Hoşgeldin shannaAvatarında pek ciciymiş beğendim
Kızlarr bende katılabilir miyimm aranızaa :) 10 gün sonra 22 yasına giricemm :) bekarımmm 2 bucuk yıllık ilişkim var
Limonum hallettin mi marangozluk durumu
Daha ne diyipte arayayım ki Cnm aramam artık ben onu
Kızlarr bende katılabilir miyimm aranızaa :) 10 gün sonra 22 yasına giricemm :) bekarımmm 2 bucuk yıllık ilişkim var
hoşgeldin shanna
canım dün 1 saat bugün de 1 satt anlattım derdimi. bana nasıl davranması gerktiğni ama anlamıyor iyi misin sen diyor. ya 2 yıldır sorun çıkmasın diye sustum sustum artık açtım ağzımı yumdum gözümü. kaybetme korkumdan kendim acı çekiyordum ne gerek varmış söyledim farkında değildim falan diyor eheh uyuz ya. bakalım 1 aylık deneme süreci verdim
Hoşbulduk limoncum :) Eee nasılsın neler yapıyosun konusmayalıııı :)
aaayazım tarzını benzettim ama sensin sanırsam. Kızlara sorum iyimişsin çok sevindim canım ya ben iyim sen nasılsın bakalım. takip ettin mi senden sonra topik acayip karışmıştı
siz düzelmişsiniz çok sevindim canım her şey yolunda mı?
İyi yapmışsın. Güldürdün yine beni ya 1 aylık deneme süreci. Sen çok yaşa e mi kız1 ay sonunda başarılı olursa maaş olarak 2 öpücük tamam işte
Evet benimmm :)) İyiyim şükür canım herşey yolunda :) evet okudum zaten takılamayacaktım topikte ne yapalım :)
çok sevindim ya her şeyin yoluna girdiğini özelden istiyorum nasıl düzeldiniz bakalımsağlık durumları iyi değil mi?
Valla canımm sağlık durumları nasıl bizde anlayamadık doktorlar tam teşhis koyamadılar dua ediyoruz devamlı...Kuzum arada aşk olunca karşı taraf pişman olup dönüyor sende sevdiğinden dayanamayıp affediyorsun :) Şuan gayet iyiyizz hediyem yanı başımdaaaa
teşhis yanlışmıymış inş iyileşir hemen. Aferim o uyuza da zaten anlamsa senin kıymetini topikcek sövecektik çocuğu
çok sevindim canım oh ne güzel ne yollamış bakalım
Haha aynen :D canım nasıl tarif etsem oscar ödülü üstünde melek var benım fotoğrafımı kaldırmış elleriyle üstünde yazı var 'kalbimin meleği ödülü' yazıyo :))
size bir adet soru bir erkek beklentilerinizin yüzde 85ini karşılıyorsa kalan yüzde 15i gömezden gelir misniz?
valla benimki benim beklentimin %95 ini karsılasa da % 5 sorun oluyo ya, son zamanlarda tutamıyordum çenemii... bi süredir tutmaya calışıyorum ama.. bak bütün gün ben onu bekliyorum, dün gitti hürremi izledi, bugün gitti maç izliyo.. tamam izin alıyo, izlesem sonra sonra konuşsak sorun olur mu falan dio yine de ama tamam diyorum, sorun diil diyorum (ama zorluyorum kendimi, ağlayasım geliyo)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?