• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

juli ben adamakıllı bir ders vereceğim ya olmuyor çok sinirliyim çoooooooooooooooooooooooook:47:

kendimi gidipppp en yüksek yerden atasım var vallaaaaaaaa :ssz::ssz:

kendimi gidipppp en yüksek yerden atasım var vallaaaaaaaa :ssz::ssz:

julia gidip evini veya iş yerini bas demiyorum ki msj at günlerdir sürüncemede götürüyoruz ben yokmuşum gibi davranma niyetin neyse söyle de ne bilim rest çek yarında bişey demezsee sinirlendim aaaa

ne yapmayı düşünüosun cnmmm :26::26:

riskli bir iş ama uzun zaman sonra ilk kez olmuyor dicem sen becemiyorsun diye saycam ya akıllanacak ya da bitircek. ya özel günümdeyim gerginim zaten okul çok kötüydü bugün üstüne oduna ara dedim kaç saat geçti ne aradı ne mesaj attı

facede her gün birilerinin nişan, düğün, söz fotolarını beğenmekten yoruldum :47::47::47::47::47:

:27:
riskli bir iş ama uzun zaman sonra ilk kez olmuyor dicem sen becemiyorsun diye saycam ya akıllanacak ya da bitircek. ya özel günümdeyim gerginim zaten okul çok kötüydü bugün üstüne oduna ara dedim kaç saat geçti ne aradı ne mesaj attı

canım görmemiştir belki yaa, deme öyle sakın.. bak dün akşam ben seni dinlemedim surat astım, gecem boşa gitti, onuda üzdüm kendimi de.. bu akşam da sen beni dinlemezsen aynısı gelecek basına.. yapma sakın, relax...

:27:

canım görmemiştir belki yaa, deme öyle sakın.. bak dün akşam ben seni dinlemedim surat astım, gecem boşa gitti, onuda üzdüm kendimi de.. bu akşam da sen beni dinlemezsen aynısı gelecek basına.. yapma sakın, relax...
ya kızlar bşyler yapmak için 1 gün daha bekleyin belki süpriz yaparlar sevgililer gününe:26:

Merhabalar,bende artık bu topikteyim

Başka bir topikte rest çekip geldim buralar
:ssz:

20 yaşında ve nişanlıyım...

Bir hoşgeldin diyenim olur mu bilmiyorum
:ssz:

hoşgeldin bakalım :D insanlar nişanlanıyor biz dahaaa oo evde kaldım bu uyuz yüüznden

hayırdır cnm neden restleştin kii :26:

hoşgeldin bu aradaa :16::16:

Hoşbuldum Juli,tatlı insanların tatlı triplerine maruz kaldırığım için çektim restimi başka topiğe göç ettim..

Göç ede ede vakit öldürüyorum işte..

Ne var ne yok kızlar ?

Geçende senin konunu okumuştum.

Erkek arkadaşınla bir problem olmuştu sanki..Dün mü ne .. ? Mevzuyu unuttum kusura bakma..

O kadar çok yazı okuyorum ki gün içerisinde , hangi biri aklımda kalsın dimi ama (:

Back