yuhhhhh ciddimisin sevgilim balık burcu iyi bişi mi kötü bişi miiii konuscazz
Temiz görünüyor canım
Yani olumlu :)
Bencede çekilmez canım.. Zaten bir iki kişi "niye o işe girdin benim yanımda çalışsaydın" demiş o söyleyenlerde daha rahat çalıştırıyor elemanlarını.. Başka bi yerde "sen birkaç ay çalış seni buraya alalım" demiş akşam 5te bitiyormuş onda da iş öyle ağırda değilmiş.. Bende diyorum "internettende başvurular yapalım ben sana güzel bir cv hazırlayayım" diye ama günde 2 kez konuşmam etkili olmuyor demekki birinde he he diyip başka konulara geçiyor akşamda zaten kendinden geçmiş oluyor..
Eki Görüntüle 720186 Eki Görüntüle 720187 Eki Görüntüle 720188 Eki Görüntüle 720192 Eki Görüntüle 720195 Eki Görüntüle 720196 Eki Görüntüle 720197
beetlem stilim balıma bakarmısınız
Hadi seni geçtim kensidi hiç mi daralmıyor onca saat çalış çalış daha iyi işler bakar insan.Sen yap canım iş bulma sitelerine kaydını.Ver cebini arıyorlar zaten iş sahipleri
Uzun zamandır istediğin tek parça bi eşya gözüküyor.
Çok temiz kalpli bir insan var çok yakınında, orta yaşlı biri ve bu sana çok iyi geliyor.
Bir yerden bi miktar para alıyorsun ama başka bir yere yatırıyorsun.
bu kadar seçebildim fotolardan
Varmış zaten kaydı bazı sitelerde şifresini isteyip düzenlicem güya ama benim fikirlerim önemli mi? Bence değil neyse istediğini yapsın ya bende kendi hayatıma bakarım beni ilgilendiren bir durum olursa da tavrımı koyarım..
Kalabalık bi oratama gireceksin kuzum.Düğün gibi bir yer burası.O kahve fincanındaki suratı gördünmü geçenki falında da çıkmıştı hatta bir arkadaş demişti ilahi bir yüz diye.Bence sen olmasını istediğin şeyler için dua et canım maneviyata yönel.
Canım güzel günlerin var ama bu güzel günlerin ardında bir domuz figürü görüyorum.Şuan gün yüzünde değil.Senin yaşadığın güzellikler altında eziliyor eziliyor.Çıkacak bir yolu yok sana ulaşmak için ama ulaşamaya çabalayacak sakın kimseye kulak asma
Herşey birbiri içinde sende mutluluğunda böyle ucu cucna başka şeylere bağlı bir muradın var o olunca sevdiğinle daha mutlu olacaksın sevdiğinde mutlu oluna önün dahada açılacak.Bu isteğini sana başkası sağlayacak.
Domuz demiştim bu domuzda e harfi var.
ğzına sağlık cnm ben kimseye kötülük düşünmem kötülük düşünenn bana 5 beterini yaşasın
Tamamda onlar tecrübesiz diye bizde deneme tahtasına döndük
Selam kızlar
Julia; falında ilk resimde görüyorum ki balık burcu birisiyle önemli bir mesele hakkında konuşacaksınız :106:
Karmaşık yaratıklarsanıyorlar ki biz hep orada elinin altındayız
Aynen öyle, çekingen ve tecrübesiz erkekle birlikte olmak, deveye hendek atlatmaya benziyormuş bunu anladım
Selam hoşgeldin.
Kızlar ben bulaşıkları dizmeye gidiyorum, gelirim yine
Eminim neden böyle olduğunu anlamamıştırAynen öyle canım.. Şimdide mesaj atmış eve geçiyomuş bananeyse..
12 de yarışma sonucu açıklancak mutlaka gellll
Aynen öyle, çekingen ve tecrübesiz erkekle birlikte olmak, deveye hendek atlatmaya benziyormuş bunu anladım
Selam hoşgeldin.
12 de yarışma sonucu açıklancak mutlaka gellll
Eminim neden böyle olduğunu anlamamıştır
Kolay gelsin canım
Ben kazanacam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?