar, benimki de bu haberle normale döndü![]()
yarın sunum yapcam kızlaaarr
çok heyecanlanıyorm bana şans dileyinn![]()
çok açım pizzamı söyledim ohhhh
bilgisayar dersi zorunlu değildi artık zorunku olmuş kızlar, benimki de bu haberle normale döndü![]()
yarın sunum yapcam kızlaaarr
çok heyecanlanıyorm bana şans dileyinn![]()
Sakin ol canımbaşarılar
İyi şanslarr. Ah ah kendi sunumum aklıma geldi. Heyecandan ölüyordum. Bir de arkadaşlarıma hiç bakmıyordum güldürürler diye![]()
Stillimm stilini sevdiğim![]()
olamıyorum zangır zangır titriyorum
birde ingilizce olunca 2 kay heyecan ya sözcükleri saçma sapan telaffuz ediyorum
kız ne gülmesi ben bayılmasam iyidir![]()
Canım antonyonun bir isteği var bu istek yakında gerçekleşecek olamsına çok az kalmış
Canım isminin içinde s harfi olan biri var senin bu kişi ile ilegili kafan biraz karışık sanki.
Bir eve gideceksin ya da ev gibi kapalı bi mekana oradan hoşnut olamaycaksın.
Senden yardım bekleyen biri var canım ondan yardımını esirgeme.İyi biri ilerde sende ona muhtaç olabilirsin
kız ne gülmesi ben bayılmasam iyidir![]()
Kızlar selam..
Benimkine bi haller olmuş mesaj atıp duruyor ne istiyorsam yapacakmış, bişe istemiyorum diyorum sen ne istiyosan hepsini yaz sonradan sıkıntı çıkmasın diyorNe sonrasıysa..
Yapmayacağın için söylememe gerek yok diyorum sen söyle diyor söylemem diyorum söyle diyor
Sonrada beni artık ya öldür ya güldür demiş nasıl yani? dedim adını koyalım artık bu işin dedi sensiz olmuyor sen yanımda ol ben adam olurum diyor bende bişe yazmadım artık..
naısl yni kız ev gibi bir yere gidip hoşnut olmucammm :44::44: antonyonun içinde s var![]()
Canım orada olanlardan ya da duyduklarından memnun olmayacaksın
Antonyonun içinde varsa onunla ilgili canım zaten biliyorsun sen kafanın karışıklığını üzüntünü.
Kızlar selam..
Benimkine bi haller olmuş mesaj atıp duruyor ne istiyorsam yapacakmış, bişe istemiyorum diyorum sen ne istiyosan hepsini yaz sonradan sıkıntı çıkmasın diyorNe sonrasıysa..
Yapmayacağın için söylememe gerek yok diyorum sen söyle diyor söylemem diyorum söyle diyor
Sonrada beni artık ya öldür ya güldür demiş nasıl yani? dedim adını koyalım artık bu işin dedi sensiz olmuyor sen yanımda ol ben adam olurum diyor bende bişe yazmadım artık..
sevmedim ben bu falımııııııı![]()