• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

evet canım şımartma fazla sende bir hata yok ki arama sorma tam tersi sen ona tavır yapacaktın nasıl teli yüzüme kapatırsın diye hatalı olsan ara derdik mesaj at derdik ama ona göre hatalı da olsan fazla uzatmış biraz sessiz kalıp cezalandır onu ;)

tamam cnmmmmmmmmmmm :5::5::5::5:

kızlar iyi geceler hepimizin sevgililer günü kutlu olsun :)) kutlayan yok bari birbirimizi teselli edelim hepinizi öpüyorum tatlı ruyalar..

kızlar iyi geceler hepimizin sevgililer günü kutlu olsun :)) kutlayan yok bari birbirimizi teselli edelim hepinizi öpüyorum tatlı ruyalar..

heheh:1::1::1:

benimki artık hediyesini alınca bi tşk eder aldım die, bide o zmn söyler işte sevgililer günümüz kutlu olsun die, bitti gitti...

neden canımm :26:

ne bileyim ya sıkkın işte.. beni şaşırtıp sevgililer günümüz kutlu olsun dedi, nicesine ermeyi diledi falan filan.. bitti :1:
uzaktan bi ilişki istemiyorum galiba ben ya, çok zor böylesi.. göremediğin yetmiyomuş gibi, adam bunalmasın die istediğin gibi arayıp sorama falan, kas dur kendini.. su an ağlıyorum sinirimden.. böyle sevgi mi olur ya :43: ben içiden geldiği gibi yasayamıyorsum bişeyleri... mutsuzum :43::43:

günaydın kızlar gece aradım güzelce kavgamızı ettik :D ve ben uykusuzluktan geberiyorum :(:54:

Gümaydın kızlae bu sabah süslendim püslendim ne yani sevgilimle ayrıyım die pasaklı mı gezcem :1:
Saçlarımı maşaladım , makyajımı yaptım , topuklu çizmelerimi giydimm :12:
Herkesin sevgililer günü kutlu olsunn :63: ama ıcim gene de buruk :43:

Son düzenleme:
Gümaydın kızlae bu sabah süslendim püslendim ne yani sevgilimle ayrıyım die pasaklı mı gezcem :1:

aferım kuzum sana böyle kendine gel hala üzgn olman çok normal zamn herşeyin olacı bn işe gidiyorum aksam konuşrz
öpldnz kızlaaaarrrr:54::54::54::54::54::54::54:

günaydın cnm iyi yapmışsın kendini iyi hissedersin biraz belki kararınıda vermişsin arama meraktan çatlasında biraz önce arasın inşş:16:

aferım kuzum sana böyle kendine gel hala üzgn olman çok normal zamn herşeyin olacı bn işe gidiyorum aksam konuşrz
öpldnz kızlaaaarrrr:54::54::54::54::54::54::54:
Umarimm cnmm :16: Rabbim hayırlısının versınn :31:

günaydın cnm iyi yapmışsın kendini iyi hissedersin biraz belki kararınıda vermişsin arama meraktan çatlasında biraz önce arasın inşş:16:

Ben onaa hic iyi gelmemisim meger demek zerre kadar degerim yokmuş :31: buraya kadarmış aksama kadar aramazsa bende bır karar alçak kendimde çok üzüldüm ben artık yeter :45:

Umarimm cnmm :16: Rabbim hayırlısının versınn :31:

Ben onaa hic iyi gelmemisim meger demek zerre kadar degerim yokmuş :31: buraya kadarmış aksama kadar aramazsa bende bır karar alçak kendimde çok üzüldüm ben artık yeter :45:

hayırlısı cnm benimde size sorum olucak şuan sevgililer günüyle ilgili bşy yazmadı bende yazmadım bi mesaj yani beklimmi brz yoksa atimmi ben bşyler ama gönlüm önce ondan bşyler duymak istiyor napimki:31:

hayırlısı cnm benimde size sorum olucak şuan sevgililer günüyle ilgili bşy yazmadı bende yazmadım bi mesaj yani beklimmi brz yoksa atimmi ben bşyler ama gönlüm önce ondan bşyler duymak istiyor napimki:31:

Biraz daha bekle bakalım cnmm daha erken :16:

Son düzenleme:

Neden herşeyi ve ilk adımı karşı taraftan bekliyoruz ? Veya onun sana msaj atmasını bekliyorsun boncukcuğum.. ?

Ne önemi var böyle şeylerin.. Kutla gitsin,yani bugunu diğer günlerden kılan ne..

Bana şunun bir mantıklı açıklamasını yapın hele..

Neden herşeyi ve ilk adımı karşı taraftan bekliyoruz ? Veya onun sana msaj atmasını bekliyorsun boncukcuğum.. ?

Ne önemi var böyle şeylerin.. Kutla gitsin,yani bugunu diğer günlerden kılan ne..

Bana şunun bir mantıklı açıklamasını yapın hele..

merak etme cnm bugünün diğerlerinden bi farkı yok sadece ilk sevgililer günümüz normalde böyle şeylere takılmam ama bi beklenti diyim istiyorum bugünde o atsın sebebi bu sadece...:50: he şunuda açıklim herşeyi ondan hiç bi zmn beklemedim tabiki

Son düzenleme:
Back