• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

selam ben geldim...
julia, ne güzel süslenip püslenip, kendini mutlu etmişsin, salma tabi kendini ya.. su kilolarım olmasa bende süslenip püslencem de, sabah önce hastaneye sonra spora gittiğimden pek pasaklıyım valla :1:

Margarikotin, ne güzel demişsin canım, hep bi karsı taraftan bekliyoruz biz kızlar ama adamlar bizim gibi düşünmüyo, bekliyoruz ve olmayınca da patlıyoruz, gereksiz yere... haklısın çok.. gecen ilişkimde çok bekledim,göremedim,göremedikçe üzüldüm, en son alışmıştım zaten de neyse :1: bunda öyle yapmıyorum, hiçbişey beklemiyorum.. böylesi daha güzel, vermek almaktan çok daha güzel...

Benimki dün gece msn de yatmadan dile getirmişti, hep birlikte olalım die.. bu sabahta kargo msj atmış, siparişiniz teslim edilecek die beni aradı sen bana bişey yollamışsın die, evet dedim ama ne olduğunu bilmiyordu tabi bi kere de o zmn kutladı günümüzü...
En son siparişim iletildiğinde bana msj geldi, 1 saat sonra da o mesaj attı, ben sana ne diyeyim ki die, iyiki varsın falan filan die :1: :1: iş arkadaşlarıyla beraber hüpletmişler.. Sonra 2 kere aradı açmadım, bilerek açmadım, elimde tel beklediğimi anlamasın die, msj attı üstüne, 10 dk sonra cvp attım aradı hemen.. Sonuç olarak, mutluyum çok sükür, o mutlu olunca bende mutlu oluyorum.. Ama mutlu olmam, içten içe olan mutsuzluğumu da bastırmıyo, ben sürekli onu düşünürken, onun benimle ilgilenememesi zor geliyo ya.. Sanırım ben eylül-ekimde dershaneye baslayana kadar bu böyle devam edecek:43::43::43:

ohh mşh benim kargomda gelmiş ama bana değil ona kendisi vericekmiş beklicem yani :25:olsunn :16:
en uzun ayrılığınız bu olsun cnm sende meşgul olunca bu kdr çok düşünmezsin

ohh mşh benim kargomda gelmiş ama bana değil ona kendisi vericekmiş beklicem yani :25:olsunn :16:
en uzun ayrılığınız bu olsun cnm sende meşgul olunca bu kdr çok düşünmezsin

bana ne gelen var ne giden :1: akşama mı buluşacaksınız canım ?

evet bende mesgul olsam bu kadar düşmem üstüne ama bütün gün evdeyim, hindi gibi düşünüp duruyorum :1:

bana ne gelen var ne giden :1: akşama mı buluşacaksınız canım ?

evet bende mesgul olsam bu kadar düşmem üstüne ama bütün gün evdeyim, hindi gibi düşünüp duruyorum :1:

bakalım ben işten çıkınca saat 7 gelirse bilemem ama hafta sonu düşünüyoruz bşyler yaparız diye:34:

hmm, anladım.. haftasonuna da bişi kalmadı zaten, ne mutlu size ya.. aynı sehide olmak ne büyük nimet...

evet ama aramıza boğaz köprüsü girdi bizimde ne yazıkkı biz avrupa onlar asyadalar ... ama bazen o kdr yolu 15dk görmek için bile geliyor aile henüz bilmediğinden ben işten eve geçene kadar yani...

evet ama aramıza boğaz köprüsü girdi bizimde ne yazıkkı biz avrupa onlar asyadalar ... ama bazen o kdr yolu 15dk görmek için bile geliyor aile henüz bilmediğinden ben işten eve geçene kadar yani...

yani o da zor tabi ama şükür yinede, de mi ama :1:
İst.da okudum bende, biliyorum ist. trafiğini çok ii, helal olsun erkek arkadaşına 15 dk için o çileyi çekiyo..
masallah diyimde nazarım değmesinn :nazar:

Son düzenleme:
yani o da zor tabi ama şükür yinede, de mi ama :1:
İst.da okudum bende, biliyorum ist. trafiğini çok ii, helal olsun erkek arkadaşına 15 dk için o çileyi çekiyo..
masallah diyimde nazarım değmesinn :nazar:

yani tabi hamdolsun bunada :1: amin cnm hakkımızda hayırlısı:nazar: ben gelme diyorum bazen ya sen ne karışıyorsun benimi istemiyorsun he diyo ama napim benim onu düşünmeme bile izin yok olsun ben istiyorum diyo :26:

öylede bende kıyamıyorum ona 15 dk için 2 saat geliyor 2 saatte gidiyor ama dinleyen yok tabi bende ona bırakıyorum artık:nazar:

benimkide bir kaç saat için 12 saat yol gelip, 12 saat yol gidecek.. bende ona üzüleceğim ama napalım yanii, hayat :1:

Süpriz falan olmadı kızlar :5:
Bı iliski de böylece son bulur :31:

şimdi yazmadın demi bişey, önceki yazdıklarını diyorsun...

bencede şimdi bişey yazma, daha erken saat...

Back