Merhabalar,bende artık bu topikteyim
Başka bir topikte rest çekip geldim buralar
20 yaşında ve nişanlıyım...
Bir hoşgeldin diyenim olur mu bilmiyorum![]()
margiiiimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
margiiiimmm![]()
Hoşbuldum Juli,tatlı insanların tatlı triplerine maruz kaldırığım için çektim restimi başka topiğe göç ettim..
Göç ede ede vakit öldürüyorum işte..
Ne var ne yok kızlar ?
Geçende senin konunu okumuştum.
Erkek arkadaşınla bir problem olmuştu sanki..Dün mü ne .. ? Mevzuyu unuttum kusura bakma..
O kadar çok yazı okuyorum ki gün içerisinde , hangi biri aklımda kalsın dimi ama![]()
iyi düşünüyoruz olumlu enerji yolluyoruz bi bakıyoruz sevgililer gününe oooooo![]()
ya kızlar bşyler yapmak için 1 gün daha bekleyin belki süpriz yaparlar sevgililer gününe:26:
evet cnm erkek arkadasmlaaa işler yolundaa değil beni yok sayıo onca msjıma ararama geri dönmediiiisırfmrkete kahve alamaya indim die
umarımmm ama ben inannmıorum yrın süpriz falan yapacaağınaaaaaa![]()
Hemen aramalarını kesiyorsun..
Suçlu olabilir ve ya olmayadabilirsin.. Önemi yok..
Arama ve mesajda çekme.. Az sabret bir gün sessiz kal,merak edip geri döner sana..
Sinirli ise ve sende sürekli üstüne gidiyorsan olayı anlatmaya çalışıyorsan boşuna çabalıyorsun ben sana söyleyeyim..
Sinirli iken her erkek bildiğini okur laftann anlamaz
Julia keşke sorsaydın ne yapmaya çalışıyosun diye? Araman taraftarı değildim ama madem karşılaşmışsınız keşke sorsaydın. Neden seni böyle iki arada bir derede bırakıyor. Ne yapmaya çalışıyorihdd cim armani code ve pino silvestre. Limoncum ya sana noldu sende mi bozuştun? Marangoz komşu var bizim yolleyem mi kız
![]()
açıklamaya çalışıorum 2 gündür durumu cnmmm ama cvp dahi vermio ramayayım mı yaniiibide üstüne üstlük yarın 14 şubat yaaaaaaaa
![]()
hoşgeldin bakalıminsanlar nişanlanıyor biz dahaaa oo evde kaldım bu uyuz yüüznden
Julia keşke sorsaydın ne yapmaya çalışıyosun diye? Araman taraftarı değildim ama madem karşılaşmışsınız keşke sorsaydın. Neden seni böyle iki arada bir derede bırakıyor. Ne yapmaya çalışıyorihdd cim armani code ve pino silvestre. Limoncum ya sana noldu sende mi bozuştun? Marangoz komşu var bizim yolleyem mi kız
![]()
İki gündür dil döktüğün halde seni afedersin ama peşinde tatlı köpecikler gibi koşturuyorsa bırak arama Allah aşkına..
Ulan anlamıyorum,sanki kötü bir yere gitmişsin gibi bu ne tepkidir böyle ?
Bırak arama , mesaj dahi atma..
Yemişim 14 şubatını ya,sıradan bir gün niye bir güne odaklanıp , o günü kıymetli kılıyoruz..
Sanki sevdiğinle her günün kıymetli değilmiş gibi..
hoşgeldin canım...
benimkide benim yüzümden evde kaldı, bu akşam eve gidince canı sıkılmış heralde ki, evlensek güzel olurdu, yalnızlık çok zor diyo...![]()
ahh bu erkekler ahh julıa anladığım kadarıyla snnkide kıskançlıktan mı öyle yapıyor ama uzatması aramalarına cevap vermemesi çookkkkk saçma![]()
Kızlar ben kaçar. Gece gelirim yine. Siz uykudayken topiğin başını ben tutarımÖptüm sizleri. iyi sohbetler
![]()
doru sölüosun cnm vicdanım o kadar rahat kiiii sevgiiim batmış ona demekkk istemiosaaa bende bıçak gibi kesmesini bilirimmm sevsemdeee onın aşkından ölsem deee sevgimi klbime gömmesini de bilirimm![]()