- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 34
kım o kadın :26:eee napim 2 saatte bir ne zaman düğün dio kadın töbe töbe![]()
26 yız canım ikimizde.
yaslarınz kucuk sanmıstım ben =)
unı okumus ondan askerlık yapmamıs heraalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kım o kadın :26:eee napim 2 saatte bir ne zaman düğün dio kadın töbe töbe![]()
26 yız canım ikimizde.
Duymazlıktan gel canım.
Ben böyle iyiyim de geç.
Bir süre sonra sora sora sormaktan sıkılıyorlar zaten. :)
Ben nişanlıyken herkes soruyordu haliyle.
Ama şimdi soran kalmadı. :)
ay fallardan neler umuyoruzzzzzzzzzz![]()
Haklısın canım. Aslında insan çevre yüzünden böyle düşünmeye başlıyor. Mesela arkadaşların başlıyor evlenmeye sen yalnız kalıyorsun. Evlenince kendilerini kocalarına adiyorlar resmen. Bu sefer sorgulamaya başlıyorsun. Bende yapıyorum onu. Ama evlenmek çok basit bir şey aslında. Ama evlenmek için de evlenilmez. Çevre düşünceli olacak biraz. Mesela bir arkadaşım çıkıyor diyor ki eee hadi evlenmiyor musun daha. Ama bunu kötü niyetli söylüyor. Anlıyorsun. Halbuki kendisi sırf evlenmiş olmak için evlenen birisi. Bir tanıdığım var. Evlenmek istemiyor kendi tericihi bu. Ona bile kalkıp ee hadi hadi evlenmiyor musun diye baskılar. Ah şu çevre bir akıllansa keşke...
26 yız canım ikimizde.
Adamı çekiştirmekten aramayı unuttum.Demin arıyordu harıl harıl yazarken meşgule attım geri aramayıda unuttum![]()
![]()
kım o kadın :26:
Allahın telvesinin öküzden prens çıkaracak hali yokya![]()
aman bende size daldım bende antonyoyu aramadım aramıcam da o arasın yaaaaa ben aaradım meşgule attıııı napimmmmm
babaannemin bir komşusu![]()
Aynen banada soruyorlar ben böyle iyiyim evlenip neden rahatımı bozayımki diyorum.. Yahu annanem bile şimdi evlenmezsen sonra isteyen olmaz pişman olursun diyo ona bi bakış fırlatıyorum susuyo tabii.. Millet bile annanem kadar üstüme gelmiyor..
aman bende size daldım bende antonyoyu aramadım aramıcam da o arasın yaaaaa ben aaradım meşgule attıııı napimmmmm
babaannemin bir komşusu![]()
aynenn cnmmm valllaaaa
bu arada 1200 cu sayfamız hayırlı olaaa bol çeneler diliorum herkeslere![]()
Ay yaşlı teyzeleri geçtim arkadşalarımı ne zaman arasam söz düğün yokmu diyolar hey allahım vardıda ben yedim kalmadı.![]()
Olum sormayın ya yok işte
![]()
onun esı varmı =)
yoksa teyze sna bırını buldum de![]()
Aramam arama o arasın meşgule atmış zaten
Çok çenebazız yaaa![]()
hehhhhhhhhh aynenn valaaaaaaa 2 hafta falan önce antonyonun ortagı karısı ablasııı eniştesi ben bnm ki pikniğeee gitttikkkkkk onlar bile düğün soruooo yaw bilmionuz sanki dedimmmmmmantonyo nasıl sırıtıo pislikkkk yapcaz yapcaz diooo
![]()
Evet canım doğru...
Ben nişan atlattığım için artık kimse sormuyor.
Ama hiç acele etme.
Kafana ve kalbine uyan biri olursa düşünürsün.
Kızlar bu akşam düğün var annemin arkadaşının çocuğunun. İsmi de Tuğçe... :)
Kendi adımı davetiyede görünce bir garip oldum. Bir de yanında eski erkek arkadaşımın adı vardı.Tuğçe ve Emre :)
Şimdi ona hazırlanmaya başlıyıp kuaföre gidicem.
Akşama Allah kerim.
Size dönüşte duygularımı yazarım.
Herkese iyi günlerr...![]()
Yaptı canım ama 5.5 ay.. Ondada adam edememişlerki ben napim..
Biz tanışmadan askerlik okul olayları bitmişti bunun..
şu beetleee karusu neden falıma bakmıo acep![]()
kım o kadın :26:
yaslarınz kucuk sanmıstım ben =)
unı okumus ondan askerlık yapmamıs heraalde
evet canım haklısın.
Bana da öyle diyen evli arkadaşlar vardı o yüzden elim telefona gitmezdi.
Şimdi görüştüğüm yakın arkadaşımda evli.
Ama o keyfine bak, evlenmek içni evlenme diyor.
Evlilik konularını açmıyor, bekar gibi davranıyor.
O yüzden iyi geçiniyoruz. :)
Herşeyi bitmiş aslında ne güzel ama odun işte yontamamışlar askerde bile. Offf inşallah düzelir ya.
Bugün dedim ya düşündüm bi geriye baktım diye.. Dedimki ben bu yokken daha mutluydum barıştımda ne oldu.. Tamam bir yanım eksikti ama huzurum vardı.. Şimdi huzurum yerine geri geldi çok şükür..![]()