20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Aileden geliyor canım hepimiz çok severiz. Annem babam abilerim, rahmetli dedem de çok severdi, kıyamazdı. İyi ki bu sevgi ve vicdana sahibiz. Bazı insanlar çok acımasız Kıyamam hiç birine ben

Peki sözüm söz

İnşallah istediğin gibi olur herşey canım..

İnşallah canım hepimizin istediği olur. Sen sakın umutsuzluğa kapılma. Her bitiş yeni bir başlangıca vesiledir bu yok bunlar var

tutturamıyoruz bir türlü

Ayakkabının altına adımızı yaz

Duyanda yarın evleniyorsun sanacak Biz seni verdik gitti anzer

Sorma sevgilisi olmayan benim sanki ilk evlenecek benmişim gibi konuşuyoruz
Herşey tamam bi damat eksik

Bu sefer de uçtum sanırım tahminimde

Bende didim de kimse takmadı

Ben tutturamadığımdan yarışmaya katılmak hobi gibi bişey oldu bende..

Evet kedişin seni çok seviyor Kedilerin en hassas yeri göbüşleri, herkese elletmezler öyle Uyuyo şimdi benim gece tam yatcağım vakit kalkıp kudurmaya başlar O da seni öper ablası pembecik ağzıyla

Peki canım kapılmam

Sorma sevgilisi olmayan benim sanki ilk evlenecek benmişim gibi konuşuyoruz
Herşey tamam bi damat eksik

Ben tutturamadığımdan yarışmaya katılmak hobi gibi bişey oldu bende..

Hiçççbelli olmaz işte o anzer bi bakmışız anzer hayatının aşkını bulmuş evleniyor.Allah mı söylettiriryor ne anzer

Aileden geliyor canım hepimiz çok severiz. Annem babam abilerim, rahmetli dedem de çok severdi, kıyamazdı. İyi ki bu sevgi ve vicdana sahibiz. Bazı insanlar çok acımasız Kıyamam hiç birine ben

Sorma canım ya bazen öyle şeyler görüyorum ki insanlar özellikle de yeni yetişen çocuklar hayvanlara karşı çok acımasız

Ooo iyi demişsin kuzum

Son düzenleme:
günaydın hatunlar baya kaynatmışsınız gece gece

istediğimiz bi ilişki henüz icat edilmedi
ya eldekini istekliyse yontacan ya da yenisini bulacaksın

yok yok atarmı hiçç .zaten 3 gündür feci bi depresyona girdim kediciğimlede ilgilenemiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…