• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Güzel şeyler düşün canım hayata ne verirsen sana onu gönderir.Dua et bol bol huzurun artar.
Ama dediğim gibi asla ve asla kötü düşünme.

Ben senin mutlu olacağını biliyorum.Sende buna inan

inşallah cnmmmm inşallahhhh :16::16: hepimiz çok mutlu olalımm :29::29:

Anzer benim başım döndü senin dönmedimi kuzum ya:26:

Bir gün bu adama saydırıyorum kızıyorum sonraki gün bi bakıyorum aferin diyorum :60: :60:

Anzer benim başım döndü senin dönmedimi kuzum ya:26:

Bir gün bu adama saydırıyorum kızıyorum sonraki gün bi bakıyorum aferin diyorum :60: :60:

Stil Allah seni ne etmesin benzetmeye bak :9::9: Atraksiyonlu çıktı benimki
:1:
Yarın yine saydırırsın merak etme bişe eder o kesin :27:

sen çikilataaaaaaa severmisinnn :27::27:

Severim tabiii, ama dondurma daha çok severim sen bana dondurma al:131::131:

olamıyorum zangır zangır titriyorum :1:
birde ingilizce olunca 2 kay heyecan ya sözcükleri saçma sapan telaffuz ediyorum

kız ne gülmesi ben bayılmasam iyidir :1:

Aboo bide ingilizce allah kolaylık versin. İlk heyecan yapıyorsun sonra o geçiyor ya sıkma canını.

Bitlim bitlim bitini sevdiğim diyemeyeceğim ama :60: :60:

Nasılsın kuzum :38::38:

Sakin ool canım daha önce sunum yapmışsındır.Derin nefes al ver.Takıldığın yerde 3 saniye dur nefes kontrolünü yap gözlerinide kapa 1-2 saniyeliğine iyi gelecektir.Olsun yanlış teleffuz et dünyanın sonu değil.Herkes hata yapar.Hatadan korkma:34:

ahahaa :D iyiyim kuzum. Sen nassın?
Kızlar selam.. :3:
Benimkine bi haller olmuş mesaj atıp duruyor ne istiyorsam yapacakmış, bişe istemiyorum diyorum sen ne istiyosan hepsini yaz sonradan sıkıntı çıkmasın diyor :53: Ne sonrasıysa..
Yapmayacağın için söylememe gerek yok diyorum sen söyle diyor söylemem diyorum söyle diyor :27:
Sonrada beni artık ya öldür ya güldür demiş nasıl yani? dedim adını koyalım artık bu işin dedi sensiz olmuyor sen yanımda ol ben adam olurum diyor bende bişe yazmadım artık..

Seninkinin beyni dönmüş anzer :) Ondan arada sapıtıyor sonra kafa yerine geliyor tekrar demekki. Amaa adını koyalım demiş, haa şöyle yola gelsin akıllı olsun.
Bitlim nereye gidiyorsun bir gelip bir kayboluyorsun :5:

İki lafın belini kıralım:38:

Kuzum pc' me bir haller oldu ya kapanıyor kendi kendine.

Seninkinin beyni dönmüş anzer :) Ondan arada sapıtıyor sonra kafa yerine geliyor tekrar demekki. Amaa adını koyalım demiş, haa şöyle yola gelsin akıllı olsun.

Dedi ama sessizliğe gömüldü oda benden ses çıkmayınca.. Valla şu ara hiç böyle şeyler düşünmek istemiyorum bu ilişki bana dert oldu resmen.. millet nelerle uğraşıyor ben nelerle uğraşıyorum..
kabul etmedin yani :26:

yani bişe demedim cevapsız bıraktım oda işte sanırım daha yazmadı neden cevap vermiyorsun diye..
bişe yapacaksada adam gibi yapsın hadi adını koyalım ne ya evlilik teklifi etmek varken :27:

Hehe beni anlatan smile bu evet evet kesinlikle dondurma delisi olunca :131::131::131::131:

Gece gecce ne oldu hatunlar size bir yemektir gidiyor :9: yazın düğnümüz var az formuma dikkat edeyim diyorum böyle canım çekiyor biri pizza der bizi çikolata biri dondurma.Sabır taşı olsa çatlar :60: :60:

Son düzenleme:
Dedi ama sessizliğe gömüldü oda benden ses çıkmayınca.. Valla şu ara hiç böyle şeyler düşünmek istemiyorum bu ilişki bana dert oldu resmen.. millet nelerle uğraşıyor ben nelerle uğraşıyorum..

yani bişe demedim cevapsız bıraktım oda işte sanırım daha yazmadı neden cevap vermiyorsun diye..
bişe yapacaksada adam gibi yapsın hadi adını koyalım ne ya evlilik teklifi etmek varken :27:

Kız tarafı olarak söz hakkımı kullanıyorum ben vermiyorum :63:

Önce burnu sürtecek çok güzel bir evlenme teklifi edecek.Akıllanacak senin kıymetini anlayacak o zaman hatırlatsın tekrar düşüneceğim :63:

İyiyim canım.

Ne olduki öyle arıza verdi :26:

Bilmiyorum canım ya arada sapıtıyor. Yaz geldi ya sıcaklar laptopun düşmanı gerçi soğutucu var da kendini soğutuyor sadece:27:

Doğru ya bu saftirik evlilik teklif etse ya gelse süpriz yapsa. Ben sana söyliyim anzer onu da senin söylemeni bekliyordur kesin. Sen tarif ediceksin ancak öyle:27: Bizimkiler böyle çünkü söyleyip iteleyeceksin totosundan:27:

Back