20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Merhana hanımlar!
Keyifleriniz yerindedir umarım..
Tuğçecim bi kart rica edebilir miyim canım..

Merhaba
Öyle oluyorum bu seferde depresyona giriyor herşeyi boşluyor ama naparsa yapsın bundan sonra napim ya..

İşte bu kadar değişmiş demekki..
Aramız 5 gün iyiyse 2 gün kötü mutlaka..
AÇma kapama düğmesi olaydı keşke bunların

Cahilim ben kara cahil tarottan anlamam nasıl çakiliyor bacım banada çeksene

Merhana hanımlar!
Keyifleriniz yerindedir umarım..
Tuğçecim bi kart rica edebilir miyim canım..

canım kafandaki konu hallolucak.
Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Bu durumdaki hayrı görüceksin.
Diğer kartın hafifle diyor. YAşamındaki yüklerden ve seni üzen şeylerden kurtulduğunda, yenilikler ve güzellikler de yaşamına girecek.

24,5 canım, 25`ten ay aldım, benim yaş durumu tuhaf.. 88 sonuyum.. (;

Çook teşekkür ederim canım..
inşAllah hayırlısıyla hayatlarımız yoluna girer..
Seninle tanışmamıştık tuğçecim, sen neler yaparsın, kaç yaşındasın vs.?

Son düzenleme:

Yani bende sil at hayatından demedim bana yanlış yapılmasına karşın.. Ama benim onu anladığım kadar o beni anlamıyor.. Birde evet bu vakit ayırma konusu var geçen günde gitti o çocukluk arkadaşına normalde 10 dendi mi yatan insan (işe başladığından beri) o gün 1 e kadar oturdu orda birde kendini aklamak için "onlar hala oturuyoduda ben kalktım daha fazla dayanamadım" dedi çocuk gibi bahane üretiyor..
Biz günde sadece 2 kere konuşabiliyoruz oda ya öğlen oluyor ama işi yoğun değilse, yoğunsa 3-4 gibi.. Birde akşam işten çıkınca konuşuyoruz oda yarım saat.. Ama arkadaşları için uykusuzluğa dayanabiliyor işte gelde kızma..

Merhaba

AÇma kapama düğmesi olaydı keşke bunların

Öyle bi düğme olsa bazen kapatırdım ama açmazdım kafa dinlerdim ne güzel ohh

Buradayım kuzum

İstiyorum canım nasıl olacaksa merak ettim :26::26:

canım kartın yolunun açık olduğunu söylüyor. Yolunda uçarak gidiceksin.
Diğer kartın ise hafifle diyor.
Yaşamındaki manevi yüklerden ve seni olumsuz etkileyen duygu ve düşüncelerden kurtulduğunda, yaşamına yenilik ve güzellikler girecek.

Ah anlıyorum canım seni.Burada haklısın tabi görüşsün sevdikleri ile ama onlara zaman ayırabiliyorsa sana da ayırabilmeli

Rica ederim canım...
Ben tarih öğretmeniyim çalışmıyorum. 30 yaşındayım canım.
Senin gibi aralık doğumluyum. :)

Canım tuğçem çok güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederim.İnş Rabbim feraha çıkamayı nasip eder

Böyle bir zamanda duymak istediğim tek şeyler bunlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…