- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
allah cızırtını versn
milletin ne derdi var bu manyağın derdine bak ya
neymiş pzrtesi ptt açık olur mu
pehhhhhhhhhhhh
hey alllammm yaaaaaa heheheh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah cızırtını versn
pehhhhhhhhhhhh
bnm için zıcık yorumlasan cnm özelden de olabilirevet varrrr beni çekemeyen insanlar
![]()
allah cızırtını versn
pehhhhhhhhhhhh
Kız açma tatil olmaz o gün.BDV ye konu açsam beni deflerler mi acabakesin konuş kız
burdayım burdayım![]()
Hiç beni yorma kendine küfür et
Oğlum biriniz açık olur diyo
Biriniz olmaz diyo![]()
allah cızırtını versn
pehhhhhhhhhhhh
Kız açma tatil olmaz o gün.
tAMAM GİTME![]()
pff bataryam bitiyor şmdi odama geçmek zorunda kalcam ya :26:
Şimdi sorun ne onu anlamadım yürümeye mi eriniyorsun![]()
Canım şöyle diyeyim yani sadece kafve üzerinden konuşayım kahvede sırtında bir yük gözüküyor bu yük bir sıkıntı keder olabilir sen bunu bi müddet taşıyacaksın sonra bu yükten feraha ereceksin ve bir daha bu gibi bi sıkıntı yaşamayacaksın.Birinden bir şey alacaksın bu aldığın şey ve ya söz senin hayatında bazı değişikler yapmana sebep olacak.Bu maddi bir şeyde olabilir manevi bir şeyde.Üzüntüsünü sıkıntısını çektiğin ne varsa seni yavaş yavaş terkediyor kalbin aydınlanıyor
Seninle sorunu olan biri var demiştim ya sansa zarar vermek isteyecek belki bir sözle bir lafla ama korkma kimse ona inanmayacak ya da emeline ulaşamaycak
Antonyo ise sizin büyük bi mutluluğunuz var geleceğiniz çok aydınlık ve berektli sadece bu yolda yaşayacağınız sıkıntılara göğüs germen gerekebilir
ı ıhh tv izleyemicem diye
bir kadın bir erkek yokmuş
3+1 varmış
cnm o olayı yasadım ben sözleee olan olayıııııı ama antonyom bana inandı tabikiiii bir kez daha mı yaşayacağım yaaaa çok ağırdı bidaha yşarsam kaldıramam yaaaa![]()
Enee niye bizim burada aşırı yağmur yağıyor o yüzden uydu bağlantısı yok bakamadım henüz.Niye koymamışlar allah allah
Kuzum altı üstü kahve falı sakın etkisinde kalma![]()
Enee niye bizim burada aşırı yağmur yağıyor o yüzden uydu bağlantısı yok bakamadım henüz.Niye koymamışlar allah allah
Kuzum altı üstü kahve falı sakın etkisinde kalma![]()
offfffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa![]()
bilmiyorum eser yenenler-oğuzhan bide ibrahim var
bkm'den
Culyaa kızacam amaGerçek değil bunlar
Culyaa kızacam amaGerçek değil bunlar
Of yaa pazara almışlar sadece pazar günü olacak mış![]()
kızma tamam tamam ama güzel bakıosun kabul et![]()