20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Kafanı bu kadar ne karıştırıyor ki senle mi onunlamı ilgili:26:

Yani yeni barıştık bi gelmesi lazım konuşmamız lazım ama işe yeni girdiğinden bişey diyemiyorum günde cok z bi vakit mesajlasiyoruz konusamiyoruz bile cunku vakit yok..
Gelecekle ilgili konusmamiz lazim oda yok.. iki gun once telde konusalim dedim hla aramadi bugun soyledim bu ne rahatlik diye 22sinde kontor yuklerse bedava kazanacakmis ama bunu bana soylemiyor.. ben bekliyorum oyle bunn duuncelerinden bi haber.. bu ise girmesinede kizginim hem cok yorucu hemde tum vakti yiyen bi is..

ben kötüyüm ya ailemde bi süreliğne şehir dışında evde yalnız olmaktan nefret ediyorum

uyuzla da konuşmuyoruz onun kafa zaten bi milyon rahatlatmıyor hiç bir şey

Canım yatmadan once bi 10 dakika arayabilir ne kadar yorucu olursa olsun 10 dakika yormaz insanı.Başak iş de bakabilir evlenirseniz felan nasıl olacak bu kadar yorucu işle.İletişimsizlik daha büyük sorunlar yaratır kuzum ya umarım çözersiniz bu problemi :26::26:

ben kötüyüm ya ailemde bi süreliğne şehir dışında evde yalnız olmaktan nefret ediyorum

uyuzla da konuşmuyoruz onun kafa zaten bi milyon rahatlatmıyor hiç bir şey

Olsalar bi dert olmasalar bi dert bu hayatımızın törpülerini ne yapacağız inan bende şaşırdım Barışın artık kuzum ya ne akdar uzattu böyle

Hem yalnızlık iyidir oh mis kafa dinlersin bayılırım yalnızlığa

selamm kızlarrr

bende 23 tgaşındayımm ,ve bekarım:)

Selam canım hoş geldin ben seni şafak panosundan tanıyorum değil mi:26:

Stillex canım bende ısrar den taraf olmak istemiyorum..
Sende haklisin ama napim uykum gliyor diyor cok bunaldim

HOŞBULDUJ CANIM ,evet şafak panoosundan tanıyorsun

Canım kendini bunaltma,biraz zaman ver bakalım ne olacak ne olmayacak.

Zaman verdim zaten ama bisey degisecegini sanmiyorum.. gecen ben aradim isten bosluk bulup, acti ama az bi isim var onu halledip donim sana dedi donmedi..
Baska is bak diyorum bu isten hemen cikmam rezil olurum herkes dalga gecer diyor..
Ha birde isten gelip kardesini isten almaya gidiyor kendi gelsin diyorum azda olsa bize zaman kalir diye yok oda yorgun yazik diyor..

anzerim hep bi bahaneleri var ya o kadar yoruldum ki , ıkıldım ki. kpss ye gircek diye susuyorum ama sonumuz iyi değil görüyorum

inş bişiler düzelir siizn içinde canımya

anzerim hep bi bahaneleri var ya o kadar yoruldum ki , ıkıldım ki. kpss ye gircek diye susuyorum ama sonumuz iyi değil görüyorum

inş bişiler düzelir siizn içinde canımya

Canım hadi siz belki bi kafa dinleme dönemine girdiniz e biz daha yeni barıstık..
Cok fazla rahatlar ben boyle cok huzursuz oluyorum bi sorun varken.. bisey yokmus gibi davranamam..
İnsallah canim sizin icinde duzelsin bi an once..
Gelenler hosgeldi :)

Son düzenleme:

bilmiyorum canım ya dinlesin o kafasını ben kırcem bir gün

bazı insanlar ne kolay ilişki yürütüyor demek ki ben doğru kişiyi bulamaım.

hoşgeldiniz gelenler

bilmiyorum canım ya dinlesin o kafasını ben kırcem bir gün

bazı insanlar ne kolay ilişki yürütüyor demek ki ben doğru kişiyi bulamaım.

hoşgeldiniz gelenler

Kır valla
Canım sorunsuz ilişki çok çok azdır.. O tip erkekler de nadirdir bize denk gelmez malesef

Kır valla
Canım sorunsuz ilişki çok çok azdır.. O tip erkekler de nadirdir bize denk gelmez malesef

anzerim bide şey var ben o tip erkeklere aşık olamam ki mazoşistlik var kanımda, acı çekiyorum kendi kendime

devam edersek sınavı bitince kıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…