20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ay bana uygun diye geldim bu topik ama herkesin ya sevgilisi ya nişanlısı var ya bakmayın böyle dediğime halimden memnunum 23 yaşındayım 16sında 24 olcam :)

ay bana uygun diye geldim bu topik ama herkesin ya sevgilisi ya nişanlısı var ya bakmayın böyle dediğime halimden memnunum 23 yaşındayım 16sında 24 olcam :)

sevgilimiz varda başımız göğe ermio merak etme cnm hep dertliyizz

ooo mu süpriz yapcakk ahh cnm ahh ne intçıdır oo bilmezsin sennn hayatt süpriz falan daa yapmazz

evet cnmmm amaa ne bilim beni mi istemio acabaaa ama bunu yüzüme söleyebilir

hiçç alakası yok benim sevgilimde kıskanç ama ne olursa olsun öyle bi hata yaptıysam bile o gün içinde mutlaka döner mesajıma cvp verir snnki ne yapmaya çalışıyor çokmu üzerine düştün hani şımarmış olabilirmi:44:

ooo mu süpriz yapcakk ahh cnm ahh ne intçıdır oo bilmezsin sennn hayatt süpriz falan daa yapmazz

Yapmazsa keyfi bilir,daha ne yapacaksın ki onun için..

İş yerinde adamlar var diyorsun. İş yerine gidip konuşmayı denesin bi türlü denemesin iki türlü..

Niye aramadın beni diye sorarsa,sen niye aramadıysan beni , bende seni o yüzden aramadım de..

Bırak sevgililer gününü de kutlama.O çeksin..

O ne öyle,kıskançlıkta bir yere kadar..

Bak eğer erkek arkadaşının kıskançlığından rahatsız oluyorsan , sen de ona kıskançlık uygulamayacaksın. O zaman sorun olmuyor..

gerçekten arama sende sorma bırak oda sensiz kalsın özlesin biraz seni hem yarının ne olacağı belli olmaz...

cnm ben onu hiç bi zaman kısıtlamadımm kiiiii abartmadığı sürece tabiki arkadaslarıylada çıkack gezecekte beraberde gezcezzz herşey dozunda güzel rhatsızlık değilde üzüo beniiii cnmm yaniii teli suratıma kpatmaını gerekektirecek bi yanlşılım olmadı beni hadi o an sinirlendiiii insan 3 gündür armaz sormz mı yaaaaaa

olbilir cnm baskalarının ynında onu hep yücelttim ben üzerin titrdim sevgimi her zaman belli ettim

gerçekten arama sende sorma bırak oda sensiz kalsın özlesin biraz seni hem yarının ne olacağı belli olmaz...

Aynen öyle,eğer gerçekten seviyor ve merak ediyorsa o seni arar zaten..

Baktın seni iplemiyor,sende onu ipleme..

İp yumağı gibi yuvarla gitsin ..

kızlar bende kaçar off 15 ttailde şurda sohbet edeck kimseyi bulamadım okullar açıldı julinin topiği açıldı cuma ve cumartesi gecesini topiğe ayırıyorum iyi geceler kızlar. Odun aradı mı hayır sayıp sövesim var altında kötü bir şey çıkar diye korkuyorum off ya. juli sıkma canını had başka şeyler düşün bak benim son yolladığım klibi izle çok eğlenceli

öpüyyorum sizleri

3 gün süre zarfı çok fazla..

Ne kadar süredir beraberdiniz ?

Aynen öyle,eğer gerçekten seviyor ve merak ediyorsa o seni arar zaten..

Baktın seni iplemiyor,sende onu ipleme..

İp yumağı gibi yuvarla gitsin ..

yani sorun sende değil sadece kendini tut yeter özlesin seni inanki döner sen hep uğraştığın haer verdiğin için sorun olmuyordu durabiliyordu onun için sende dur o gelsin dönsün birazda ilk adımı o atsın bu sefer süprşz flnda yapma....

ben o klibi gecen yıl face de pylaşmısştım cnmmm tmm cnm iyi geeceler
3 gün süre zarfı çok fazla..

Ne kadar süredir beraberdiniz ?

13 ay oldu cnmmm

Hayırlı geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…