20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Tırtıllar sürüngenlikten kelebek oluyor ama.Bizim öküzler ne olur bilmem
O da biliyor zevk alıyorsun değil mi böyle yapmaktan diyor.Evet zevk alıyorum

Son düzenleme:
Yükselende çok etkiliyormuş insanı değil mi sen bilirsin canım.Burçalara bakarken yükselene de bakmak gerekirmiş.
Sende de varmı inatçılık dikbaşlılık hırs düzen

Evet canım var.
Aşk konusundada tutkuluyumdur.
Yüzeysel şeyler bana göre değildir. :)

Ya diyor zaten ama demek başka bişey yapmak başka bişey birde hep benim dememi bekliyor "bende gelmek istiyorum" demek için.. Kendi durup dururken demiyorki.. Çok bunaldım ya bu ilişki beni mutlu etmekten çok yük sanki sırtımda

Canım ilişki gerçekten iki tarafı keskin bıçak.Yürütmek çok zor yorucu kırıcı gerçekten.Eğer öyle hisediyorsan bitir canım ama umudun varsa ufacık bişeyler düzelecekse devam ettir.Biteceksede o buraya geldikten sonra bitir.Belki yanyana gelseniz biraz rahatlarsınız uzaklık çok yıpratıyor

Tırtıllar sürüngenlikten kelebek oluyor ama.Bizim öküzler ne olur bilmem
O da biliyor zevk alıyorsun değil mi böyle yapmaktan diyor.Evet zevk alıyorum

Ondan güzel kertenkele olur ben sana söyleyeyim Stillim

Anzerim bizimkiler birbirine çok benziyor biliyor musun, tecrübesiz ya bunlar bence bocalıyorlar, hep bizden bekliyorlar bazı şeyleri.

Nerde gördün kız resmimi? :)

Avatarına koymuştun canım, gözlerim pörtlediydi görünce maaşallah

Ben ne desem tersini yapıyor sanki.. Dün "işten çıkacam" diyor "çıkamazsın zaten zor buldun" diyorum "iyi ölim o zaman" diyor sonra düşünüyorum iş hem ona göre ağır hemde görüşmemize engelse çıkması mantıklı bugün konuşurken "çık bencede" diyorum bu seferde "işten çıkarsam evde sıkılacam bu sefer" diyor.. Bi gelse içimi dökecem zaten yanyanayken beni net anlıyor böyle mesajla telefonla olacak iş değil ama o işten dolayıda gelemiyor..

Ondan güzel kertenkele olur ben sana söyleyeyim Stillim

Diyosunn

Başka iş bulabilir aslında şimdi böyle evlenince felan bu iş çekilmez sürekli geç saatlere kadar çalış çalış

Selam kızlar

Julia; falında ilk resimde görüyorum ki balık burcu birisiyle önemli bir mesele hakkında konuşacaksınız :106:

Diyosunn

Başka iş bulabilir aslında şimdi böyle evlenince felan bu iş çekilmez sürekli geç saatlere kadar çalış çalış

Bencede çekilmez canım.. Zaten bir iki kişi "niye o işe girdin benim yanımda çalışsaydın" demiş o söyleyenlerde daha rahat çalıştırıyor elemanlarını.. Başka bi yerde "sen birkaç ay çalış seni buraya alalım" demiş akşam 5te bitiyormuş onda da iş öyle ağırda değilmiş.. Bende diyorum "internettende başvurular yapalım ben sana güzel bir cv hazırlayayım" diye ama günde 2 kez konuşmam etkili olmuyor demekki birinde he he diyip başka konulara geçiyor akşamda zaten kendinden geçmiş oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…