20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Kuzum , kendini bu beklenti içerisine sokuyor olman bile,seni üzüyor..

Atmasını bekliyorsun, elbet atacaktır.Ama bu seferde çok geç kutladın tartışmaları yaparsınız.. Ne gerek var yahu canınız bir günün kutlama mesajı için sıkmaya..

Bu adam senin iyi gününde kötü gününde yanında mı ? Her aldığın kararın arkasında duruyor mu ? Senin her istediğini yapıyor mu ? Seni,kendindne önce tutuyor mu ? Bu önemli..

Senin sevgilinle olduğun ve onunla nefes aldığın her gün sevgi günü,sevgililer günü..

Herkesleşmektense,farklı olun..

Üzülme ne sen üzül ne de sevdiğin insan üzülsün..

Telefon elimde kedinin ciğer beklediği gibi bekliyorummmm salak kafam

yok cnm allaha çok şükür öyle triplarim flnda yoktur benimki sadece meraktı ki geldi mesaj şimdi ztn adam gibi adam gerçekten seviyorum onu böyle bşy içinde üzmezdim

Julim,ah varya ah..

Senin yerinde ben olmuş olsaydım haram ederdim bugunü ona..

Sabırlı olman güzel..

Bu sabırla mutlu olacaksındır..

kesinlikle sabırlı olsun eğer tut ki yaptı bi süpriz sen sabırsızlığının karşılığı görürsün haksız duruma düşersin ama bu günün sonunu bekle ozmn patlarsın ve haksız duruma düşmezsn bir ihtimal var onun için sabırlı ol

Cnm hayatta msj atmaz Cvp vermez bnm ki kendimi yiyip bitirdiğimiz kalirim

tmm bunu biliyorsun cnm güzel ama şöyle söylim biz küsmeyiz küsemiyoruzda benimkide kıskançtır arada tartışınca bşye kızsada konuşmasada bende hiç konuşmam mesaj atmam ama o beni merak edip arar ennn fazla 10 12 saat sabreder senin hatan şurda bana göre sen üstüne düşmüşsün senden haber almış iyi olduğunu biliyor merak edicek bir durum yok bide inatçı demişsin tamam daha mesaj atması anormal olur ona göre...bırak oda seni özlesin biz çok kolaymı tutuyoruz kendimizi mesaj atmamak için hyr sadece yaptıklarını düşün mesaj yazacağın zaman onun sana mesaj atmayıp seni bu kdr üzdüğünü düşün atma mesaj fln

Atmayacağım zaten msj falan Cnm gece 12 ye kadar beklicem atmazsa o zaman benden görmediği tepkiler görecek

O ihtimal olmasa ben ona yapacağımı biliyorum zaten

selam ben geldim...
julia, ne güzel süslenip püslenip, kendini mutlu etmişsin, salma tabi kendini ya.. su kilolarım olmasa bende süslenip püslencem de, sabah önce hastaneye sonra spora gittiğimden pek pasaklıyım valla

Margarikotin, ne güzel demişsin canım, hep bi karsı taraftan bekliyoruz biz kızlar ama adamlar bizim gibi düşünmüyo, bekliyoruz ve olmayınca da patlıyoruz, gereksiz yere... haklısın çok.. gecen ilişkimde çok bekledim,göremedim,göremedikçe üzüldüm, en son alışmıştım zaten de neyse bunda öyle yapmıyorum, hiçbişey beklemiyorum.. böylesi daha güzel, vermek almaktan çok daha güzel...

Benimki dün gece msn de yatmadan dile getirmişti, hep birlikte olalım die.. bu sabahta kargo msj atmış, siparişiniz teslim edilecek die beni aradı sen bana bişey yollamışsın die, evet dedim ama ne olduğunu bilmiyordu tabi bi kere de o zmn kutladı günümüzü...
En son siparişim iletildiğinde bana msj geldi, 1 saat sonra da o mesaj attı, ben sana ne diyeyim ki die, iyiki varsın falan filan die iş arkadaşlarıyla beraber hüpletmişler.. Sonra 2 kere aradı açmadım, bilerek açmadım, elimde tel beklediğimi anlamasın die, msj attı üstüne, 10 dk sonra cvp attım aradı hemen.. Sonuç olarak, mutluyum çok sükür, o mutlu olunca bende mutlu oluyorum.. Ama mutlu olmam, içten içe olan mutsuzluğumu da bastırmıyo, ben sürekli onu düşünürken, onun benimle ilgilenememesi zor geliyo ya.. Sanırım ben eylül-ekimde dershaneye baslayana kadar bu böyle devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…