• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Culyaammm kahvee tabağında sen ve antonyoo gördün mü antonyo eğilmiş seni öpüyor.Elindede bir şey var sanırım antonyo geri geldiğinde sana bir özür hediyesi getirecek

İki kutup arası bir kararın var canım.Yani ya ak olanı ya kara olanı seçeceksin.Eğer seçimini doğru yaparsan gelişmelerden memnun olacaksın.

Zorlu zamanların sonundasın canım artık bu yolun sonua gelmişsin senin için güzel şeylerin kapısı açılacak ama biraz bekleyeceksin bu kapıda

Culyaammm kahvee tabağında sen ve antonyoo gördün mü antonyo eğilmiş seni öpüyor.Elindede bir şey var sanırım antonyo geri geldiğinde sana bir özür hediyesi getirecek

İki kutup arası bir kararın var canım.Yani ya ak olanı ya kara olanı seçeceksin.Eğer seçimini doğru yaparsan gelişmelerden memnun olacaksın.

Zorlu zamanların sonundasın canım artık bu yolun sonua gelmişsin senin için güzel şeylerin kapısı açılacak ama biraz bekleyeceksin bu kapıda

abowwwwwwwwwwwww ciddi miiiii kızzzzz :52::52::52:

erkekleri dövüp otur köşeye dediğimiziii düşünsene :60::60: ay sevmem ben öle adam beee ezik ezik :60::60:

Ahahah tırsık tırsık bende hiç sevmem ama arada hıncımı çıkarmama izin vermeli :27::27:

hayırlısı olsun canım ... ustesınden gelırsın sen

hosgeldın ... bgn bızım mahallede davullar calıuyordu sabah ... evlenen evlenene

hahahhaha:60: katılıyorum canımcım erkege sıddete evet tabıkııı

:52::52::52::52::52::52:

Yok kız neden evde kalasın, 40 a kadar yolu var bu işin. :)
Kısmet işi bunlar.
ama biraz daha mantık ön plana çıkıyor diyelim.

ayyy ne bilimm herkes düğün ne zaman dio yaa delleniomm yaşlı bi teyzeye sen ölünce diyesim geldiii durmadan soruo yaaaaaa :60::60:

Bakalım canım benim de ümidim var gibi. Ondan uğraşıyorum o kadar. Bir de seviyorum iyi biri ve tecrübesiz. Yoksa benim yapımda uğraşmak yok. Direk tekme var:27: Bakalım bir askere gidip gelsin de o zaman ak koyun kara koyun belli olacak. Seninki askerliği yapmış mıydı anzerim?

Yaptı canım ama 5.5 ay.. Ondada adam edememişlerki ben napim..
Biz tanışmadan askerlik okul olayları bitmişti bunun..

Hoşbulduk canım. :16:
Evet Allah mutlu etsin herkesi. Ama nereye kafamı çevirsem düğün arabası...
Bir de nişanlımdan ayrıldığım için ister istemez canım sıkılıyor.

Haklısın canım. Aslında insan çevre yüzünden böyle düşünmeye başlıyor. Mesela arkadaşların başlıyor evlenmeye sen yalnız kalıyorsun. Evlenince kendilerini kocalarına adiyorlar resmen. Bu sefer sorgulamaya başlıyorsun. Bende yapıyorum onu. Ama evlenmek çok basit bir şey aslında. Ama evlenmek için de evlenilmez. Çevre düşünceli olacak biraz. Mesela bir arkadaşım çıkıyor diyor ki eee hadi evlenmiyor musun daha. Ama bunu kötü niyetli söylüyor. Anlıyorsun. Halbuki kendisi sırf evlenmiş olmak için evlenen birisi. Bir tanıdığım var. Evlenmek istemiyor kendi tericihi bu. Ona bile kalkıp ee hadi hadi evlenmiyor musun diye baskılar. Ah şu çevre bir akıllansa keşke...

kac yasındasınız kı:26:

26 yız canım ikimizde.

ayyy ne bilimm herkes düğün ne zaman dio yaa delleniomm yaşlı bi teyzeye sen ölünce diyesim geldiii durmadan soruo yaaaaaa :60::60:

Duymazlıktan gel canım.
Ben böyle iyiyim de geç.
Bir süre sonra sora sora sormaktan sıkılıyorlar zaten. :)
Ben nişanlıyken herkes soruyordu haliyle.
Ama şimdi soran kalmadı. :)

Duymazlıktan gel canım.
Ben böyle iyiyim de geç.
Bir süre sonra sora sora sormaktan sıkılıyorlar zaten. :)
Ben nişanlıyken herkes soruyordu haliyle.
Ama şimdi soran kalmadı. :)

bnm parmağoımda da yüzük var yaaa tek taş daha bi dikkat çekio sanırımm :27::27:

Adamı çekiştirmekten aramayı unuttum.Demin arıyordu harıl harıl yazarken meşgule attım geri aramayıda unuttum :60: :60:

Back
X