- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
Bir zaman sonra beynine uyarı gider ve beyninde kalbine söz geçirir canım.. Merak etme..![]()
buna gerek kalmaz inşallah cnmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir zaman sonra beynine uyarı gider ve beyninde kalbine söz geçirir canım.. Merak etme..![]()
yani sorun sende değil sadece kendini tut yeter özlesin seni inanki döner sen hep uğraştığın haer verdiğin için sorun olmuyordu durabiliyordu onun için sende dur o gelsin dönsün birazda ilk adımı o atsın bu sefer süprşz flnda yapma....
kızlar bende kaçar off 15 ttailde şurda sohbet edeck kimseyi bulamadım okullar açıldı julinin topiği açıldı cuma ve cumartesi gecesini topiğe ayırıyorum iyi geceler kızlar. Odun aradı mı hayır sayıp sövesim var altında kötü bir şey çıkar diye korkuyorum off ya. juli sıkma canını had başka şeyler düşün bak benim son yolladığım klibi izle çok eğlenceli
öpüyyorum sizleri![]()
ben o klibi gecen yıl face de pylaşmısştım cnmmmtmm cnm iyi geeceler
13 ay oldu cnmmm![]()
iyi akşamlar canım, yarın görüşürüz de bak sakın ararsa falan uzatma ha.. kavga dövüş yok.. bi çift bari mutlu olsunn![]()
Rabbim hayırlısını ve uzun ömürler versin![]()
Sen mesaj çekmek mi istiyorsun..
Bak ona sen şuan rest çekecek ve ayrılık mesajı gibi birşey yollasan,emin ol sana niye demez bence..
Çünkü yuh yani 3 gündür ne yapıyo ne ediyo..
Sürekli arıyorsun . Belki senin başına Allah korusun kötü birşey geldi.Ve onu haber vermek için arıyorsun. Bu ne duyarsızlıktır böyle..
sevgilimiz varda başımız göğe ermio merak etme cnm hep dertliyizz![]()
fce mi dondurcammm telimi kapatcam 1 hafta haber alamıcak benden
sorarsa daaa bniii hasta işe gelmio dedirtcem tembihlicem herkesiiii
haaa bu arada msj atsam da geri dönmez o yüzden atmıorum artık msj cnm ayrılık mesajı mı atmm gerek![]()
Cevap vermesini istiyorsan ayrılık değilde hani ayrılığı yansıtan birşey yaz..
ımmmm mesela ''ne yapmaya çalışıyorsun artık birşey yazar mısın lütfen,bu böyle nereye kadar devam eder bilmiyorum.Onca işimin arasında sana yalvarıyorum ama oralı bile olmuyorsun.Bu saatten sonrada mesajıma cevap vermenin benim için önemi yok'' gibi gibi..
s
evet ya farkettim inş halledersiniz hepinizde sorunlarınızı sevgililer günü tüm dertlerinizi yok etsin inş :)
böyle yzarsammm cevap gelecek mi yaniiii![]()
Ayrılmak istiyorum dersen kesin cevap gelir..
Ama böyle yazarsan belki sana rest çeker ..
Ama en azından cevap yazar diye düşündüm ben..
Ama sen mesaj çekme en iyisi bekle bir gün daha..
Yarın için belki bir planı vardır..
julia_ yanlış mı anladım bilmiyorum ama sevgilin kahve almaya gitme dedi sen gittin diye tavır mı yapıyor canım :26:
gitme demedi ben kahve almaya çıkmıştım tesadüf ardıııı dışardayım die suratıma kapadı telii![]()
hımm çok kıskanç sanırım canım bence üstüne düşme arama sorma hiç yarın da dahil çünkü kıskanç olduğu için senden bi ses çıkmadıkça emin ol kafayı yiyip arayacaktır seni :) aklınca senin burnunu sürtmeye çalışıyor ama umursamaz davran bence![]()
herkes aynı şeyii sölediğine göre sizleri dinleyip arayıp sormasammm daha iyi olcak sanırım bide böle denim bakalım kızlar![]()
herkes aynı şeyii sölediğine göre sizleri dinleyip arayıp sormasammm daha iyi olcak sanırım bide böle denim bakalım kızlar![]()