öğlen konuştuk beyden bir daha ses yk aradım meşgule attı dön bana dedim dönen den yok odun canım yolla yolla
düşmeyin üzerine boşverin ya bırakın onlar sizin peşinde düşsün...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğlen konuştuk beyden bir daha ses yk aradım meşgule attı dön bana dedim dönen den yok odun canım yolla yolla
Selammm kızlarr nasılsınız? Julia üzülme artık yeter kahrettin kendini ya gelip dövücem seni![]()
ay bana uygun diye geldim bu topik ama herkesin ya sevgilisi ya nişanlısı var yabakmayın böyle dediğime halimden memnunum 23 yaşındayım 16sında 24 olcam :)
ay bana uygun diye geldim bu topik ama herkesin ya sevgilisi ya nişanlısı var yabakmayın böyle dediğime halimden memnunum 23 yaşındayım 16sında 24 olcam :)
Dur yahu vur dediysek öldürde demedik..
Bak şimdi sen aramalarını bitir.Ve yarın geceye kadar hiç bir şekilde mesaj çekme..
Emin ol senin yarın ne yapacağını merakla bekliyordur o. Kim bilir belkide,biraz burnun sürtülsün istiyordur.Yarın akşam için planlar yapıyordur.Hediye ve tatlı bir öpücükle gönlünü almanın planlarını yapıyordur..
Yani bu kadar uzatmasının tek olumlu sebebi bu olabilir..
Olumsuzları burada yazıpta canını sıkmak dahi istemiyorum.. =)
evet cnmmm amaa ne bilim beni mi istemio acabaaa ama bunu yüzüme söleyebilir![]()
ooo mu süpriz yapcakk ahh cnm ahh ne intçıdır oo bilmezsin sennnhayatt süpriz falan daa yapmazz
![]()
Yapmazsa keyfi bilir,daha ne yapacaksın ki onun için..
İş yerinde adamlar var diyorsun. İş yerine gidip konuşmayı denesin bi türlü denemesin iki türlü..
Niye aramadın beni diye sorarsa,sen niye aramadıysan beni , bende seni o yüzden aramadım de..
Bırak sevgililer gününü de kutlama.O çeksin..
O ne öyle,kıskançlıkta bir yere kadar..
Bak eğer erkek arkadaşının kıskançlığından rahatsız oluyorsan , sen de ona kıskançlık uygulamayacaksın. O zaman sorun olmuyor..
Yapmazsa keyfi bilir,daha ne yapacaksın ki onun için..
İş yerinde adamlar var diyorsun. İş yerine gidip konuşmayı denesin bi türlü denemesin iki türlü..
Niye aramadın beni diye sorarsa,sen niye aramadıysan beni , bende seni o yüzden aramadım de..
Bırak sevgililer gününü de kutlama.O çeksin..
O ne öyle,kıskançlıkta bir yere kadar..
Bak eğer erkek arkadaşının kıskançlığından rahatsız oluyorsan , sen de ona kıskançlık uygulamayacaksın. O zaman sorun olmuyor..
Kızlar ben kaçar. Gece gelirim yine. Siz uykudayken topiğin başını ben tutarımÖptüm sizleri. iyi sohbetler
![]()
hiçç alakası yok benim sevgilimde kıskanç ama ne olursa olsun öyle bi hata yaptıysam bile o gün içinde mutlaka döner mesajıma cvp verir snnki ne yapmaya çalışıyor çokmu üzerine düştün hani şımarmış olabilirmi:44:
gerçekten arama sende sorma bırak oda sensiz kalsın özlesin biraz seni hem yarının ne olacağı belli olmaz...
Aynen öyle,eğer gerçekten seviyor ve merak ediyorsa o seni arar zaten..
Baktın seni iplemiyor,sende onu ipleme..
İp yumağı gibi yuvarla gitsin ..
cnm ben onu hiç bi zaman kısıtlamadımm kiiiii abartmadığı sürece tabiki arkadaslarıylada çıkack gezecekte beraberde gezcezzz herşey dozunda güzel rhatsızlık değilde üzüo beniiii cnmmyaniii teli suratıma kpatmaını gerekektirecek bi yanlşılım olmadı beni hadi o an sinirlendiiii insan 3 gündür armaz sormz mı yaaaaaa
![]()
keşkee beynim kalbime söz dinletebilsee![]()
Aynen öyle,eğer gerçekten seviyor ve merak ediyorsa o seni arar zaten..
Baktın seni iplemiyor,sende onu ipleme..
İp yumağı gibi yuvarla gitsin ..
ben o klibi gecen yıl face de pylaşmısştım cnmmmkızlar bende kaçar off 15 ttailde şurda sohbet edeck kimseyi bulamadım okullar açıldı julinin topiği açıldı cuma ve cumartesi gecesini topiğe ayırıyorum iyi geceler kızlar. Odun aradı mı hayır sayıp sövesim var altında kötü bir şey çıkar diye korkuyorum off ya. juli sıkma canını had başka şeyler düşün bak benim son yolladığım klibi izle çok eğlenceli
öpüyyorum sizleri![]()
3 gün süre zarfı çok fazla..
Ne kadar süredir beraberdiniz ?
kızlar bende kaçar off 15 ttailde şurda sohbet edeck kimseyi bulamadım okullar açıldı julinin topiği açıldı cuma ve cumartesi gecesini topiğe ayırıyorum iyi geceler kızlar. Odun aradı mı hayır sayıp sövesim var altında kötü bir şey çıkar diye korkuyorum off ya. juli sıkma canını had başka şeyler düşün bak benim son yolladığım klibi izle çok eğlenceli
öpüyyorum sizleri![]()