selam ben geldim...
julia, ne güzel süslenip püslenip, kendini mutlu etmişsin, salma tabi kendini ya.. su kilolarım olmasa bende süslenip püslencem de, sabah önce hastaneye sonra spora gittiğimden pek pasaklıyım valla
Margarikotin, ne güzel demişsin canım, hep bi karsı taraftan bekliyoruz biz kızlar ama adamlar bizim gibi düşünmüyo, bekliyoruz ve olmayınca da patlıyoruz, gereksiz yere... haklısın çok.. gecen ilişkimde çok bekledim,göremedim,göremedikçe üzüldüm, en son alışmıştım zaten de neysebunda öyle yapmıyorum, hiçbişey beklemiyorum.. böylesi daha güzel, vermek almaktan çok daha güzel...
Benimki dün gece msn de yatmadan dile getirmişti, hep birlikte olalım die.. bu sabahta kargo msj atmış, siparişiniz teslim edilecek die beni aradı sen bana bişey yollamışsın die, evet dedim ama ne olduğunu bilmiyordu tabi bi kere de o zmn kutladı günümüzü...
En son siparişim iletildiğinde bana msj geldi, 1 saat sonra da o mesaj attı, ben sana ne diyeyim ki die, iyiki varsın falan filan die![]()
iş arkadaşlarıyla beraber hüpletmişler.. Sonra 2 kere aradı açmadım, bilerek açmadım, elimde tel beklediğimi anlamasın die, msj attı üstüne, 10 dk sonra cvp attım aradı hemen.. Sonuç olarak, mutluyum çok sükür, o mutlu olunca bende mutlu oluyorum.. Ama mutlu olmam, içten içe olan mutsuzluğumu da bastırmıyo, ben sürekli onu düşünürken, onun benimle ilgilenememesi zor geliyo ya.. Sanırım ben eylül-ekimde dershaneye baslayana kadar bu böyle devam edecek
![]()
ohh mşh benim kargomda gelmiş ama bana değil ona kendisi vericekmiş beklicem yani

en uzun ayrılığınız bu olsun cnm sende meşgul olunca bu kdr çok düşünmezsin