- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
Hak ediyorerkeğe şiddete evet
![]()
erkekleri dövüp otur köşeye dediğimiziii düşünsene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
hayırlısı olsun canım ... ustesınden gelırsın seneeeee tabikiiiii cnmmmm bütün sorumluluk bnm üstümde zatennnn ve sanırım bundan sora daha büyük sorumluluklar verecekler banaa babamlar![]()
hosgeldın ... bgn bızım mahallede davullar calıuyordu sabah ... evlenen evleneneHerkese iyi pazarlarr...
Düğün mevsimi açıldı vatana millete hayırlı olsun :)
![]()
tuğçem düğün mevsimi açıldı ama bizim topikte tık yokkkk![]()
Hoşgeldin canımHerkese iyi pazarlarr...
Evet evet bir yaralı bir sinirini almış çıktık savaştan.Yok anacım bu saatten sonra uğraşılmıyor ya çok yorucuseni sevmemek mümkün mü yav sende..
benim lokum fındıklı olsun
Canım geçmiş olsun 1 yaralı çıktı desene sizin savaştanAma hakediyorlar iyi etmişsin..
Aynen ömrümü yedi bu geldim 26 yaşıma hala mı uğraşılır üstelikte benden 2 yaş büyük... Şimdi saldım çayıra o ne yapacağını iyi bilir orda..
erkekleri dövüp otur köşeye dediğimiziii düşünseneay sevmem ben öle adam beee ezik ezik
![]()
Herkese iyi pazarlarr...
Haklısın canım. Bende bir ara çok yoruldum. Sinirlerim bozuldu resmen. İtekle itekle nereye kadarEn son aynı onun gibi davranmaya başladım. Sonra kendine geldi
Şimdi düzeldi biraz kendi kendine öğrenmeye çalışıyor. Dün de tamam dedi görecez bakalım. Haftaya yine gelecekmiş. O zaman anlarım
Sporun alasını yapmışsın zatenEtti ya valla öyle söyledi çok şaşırdım he
Demek ki biliyorlar özlerini
![]()
Kendimi Üzmüyorum canım onu üzüyorum
Ahahahhıncımı alamadıkça daldım
kızım kedi gibi tırmaladın millete ne dicem diyip duruyordu en son
![]()
Herkese iyi pazarlarr...
hayırlısı olsun canım ... ustesınden gelırsın sen
hosgeldın ... bgn bızım mahallede davullar calıuyordu sabah ... evlenen evlenene
hahahhahakatılıyorum canımcım erkege sıddete evet tabıkııı
=))) hep onlarmı kadınlrı ezecek dımı ama
Eki Görüntüle 720927 Eki Görüntüle 720928 Eki Görüntüle 720929 Eki Görüntüle 720930 Eki Görüntüle 720931 Eki Görüntüle 720932 Eki Görüntüle 720933 Eki Görüntüle 720934
beetlem ve stilim ve faldan anlayan kuzular ik yorum yapın bakalımm![]()
kız sana yol cıkmıs bıssuru hemıde =)
antonyoyla gezmelere gtceksınız cok =)
bnden bu kadar![]()
Bizede Allah sabırlar versin
evet canım Allah sabır versin ne diyelim :)
COLOR]
Hoşgeldin canımHayırlı olsun demek düşer bize
![]()
bende sevmem erkek dedıgın delıkanlı olcek tatar ramazan gbı =)aynennn ama ezik adam sevmem ben yaaaaaaa![]()
sende davul çalarken evde göbek atsaydın canım :)
30 yaş topiğindede sadece bir kişinin düğünü var canım.
Diğer hiçbirimizin sevgilisi bile yok :)
30 dan sonra daha bir irdeleniyor, didikliyor insan haberiniz olsun. :)
Canım hayırısı olsunn ne yapalım.
Ayakkabı alltlarında yerimizi alıcaz artık.![]()
Bizede Allah sabırlar versin
İnşallah düzelir canım ama seninkinden ümidim var benim.. Neden dersen boş durmuyor sürekli bir uğraş peşinde buda boş bi adam olmadığını gösterir.. benimki senelerce çalışmadı gocunmadıda.. şimdi bulduğu işte işe benzese gam yemicem.. bulabileceği en kötü işi bulmuş..
ehehehe allah razı olsun![]()
bende sevmem erkek dedıgın delıkanlı olcek tatar ramazan gbı =)
ben o ara ders calsııyordum ama sınır oldum sese bısey anlamadım okudugumdan![]()
Bakalım canım benim de ümidim var gibi. Ondan uğraşıyorum o kadar. Bir de seviyorum iyi biri ve tecrübesiz. Yoksa benim yapımda uğraşmak yok. Direk tekme varBakalım bir askere gidip gelsin de o zaman ak koyun kara koyun belli olacak. Seninki askerliği yapmış mıydı anzerim?
cumlemızden
bn cok eskıden bı kere fala baktım bı kıza sana haber gelcek dedım
ertesı gun usta haber gondermıstı kıza ıse bı dha gelmesın dıe (=