sağolllll tuğçem iyiyim bendeeeeeeeeiş güç antonyo uğrasıp duruom işteee
heee sunu bileydin cnmmmm yaaaaa
O tipleri iyi bilirim canım benim başımdada vardı :)
İlgisizlik ve kararsızlık odunlarda hiç katlanamadığım şeylerdir.
En iyisini yapıyorsun..
Bendeki sabırda taşacak elbet ama bakalım ne zaman
Şu saatten sonra bende vurdumduymaz ve rahat olucam bazı konularda ne görüyorsam onu yapıcam..
pazar günü çalışmasın die gözünün içine bakıom antonyonunnnn gezelim die pazara kadar uslu durmamm lazım kızdırmammam lazımm
Onu ben değil hücrelerim bile ezberledi "kod adı bekle"
Kuzum benimki ilgisiz değil bunların bişeyleri tamsa bişeyleri eksik oluyor tamı yok bunların
İlgide sevgide üstüne yoktur şükür ki ammaa gel gelelim bazı konularda rahat uyuz oluyorum bu rajatlığına bak sınavı var haziranda eminim haberi yok hey allahım sen sabır ver bana
Onu ben değil hücrelerim bile ezberledi "kod adı bekle"
Kuzum benimki ilgisiz değil bunların bişeyleri tamsa bişeyleri eksik oluyor tamı yok bunların
İlgide sevgide üstüne yoktur şükür ki ammaa gel gelelim bazı konularda rahat uyuz oluyorum bu rajatlığına bak sınavı var haziranda eminim haberi yok hey allahım sen sabır ver bana
O da seviyor mu gezmeyi?
İnşallah çalışmaz canım. Beraber zaman geçirmek iyi gelebilir.
siz o gün bugun hiç konusmadınız mı cnmmm
sever cnmmm beraber çok güzel vakit geçirioruzzzz çalışmadığı her pzar gideriz bir yerlere
su kartlarıma bak bakalımmm gezinti var mı pazar
hımm anladım canım.
Sorumluluk konusunda biraz eksik mi?
Canım kartın dileğinin olucağını söylüyor.
Yüreğindeki gerçekleşicek bunu bil diyor kartların.
Konuştuk canım aradı iki gün önce açmadım.Aradı durdu.Sonra bi baktım deli kapıma gelmiş.Niye açmıyor muşum hey allahım ya
Şimdi süründürme evresindeyim çekeceği var elimden.Gitmiyorum buluşmaya felan
,
Alan yaşayacakda alabilse
Beklemekle geçiyor ömrümüz yeminle gelmesini bekle aramasını bekle bilmem nesini bekle bekle allah bekle
O iki dönemdir kredili sistemde.Bilmesi lazım şimdi.Cevap ne sınavı.Yedim ben onu bunca tartışmamızın üstüne beni tutana aşk olsun sınav unutmak neymiş görecek
Onlara göre küçük,ama bize göre büyük şeyler bi anlasalar nelerin bizi üzüp mutlu ettiğini.Acelen yok canım düşün taşın karar ver olurmu olmazmı olursa ne ala olmazsa uğraşmaya değmez üç günlük dünyada
Merhana hanımlar!
Keyifleriniz yerindedir umarım..
Tuğçecim bi kart rica edebilir miyim canım..
Aynen anzerim aynen vurdumduymaz olacaksın hiç kırılacakmış üzülecekmiş hiiç kendini kasma yorma.
İnsanlar değişmiyorlar canım.
Değiştik deselerde anzercim karakter çok fazla değişmez.
Umarım aranız iyi olur.
merhabaaa cnmm
kart çektirmek için mi geldinnn
Merhabaa..
Aslındaa ivit, kart çektirebilirim diye düşündüm, biraz da muhabbet olur hem.. (;
Bu topiğe uğramamıştım daha evvel..
o zmannnn hoşgeldinnn cnmmm
bence de süründür cnm bunlar bu dilden anlıooo
Ne sınavı mıOyy çok güldüm buna cevaba bak
Canım genel olarak çok iyi sevgisinden hiç şüphem olmadı,iyi bir insan,benden asla vazgeçmedi,kavgalarda genelde alttan alır ama bazen deliriyorum ya.. Birde 3 ay ayrı kaldık ama birbirimizden vazgeçemedik.. Aslında onsuz yapabildim 3 ay ama mutlu muydum hayır hep bişeyler eksik gibiydi.. Bugünkü kavganın sebebide şuydu bi anlatimde sizde fikrinizi söyleyin haksız mıyım?
Yarım saat önce mesaj attı "işten çıktım arkadaşım mehmet askerden gelmiş oraya gidiyorum" diye bende o çocuğu sevmiyorum çünkü yüzüme gülüp sevgilisiyle aynı anda beni face ten silen insanlar bunlar.. Bende dedim "ben sana yavaş yavaş onla alakanı kes diyorum sen napıyosun" diye(geçen gün söylemiştim tamam yavaş yavaş keserim alakamı demişti) oda "ha deyince kesemedim şimdi anzerle barıştı bize sırtını döndü demesinler diye.." Bende "ha deyince kes diyen yok şu an bile işten çıktım çok yorgunum diyebilirsin" dedim "ayarlamışlar napim" dedi bende "senin özgür iraden yok mu bahaneleri bırak" dedim oda "ya bi sakin olup güzelce yazar mısın" dedi bende "yazamam. çünkü ben tüm gün senden fırsatını bulup bana mesaj atmanı ya da aramanı bekliyorum aldığım sonuca bak senin bana verdiğin değer bu kadar işte. geçen gün de arkadaşlarına gittin gece yarısı döndün bugünde bu çıktı benim için 5 dk bile uykundan fedakarlık etmezken bunları görmezden gelemiyorum" dedim oda "abartma ben bu işe başladığımdan beri emreyi(çocukluk arkadaşı bu buluşmayıda o ayarlamış) görmüyorum neredeyse.." dedi ne alakaysa sanki ben onla alakalı bişey dedim bende tamam dedim sadece daha uğraşamadım çünkü..
Hoşbuldum tatlım teşekkür ederim.. (;
Tanışalım, merve ben, sosyolog adayı bir kamu yöneticisiyim, çalışmıyorum vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?