20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

evet cnm erkek arkadasmlaaa işler yolundaa değil beni yok sayıo onca msjıma ararama geri dönmediiii sırfmrkete kahve alamaya indim die

iyi düşünüyoruz olumlu enerji yolluyoruz bi bakıyoruz sevgililer gününe oooooo

umarımmm ama ben inannmıorum yrın süpriz falan yapacaağınaaaaaa

evet cnm erkek arkadasmlaaa işler yolundaa değil beni yok sayıo onca msjıma ararama geri dönmediiii sırfmrkete kahve alamaya indim die

umarımmm ama ben inannmıorum yrın süpriz falan yapacaağınaaaaaa

Hemen aramalarını kesiyorsun..

Suçlu olabilir ve ya olmayadabilirsin.. Önemi yok..

Arama ve mesajda çekme.. Az sabret bir gün sessiz kal,merak edip geri döner sana..

Sinirli ise ve sende sürekli üstüne gidiyorsan olayı anlatmaya çalışıyorsan boşuna çabalıyorsun ben sana söyleyeyim..

Sinirli iken her erkek bildiğini okur laftann anlamaz

[video=youtube;k8I6g5Hl9V8]https://www.youtube.com/watch?v=k8I6g5Hl9V8[/video]

yarın bunları yapacağım

Julia keşke sorsaydın ne yapmaya çalışıyosun diye? Araman taraftarı değildim ama madem karşılaşmışsınız keşke sorsaydın. Neden seni böyle iki arada bir derede bırakıyor. Ne yapmaya çalışıyor ihdd cim armani code ve pino silvestre. Limoncum ya sana noldu sende mi bozuştun? Marangoz komşu var bizim yolleyem mi kız

açıklamaya çalışıorum 2 gündür durumu cnmmm ama cvp dahi vermio ramayayım mı yaniii bide üstüne üstlük yarın 14 şubat yaaaaaaaa

cnm yanına gitmeyi çok istedim ama bir sürü adam vardı bi laf söler onların içinde daha çok üzülürdüm bu sefer sevmez öle baska erkeklerin yanında konusmayı yada yanına gitmemiii yoksaaa çok istedim yanına gitmekk

açıklamaya çalışıorum 2 gündür durumu cnmmm ama cvp dahi vermio ramayayım mı yaniii bide üstüne üstlük yarın 14 şubat yaaaaaaaa

İki gündür dil döktüğün halde seni afedersin ama peşinde tatlı köpecikler gibi koşturuyorsa bırak arama Allah aşkına..

Ulan anlamıyorum,sanki kötü bir yere gitmişsin gibi bu ne tepkidir böyle ?

Bırak arama , mesaj dahi atma..

Yemişim 14 şubatını ya,sıradan bir gün niye bir güne odaklanıp , o günü kıymetli kılıyoruz..

Sanki sevdiğinle her günün kıymetli değilmiş gibi..

Merhabalar,bende artık bu topikteyim

Başka bir topikte rest çekip geldim buralar

20 yaşında ve nişanlıyım...

Bir hoşgeldin diyenim olur mu bilmiyorum

hoşgeldin canım...

hoşgeldin bakalım insanlar nişanlanıyor biz dahaaa oo evde kaldım bu uyuz yüüznden

benimkide benim yüzümden evde kaldı, bu akşam eve gidince canı sıkılmış heralde ki, evlensek güzel olurdu, yalnızlık çok zor diyo...

ahh bu erkekler ahh julıa anladığım kadarıyla snnkide kıskançlıktan mı öyle yapıyor ama uzatması aramalarına cevap vermemesi çookkkkk saçma

öğlen konuştuk beyden bir daha ses yk aradım meşgule attı dön bana dedim dönen den yok odun canım yolla yolla

doru sölüosun cnm vicdanım o kadar rahat kiiii sevgiiim batmış ona demekkk istemiosaaa bende bıçak gibi kesmesini bilirimmm sevsemdeee onın aşkından ölsem deee sevgimi klbime gömmesini de bilirimm

ahh bu erkekler ahh julıa anladığım kadarıyla snnkide kıskançlıktan mı öyle yapıyor ama uzatması aramalarına cevap vermemesi çookkkkk saçma

evet cnmmm amaa ne bilim beni mi istemio acabaaa ama bunu yüzüme söleyebilir

Kızlar ben kaçar. Gece gelirim yine. Siz uykudayken topiğin başını ben tutarım Öptüm sizleri. iyi sohbetler

doru sölüosun cnm vicdanım o kadar rahat kiiii sevgiiim batmış ona demekkk istemiosaaa bende bıçak gibi kesmesini bilirimmm sevsemdeee onın aşkından ölsem deee sevgimi klbime gömmesini de bilirimm

Dur yahu vur dediysek öldürde demedik..

Bak şimdi sen aramalarını bitir.Ve yarın geceye kadar hiç bir şekilde mesaj çekme..

Emin ol senin yarın ne yapacağını merakla bekliyordur o. Kim bilir belkide,biraz burnun sürtülsün istiyordur.Yarın akşam için planlar yapıyordur.Hediye ve tatlı bir öpücükle gönlünü almanın planlarını yapıyordur..

Yani bu kadar uzatmasının tek olumlu sebebi bu olabilir..

Olumsuzları burada yazıpta canını sıkmak dahi istemiyorum.. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…