Burayı çok boşluyorsunuz kızlar
selam kızlar size bir şey sorsam
pazartesi okul yok, ailemde bugün şehir dışına çıktı 15 sonra gelcekler. uyuzla aram kötü ya çıkıp gitsem mi yanına?
normalde yanına gitmemi istemiyor ilerde laf olur , yolda bişi olur falan fıstık
Biz dün buradaydık bi kereee
Şimdi ben olsam gitmezdim diyim canım ama sen sonradan keşke gitseydim diye pişman olacaksan gitmelisin..
selam kızlar size bir şey sorsam
pazartesi okul yok, ailemde bugün şehir dışına çıktı 15 sonra gelcekler. uyuzla aram kötü ya çıkıp gitsem mi yanına?
normalde yanına gitmemi istemiyor ilerde laf olur , yolda bişi olur falan fıstık
Biz dün buradaydık bi kereee
Şimdi ben olsam gitmezdim diyim canım ama sen sonradan keşke gitseydim diye pişman olacaksan gitmelisin..
Ben geldiğimde gitmiştiniz ama
ya gidersem daha sert tepki gösterir mi gelcem dedi gelme dedi
Ben kuzey-güneye kaçtım valla itiraf ediyorum gerçi giderkende yazdım zaten ne itirafı
O zaman sen sevgilini daha iyi tanırsın sen iyi düşün canım.. Ha yanlış birşey yok bence gitmende burda tek sorun sevgilinin tepkisi.. Gerçi neden ters tepki veriyor ki fırsat bulmuşsunuz ne güzel değerlendirin işte..
Bende muhteşem yüzyılı izliyordum ve onun topiğindeydim ordaki olay bitince bi geldim baktım kimsecikler kalmamış.
Bugün merkezdeydim ay o sıcak ne ya birde uçaklar vın vın tepemden geçiyolar gibi kulaklarım uğuldadı valla
Pazar günü güzel bi gösteri oalcak
Ben öğlen eve gelmiştim yemeğe uçaklar o zaman vardı babam ordan oraya koşuyodu çocuk gibi uçaklar için..Aradada bana bağırmayı ihmal etmiyor "anzeeerrr gel bak bak"
Bende atakumdaydım bugün çok bunaldım en son teee pelitköye,tepeye gittim düşün yani..
Pazar nerde olacak gösteri??
Bizim taraf hiç gelmiyor musun
Her zaman doğupark ve batı parkta yapıyorlar.Yine öyle olur heralde önce doğu da sonra batıya geçerler.Geçen sene öyle olmuştu
Gelmez miyim Canik Salı günü
Canikte 5 Marketim var.. Öğleden önce 2 öğleden sonrada 3 market geziyorum..
Bakim bende giderim belki..
ÖylemiBüyük marketlere gidiyosun değilmi makro gibi mesela
anzerim ya aramız kötü ona göre ben suçluyum ve beni görmek istemiyo galiba aman ya bilmiyorum eşşek biraz daha beklicem uzatırsa bitircem ya
Canım kusura bakma..
Evet Makrolar benden sorulur
Ayarlayabildiniz mi sevgilinle buluşmanızı :26:
Yok canım öyle konuştuk kaldı en son dedim izin konusu imkansız gibiyse zorlama hemde boşa beklemeyiz diye bakalım dedi..
Zaten telefond bile görüşemiyoruzki sabak 6.30da işe gidiyor akşam 9 da çıkıyor..
İşe alırken 6da çıkarsın demişler şimdi böyle yapıyorlar.. Bi saatte eve gidip yemek yiyor 10da yatıyor işide ağir bisey diyemiyorum..
Görüşememeniz kötü olmuş canım ya.Ama barıştınız yani şuan sevgili olarak devam ediyorsunuz değil mi.
Belki sen gidersin ankaraya:26:
Evet canım sevgiliyiz..
Ben gidemem ailem izin vermez.. ki onun gelmesi lazım bence.. ve cok az konuşabiliyoruz.. onu da sıkmak istemiyorum soru sorarak..
selam kızlar nasılsınız
Hmm anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun bu günlerde geçer elbet yeterki insan sevdiğini sevildiğini bilsin
Selam limonun iyiyim canım sen nasılsın
Aslında canım kafamda o kadar soru işareti varki..
Ama çok az konuşuyoruz zaten ondada üstüne gitmek istemiyorum zaten yeni barıştık bide o var ayrıca işi çok ağır bende şaşırdım ne yapacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?