Ben yay burcuyum canım. Yükselenim Oğlak...
Tuğçemm hoşgeldin sende topiğimizeNeler yapıyorsun, nasıl gidiyor hayat?
Yeni gördüm buraya geldiğini, geçmişi okumadımdı:26: Melek Tuğçe oHep gelsin
İyi yawrum süründürme aşamasındayım
Az süründür bari kuzum, fazla süründürürsen sürüngen olur çıkar adam sonra
Yükselende çok etkiliyormuş insanı değil mi sen bilirsin canım.Burçalara bakarken yükselene de bakmak gerekirmiş.
Sende de varmı inatçılık dikbaşlılık hırs düzen
Değilmi insan bekliyor gelemese bile.Hayatım gelemiyorum ama seni çok özledim keşke bi fıırsat olsa uçsam gelsem ne bileyim ilk fırsatta orada olsam dese belki biraz yumuşarsın.Dersin ki oda istiyor gelmeyi ama olmuyor sana laf bırakmasa.
Evet canım var.
Aşk konusundada tutkuluyumdur.
Yüzeysel şeyler bana göre değildir. :)
Hoşbuldukk canımm...
İyi canım ne olsun. Özgür takılıyorum bu aralar biraz. :)
Sen neler yapıyorsun?
Ya diyor zaten ama demek başka bişey yapmak başka bişey birde hep benim dememi bekliyor "bende gelmek istiyorum" demek için.. Kendi durup dururken demiyorki.. Çok bunaldım ya bu ilişki beni mutlu etmekten çok yük sanki sırtımda
İyi bende canım. Valla ben erkek olsaydım seni hiç özgür bırakmazdım, fotoğrafını gördükten sonra :) Maşallah ya çok güzelsin
Tırtıllar sürüngenlikten kelebek oluyor ama.Bizim öküzler ne olur bilmem
O da biliyor zevk alıyorsun değil mi böyle yapmaktan diyor.Evet zevk alıyorum
Ya diyor zaten ama demek başka bişey yapmak başka bişey birde hep benim dememi bekliyor "bende gelmek istiyorum" demek için.. Kendi durup dururken demiyorki.. Çok bunaldım ya bu ilişki beni mutlu etmekten çok yük sanki sırtımda
Nerde gördün kız resmimi? :)
Canım ilişki gerçekten iki tarafı keskin bıçak.Yürütmek çok zor yorucu kırıcı gerçekten.Eğer öyle hisediyorsan bitir canım ama umudun varsa ufacık bişeyler düzelecekse devam ettir.Biteceksede o buraya geldikten sonra bitir.Belki yanyana gelseniz biraz rahatlarsınız uzaklık çok yıpratıyor
Eki Görüntüle 720186 Eki Görüntüle 720187 Eki Görüntüle 720188 Eki Görüntüle 720192 Eki Görüntüle 720195 Eki Görüntüle 720196 Eki Görüntüle 720197
beetlem stilim balıma bakarmısınız
Avatarına koymuştun canım, gözlerim pörtlediydi görünce maaşallah
Anzerim bizimkiler birbirine çok benziyor biliyor musun, tecrübesiz ya bunlar bence bocalıyorlar, hep bizden bekliyorlar bazı şeyleri.
Ondan güzel kertenkele olur ben sana söyleyeyim Stillim
Ben ne desem tersini yapıyor sanki.. Dün "işten çıkacam" diyor "çıkamazsın zaten zor buldun" diyorum "iyi ölim o zaman" diyor sonra düşünüyorum iş hem ona göre ağır hemde görüşmemize engelse çıkması mantıklı bugün konuşurken "çık bencede" diyorum bu seferde "işten çıkarsam evde sıkılacam bu sefer" diyor.. Bi gelse içimi dökecem zaten yanyanayken beni net anlıyor böyle mesajla telefonla olacak iş değil ama o işten dolayıda gelemiyor..
Diyosunn
Başka iş bulabilir aslında şimdi böyle evlenince felan bu iş çekilmez sürekli geç saatlere kadar çalış çalış
Selam kızlar
Julia; falında ilk resimde görüyorum ki balık burcu birisiyle önemli bir mesele hakkında konuşacaksınız :106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?