Kafanı bu kadar ne karıştırıyor ki senle mi onunlamı ilgili:26:
Yani yeni barıştık bi gelmesi lazım konuşmamız lazım ama işe yeni girdiğinden bişey diyemiyorum günde cok z bi vakit mesajlasiyoruz konusamiyoruz bile cunku vakit yok..
Gelecekle ilgili konusmamiz lazim oda yok.. iki gun once telde konusalim dedim hla aramadi bugun soyledim bu ne rahatlik diye 22sinde kontor yuklerse bedava kazanacakmis ama bunu bana soylemiyor.. ben bekliyorum oyle bunn duuncelerinden bi haber.. bu ise girmesinede kizginim hem cok yorucu hemde tum vakti yiyen bi is..
ben kötüyüm ya ailemde bi süreliğne şehir dışında evde yalnız olmaktan nefret ediyorum
uyuzla da konuşmuyoruz onun kafa zaten bi milyonrahatlatmıyor hiç bir şey
selamm kızlarrr
bende 23 tgaşındayımm ,ve bekarım:)
Stillex canım bende ısrar den taraf olmak istemiyorum..
Sende haklisin ama napim uykum gliyor diyor cok bunaldim
Canım yatmadan once bi 10 dakika arayabilir ne kadar yorucu olursa olsun 10 dakika yormaz insanı.Başak iş de bakabilir evlenirseniz felan nasıl olacak bu kadar yorucu işle.İletişimsizlik daha büyük sorunlar yaratır kuzum ya umarım çözersiniz bu problemi :26::26:
Olsalar bi dert olmasalar bi dert bu hayatımızın törpülerini ne yapacağız inan bende şaşırdımBarışın artık kuzum ya ne akdar uzattu böyle
Hem yalnızlık iyidir oh mis kafa dinlersin bayılırım yalnızlığa
Selam canım hoş geldin ben seni şafak panosundan tanıyorum değil mi:26:
HOŞBULDUJ CANIM ,evet şafak panoosundan tanıyorsun
Nasılsın canım
Canım kendini bunaltma,biraz zaman ver bakalım ne olacak ne olmayacak.
anzerim hep bi bahaneleri var ya o kadar yoruldum ki , ıkıldım ki. kpss ye gircek diye susuyorum ama sonumuz iyi değil görüyorum
inş bişiler düzelir siizn içinde canımya
Canım hadi siz belki bi kafa dinleme dönemine girdiniz e biz daha yeni barıstık..
Cok fazla rahatlar ben boyle cok huzursuz oluyorum bi sorun varken.. bisey yokmus gibi davranamam..
İnsallah canim sizin icinde duzelsin bi an once..
Gelenler hosgeldi :)
bilmiyorum canım ya dinlesin o kafasını ben kırcem bir gün
bazı insanlar ne kolay ilişki yürütüyor demek ki ben doğru kişiyi bulamaım.
hoşgeldiniz gelenler
Kır valla
Canım sorunsuz ilişki çok çok azdır.. O tip erkekler de nadirdir bize denk gelmez malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?