Bitti Cnm hala telefonlarımı açmayan bır adamla bnm işim olamaz artik
![]()
tmm cnmda ne mesaj attınmı o cvp vermedimi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
hoşgeldin... güzelmiydi filmne izledin sorması ayıp
![]()
![]()
Hoşbulduk kuzu..
Anna karenina ..
Kesinlikle izlemelisin![]()
izlememiştim , bu gece izleyeyim o zmn![]()
Ayrılık için fırsat kolluyormuşta haberin yokmuş ..![]()
Kendi bilir derken bile içim yanıyorr![]()
kıss, sen bize neden cevap vermiyorsun
bugün onu aradın mı? mesaj attın mı ?
Aradım mesaj atkım acmadı mesajıma geri donmedi bende de yapacak bısi kalmadı cnmmm![]()
anladım canım...
peki gerçekten bittiğini gösteren bi mesaj mı attın ? eğer öyle yaptıysan sakın ama sakın daha arama.. çünkü o zmn da nasılsa beni bırakamıyo der... korksunn onu bırakmandan...
Bır daha görüşmeyelim tarzında bır mesaj attım Cnm ondan beklentilerimi yazdım falan filann![]()
anladım canım, daha artık hiçbişi yapma ne olur.. gel bize kız bağır çağır,gidip ona yazma.. tut kendini..
erkekler öküzdür ve bizim ruhlarımızdan anlamzlar uyuz onlar uyuz diyorum size
Selam kızlar ben geldimNasılsınız? Geçmişi okudum biraz. Juliacım aramışsın geri dönmemiş mesaj atmışsın dönmemiş, bırak artık uğraşmanın bir manası yok. Bu kadar da vurdumduymazlık olmaz. Adam olan 13 ayın hatrına cevap verirdi olumsuzda olsa. Üzgünüm ki ayrılmaya bahane arıyormuş gibi geldi bana
Ama yine de belli olmaz tabii. İnşallah yanılırım. Sen bundan sonra asla birşey yapma. Yapmaman gerektiği halde bile yaptın ama odun cevap bile vermedi. Artık birşey yapma, kendini de çok fazla üzme
Unutma bu hayatta en değerli olan sensin. Asla erkek arkadaşına kendinden fazla değer yükleme
![]()
Kızlarr bende katılabilir miyimm aranızaa :) 10 gün sonra 22 yasına giricemm :) bekarımmm 2 bucuk yıllık ilişkim var![]()