evet canım şımartma fazla sende bir hata yok ki arama sorma tam tersi sen ona tavır yapacaktın nasıl teli yüzüme kapatırsın diye hatalı olsan ara derdik mesaj at derdik ama ona göre hatalı da olsan fazla uzatmış biraz sessiz kalıp cezalandır onu
kızlar iyi geceler hepimizin sevgililer günü kutlu olsun :)) kutlayan yok bari birbirimizi teselli edelim hepinizi öpüyorum tatlı ruyalar..
canım sıkkın ya, üff.. sıkıldım...
neden canımm :26:
günaydın kızlar gece aradım güzelce kavgamızı ettikve ben uykusuzluktan geberiyorum
Gümaydın kızlae bu sabah süslendim püslendim ne yani sevgilimle ayrıyım die pasaklı mı gezcem
Saçlarımı maşaladım , makyajımı yaptım , topuklu çizmelerimi giydimm
Herkesin sevgililer günü kutlu olsunnama ıcim gene de buruk
Gümaydın kızlae bu sabah süslendim püslendim ne yani sevgilimle ayrıyım die pasaklı mı gezcem
Saçlarımı maşaladım , makyajımı yaptım , topuklu çizmelerimi giydimm
Herkesin sevgililer günü kutlu olsunnama ıcim gene de buruk
Umarimm cnmmaferım kuzum sana böyle kendine gel hala üzgn olman çok normal zamn herşeyin olacı bn işe gidiyorum aksam konuşrz
öpldnz kızlaaaarrrr
günaydın cnm iyi yapmışsın kendini iyi hissedersin biraz belki kararınıda vermişsin arama meraktan çatlasında biraz önce arasın inşş
Günaydın kızlar..
Julim,var mı mevzuda bir gelişme ?
Umarimm cnmmRabbim hayırlısının versınn
Ben onaa hic iyi gelmemisim meger demek zerre kadar degerim yokmuşburaya kadarmış aksama kadar aramazsa bende bır karar alçak kendimde çok üzüldüm ben artık yeter
hayırlısı cnm benimde size sorum olucak şuan sevgililer günüyle ilgili bşy yazmadı bende yazmadım bi mesaj yani beklimmi brz yoksa atimmi ben bşyler ama gönlüm önce ondan bşyler duymak istiyor napimki
hayırlısı cnm benimde size sorum olucak şuan sevgililer günüyle ilgili bşy yazmadı bende yazmadım bi mesaj yani beklimmi brz yoksa atimmi ben bşyler ama gönlüm önce ondan bşyler duymak istiyor napimki
Neden herşeyi ve ilk adımı karşı taraftan bekliyoruz ? Veya onun sana msaj atmasını bekliyorsun boncukcuğum.. ?
Ne önemi var böyle şeylerin.. Kutla gitsin,yani bugunu diğer günlerden kılan ne..
Bana şunun bir mantıklı açıklamasını yapın hele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?