20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Burayı çok boşluyorsunuz kızlar

Biz dün buradaydık bi kereee

Şimdi ben olsam gitmezdim diyim canım ama sen sonradan keşke gitseydim diye pişman olacaksan gitmelisin..

Canım ben olsam giderdim ama sende ters tepebilir işler daha da kötüye sarabilir.İstemediğini söylüyorsun birde bundan arıza çıkarır.Gitmeden önce teklif et gel derse gidersin

Biz dün buradaydık bi kereee

Şimdi ben olsam gitmezdim diyim canım ama sen sonradan keşke gitseydim diye pişman olacaksan gitmelisin..

Ben geldiğimde gitmiştiniz ama

Ben geldiğimde gitmiştiniz ama

Ben kuzey-güneye kaçtım valla itiraf ediyorum gerçi giderkende yazdım zaten ne itirafı

ya gidersem daha sert tepki gösterir mi gelcem dedi gelme dedi

O zaman sen sevgilini daha iyi tanırsın sen iyi düşün canım.. Ha yanlış birşey yok bence gitmende burda tek sorun sevgilinin tepkisi.. Gerçi neden ters tepki veriyor ki fırsat bulmuşsunuz ne güzel değerlendirin işte..

Bende muhteşem yüzyılı izliyordum ve onun topiğindeydim ordaki olay bitince bi geldim baktım kimsecikler kalmamış.
Bugün merkezdeydim ay o sıcak ne ya birde uçaklar vın vın tepemden geçiyolar gibi kulaklarım uğuldadı valla
Pazar günü güzel bi gösteri oalcak

Ben öğlen eve gelmiştim yemeğe uçaklar o zaman vardı babam ordan oraya koşuyodu çocuk gibi uçaklar için.. Aradada bana bağırmayı ihmal etmiyor "anzeeerrr gel bak bak"
Bende atakumdaydım bugün çok bunaldım en son teee pelitköye,tepeye gittim düşün yani..
Pazar nerde olacak gösteri??

Bizim taraf hiç gelmiyor musun
Her zaman doğupark ve batı parkta yapıyorlar.Yine öyle olur heralde önce doğu da sonra batıya geçerler.Geçen sene öyle olmuştu

Bizim taraf hiç gelmiyor musun
Her zaman doğupark ve batı parkta yapıyorlar.Yine öyle olur heralde önce doğu da sonra batıya geçerler.Geçen sene öyle olmuştu

Gelmez miyim Canik Salı günü
Canikte 5 Marketim var.. Öğleden önce 2 öğleden sonrada 3 market geziyorum..
Bakim bende giderim belki..

anzerim ya aramız kötü ona göre ben suçluyum ve beni görmek istemiyo galiba aman ya bilmiyorum eşşek biraz daha beklicem uzatırsa bitircem ya

anzerim ya aramız kötü ona göre ben suçluyum ve beni görmek istemiyo galiba aman ya bilmiyorum eşşek biraz daha beklicem uzatırsa bitircem ya

Fevri davranma canım da bu çocukta ne nazlıymış yahu.. Eğer seni suçlu görüyorsa ama sende kendini haklı görüyorsan hiç üsteleme,kendi haline bırak.. Gitmeden bir kere daha sorarsın, çokta istekli görünme sonra biliyorsun erkekler kendini birşey zannediyor.. Yine gelme derse -ki dememeli- biraz uzaklaş bakalım napıcak.. Direk bitirmeyi falan düşünme bence..

Ayarlayabildiniz mi sevgilinle buluşmanızı :26:

Yok canım öyle konuştuk kaldı en son dedim izin konusu imkansız gibiyse zorlama hemde boşa beklemeyiz diye bakalım dedi..
Zaten telefond bile görüşemiyoruzki sabak 6.30da işe gidiyor akşam 9 da çıkıyor..
İşe alırken 6da çıkarsın demişler şimdi böyle yapıyorlar.. Bi saatte eve gidip yemek yiyor 10da yatıyor işide ağir bisey diyemiyorum..

Görüşememeniz kötü olmuş canım ya.Ama barıştınız yani şuan sevgili olarak devam ediyorsunuz değil mi.
Belki sen gidersin ankaraya:26:

Görüşememeniz kötü olmuş canım ya.Ama barıştınız yani şuan sevgili olarak devam ediyorsunuz değil mi.
Belki sen gidersin ankaraya:26:

Evet canım sevgiliyiz..
Ben gidemem ailem izin vermez.. ki onun gelmesi lazım bence.. ve cok az konuşabiliyoruz.. onu da sıkmak istemiyorum soru sorarak..

Evet canım sevgiliyiz..
Ben gidemem ailem izin vermez.. ki onun gelmesi lazım bence.. ve cok az konuşabiliyoruz.. onu da sıkmak istemiyorum soru sorarak..

Hmm anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun bu günlerde geçer elbet yeterki insan sevdiğini sevildiğini bilsin

selam kızlar nasılsınız

Selam limonun iyiyim canım sen nasılsın

Hmm anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun bu günlerde geçer elbet yeterki insan sevdiğini sevildiğini bilsin

Selam limonun iyiyim canım sen nasılsın

Aslında canım kafamda o kadar soru işareti varki..
Ama çok az konuşuyoruz zaten ondada üstüne gitmek istemiyorum zaten yeni barıştık bide o var ayrıca işi çok ağır bende şaşırdım ne yapacağımı

Kafanı bu kadar ne karıştırıyor ki senle mi onunlamı ilgili:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…