20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Julim memnunum çok şükür ya sağol canım..
Beetlee ank. olacak ilk 4-5 sene kendimizi toparlayana kadar.. Sonra Samsun inşallah :)
İkimizde transfer edicez yani :1:

bizde antonyomla bursada yaşıcaz ama eni sonu istanbula döeriz ailesi istanbuldaaa :12::12:

Hoşgeldin canım. Okudum geçmişi biraz aranız düzeldi mi?

:3::3::3::3::3:hoşgeldinnn limonum nasıl oldun cnmmm :31::31:

aramız kötü betlim onun kızgınlığı eçmiyor bana göre ben haklıyım ama tepkim sert olduğu için o haklı duruma düştü ve onun siniri kolay geçmez. O uzattıkça ben soğuyorum bugün bitirmeyi düşündüm ama düşüncesi bile hayattan soğuttu resmen. haftaya 2 yıl olacaktık ya :(

julim hala öksürüyorum , uyuzla kötüyüz

anzerim alıntı yapmadım kusura bakma. kitap topklerinde takılıyorum bi süredir yeni bir kitaba başladık onu okumaya çalışıyorum :54:

özetle bizden adam olmaz:5:

aramız kötü betlim onun kızgınlığı eçmiyor bana göre ben haklıyım ama tepkim sert olduğu için o haklı duruma düştü ve onun siniri kolay geçmez. O uzattıkça ben soğuyorum bugün bitirmeyi düşündüm ama düşüncesi bile hayattan soğuttu resmen. haftaya 2 yıl olacaktık ya :(

julim hala öksürüyorum , uyuzla kötüyüz

anzerim alıntı yapmadım kusura bakma. kitap topklerinde takılıyorum bi süredir yeni bir kitaba başladık onu okumaya çalışıyorum :54:

özetle bizden adam olmaz:5:

barışın kızım artık yaaaaaaaaa :31::31:

kızlar ben kaçıorum herkese iyi geceler :10::10: bide parfümmmm :12::12: hadeee byeeee byeeeeeeee :10::10:

selam kızlar size bir şey sorsam

pazartesi okul yok, ailemde bugün şehir dışına çıktı 15 sonra gelcekler. uyuzla aram kötü ya çıkıp gitsem mi yanına?

normalde yanına gitmemi istemiyor ilerde laf olur , yolda bişi olur falan fıstık

Back
X