20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ohh mşh benim kargomda gelmiş ama bana değil ona kendisi vericekmiş beklicem yani olsunn
en uzun ayrılığınız bu olsun cnm sende meşgul olunca bu kdr çok düşünmezsin

ohh mşh benim kargomda gelmiş ama bana değil ona kendisi vericekmiş beklicem yani olsunn
en uzun ayrılığınız bu olsun cnm sende meşgul olunca bu kdr çok düşünmezsin

bana ne gelen var ne giden akşama mı buluşacaksınız canım ?

evet bende mesgul olsam bu kadar düşmem üstüne ama bütün gün evdeyim, hindi gibi düşünüp duruyorum

bana ne gelen var ne giden akşama mı buluşacaksınız canım ?

evet bende mesgul olsam bu kadar düşmem üstüne ama bütün gün evdeyim, hindi gibi düşünüp duruyorum

bakalım ben işten çıkınca saat 7 gelirse bilemem ama hafta sonu düşünüyoruz bşyler yaparız diye

hmm, anladım.. haftasonuna da bişi kalmadı zaten, ne mutlu size ya.. aynı sehide olmak ne büyük nimet...

evet ama aramıza boğaz köprüsü girdi bizimde ne yazıkkı biz avrupa onlar asyadalar ... ama bazen o kdr yolu 15dk görmek için bile geliyor aile henüz bilmediğinden ben işten eve geçene kadar yani...

evet ama aramıza boğaz köprüsü girdi bizimde ne yazıkkı biz avrupa onlar asyadalar ... ama bazen o kdr yolu 15dk görmek için bile geliyor aile henüz bilmediğinden ben işten eve geçene kadar yani...

yani o da zor tabi ama şükür yinede, de mi ama
İst.da okudum bende, biliyorum ist. trafiğini çok ii, helal olsun erkek arkadaşına 15 dk için o çileyi çekiyo..
masallah diyimde nazarım değmesinn

Son düzenleme:
yani o da zor tabi ama şükür yinede, de mi ama
İst.da okudum bende, biliyorum ist. trafiğini çok ii, helal olsun erkek arkadaşına 15 dk için o çileyi çekiyo..
masallah diyimde nazarım değmesinn

yani tabi hamdolsun bunada amin cnm hakkımızda hayırlısı ben gelme diyorum bazen ya sen ne karışıyorsun benimi istemiyorsun he diyo ama napim benim onu düşünmeme bile izin yok olsun ben istiyorum diyo :26:

öylede bende kıyamıyorum ona 15 dk için 2 saat geliyor 2 saatte gidiyor ama dinleyen yok tabi bende ona bırakıyorum artık

benimkide bir kaç saat için 12 saat yol gelip, 12 saat yol gidecek.. bende ona üzüleceğim ama napalım yanii, hayat

Süpriz falan olmadı kızlar
Bı iliski de böylece son bulur

şimdi yazmadın demi bişey, önceki yazdıklarını diyorsun...

bencede şimdi bişey yazma, daha erken saat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…