- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
sırrın bende
biz genelde herifimle ya fantastik izliyoruz ya romantik-komedi yada polisiye macera falan
korku sevmiyorum ben![]()
Öylemi benim film denilince aklıma korku gelirde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sırrın bende
biz genelde herifimle ya fantastik izliyoruz ya romantik-komedi yada polisiye macera falan
korku sevmiyorum ben![]()
ben hiç anlamam faldan
nereye kayboldunuz![]()
Buradayım culinin falına bakıyordum![]()
Canım antoyo sana büyük bi kısmetle geliyor büyük bi güzellik ya da ne bileyim senin için iyi güzel farklı şeyler antonyo senin için çok hayırlı
Yine bir kararınız var senin veya antonyo ile senin bi kararınız bir şeye kara vermeye çalışıyorsun veya sunuz bu
Bir zayıf bir şişman kadın senin hakkında konuşuyorlar ikisi beraber senden bahsediyorlar.
Yine senin çevrende gözleri büyük olan biri var yaptığın işi veya işleri bozmak istiyor,senin fallarında hep böyle biri çıkıyor var mı çevrende senle sorunu olan biri
Culim gelecekle ilgili yorum yapmamaya özen gösterdiğim için bir çok şeyi yorumlamıyorum sadece şimdiki zamanda gördüklerim bunlar kuzum.Ama bu falında yorumlanacak şeyler var gelecekle ilgili
herkez kayboldu bianda altta ben kaldım bi![]()
- ben altta değilmiydim çıkmadım hiç buradann
yok canım hiç görmedim
bi ara 5 dk falan ben vardm sadece![]()
Yahu pazartesi ptt açık olur muşimdide bunun derdindeyim ben
Yahu pazartesi ptt açık olur muşimdide bunun derdindeyim ben
Korktun mu yoksa
Açık olur canım sadece okullar pazartesi tatil olur
birden hangi topikte oldğumu sapıttım lan sen gelnce
gidiyorum ben topiğime
![]()
birden hangi topikte oldğumu sapıttım lan sen gelnce
gidiyorum ben topiğime
![]()
Ha iyi o zaman. Bir an şok oldum . Yarın 19 mayıs ya ondan bi sorayım dedim.Sağol stil. Peki kesin açık olur mu ?
Abi ben hangi topik olduğuna bakmıyorum.Son etkinliklerde sen nereye yazdıysan oraya gidiyorum yazıyorum
Şimdi farkettim burası bizim topik değilmiş![]()
Nereye be
Ay sen öyle deyince bende şüpheye düştüm ama bildiğim sadece okullar tatil yani ben hafta içi iki gün tatil ettiklerini hiç görmedim hafta içine denk geldiğinde.Sadece o gün tatil oluyordu
bdv ye açtım konu![]()