• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

uyuzu öldürcem aradım meşgule attı b ana dön bir şey soracağım dedim öküz ya dönmüyor sinir şey
40 yılda bir işe yarayacaktı. acaba sevgililer gününe sevgisiz mi girsem:ssz:

uyuzu öldürcem aradım meşgule attı b ana dön bir şey soracağım dedim öküz ya dönmüyor sinir şey
40 yılda bir işe yarayacaktı. acaba sevgililer gününe sevgisiz mi girsem:ssz:

ben sevgilisiz giriorum işteee :ssz::ssz:

julia, bence seni yarın bi süpriz bekliyo, heveslnedirmek de istemem ama baska açıklaması yok gibi....

julia nufus kağıdını buldunmuuu ??? nasıl ya seni gördü gülümsedi ve geçip gitti yanına gitseydin keşke ne oluyor deseydin Allah peygamber sabrı versin bizlere

nufus kağıdı mı buldummm cnmmm bulunca da üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :14::1:

evet beni gördü ama yanında bir sürü adam vardıııı ne diyipte yanına gidim dah çok kızardı bu sefer onca adamın yanına geldinn diyeee :ssz::ssz:

odun ya hala aramadı kalas aranızda marangozluktan anlayan varsa vereyimde az yontun

kızlar bu forumda mı bi uğursuzluk var anlamadım gitti buraya gelen sevgilisiyle bozuşuyor neler oluyor ya :((

kızlar bu forumda mı bi uğursuzluk var anlamadım gitti buraya gelen sevgilisiyle bozuşuyor neler oluyor ya :((
benim hiç sucum yok amaaa sigarayı biraz fazla abarttımmm bugun zaten 1,5 pket içmişim yaa inan alsaydım o kadar daha içerdimmmm derttennn öle ben yanından geçerkennn hiç bişi demediiiiiii yaaaa dükkana döndüm gerisin geriyeee sigara yaktım hemen :ssz::ssz:

benim hiç sucum yok amaaa sigarayı biraz fazla abarttımmm bugun zaten 1,5 pket içmişim yaa inan alsaydım o kadar daha içerdimmmm derttennn öle ben yanından geçerkennn hiç bişi demediiiiiii yaaaa dükkana döndüm gerisin geriyeee sigara yaktım hemen :ssz::ssz:

canım kendine dikkat et öyle sigarayada yüklenme yazık sana canına yazık biliyorum senin hiç suçun yok eğer yarın bi sürpriz çıkmazsa bu kadar vurdumduymazlık olmaz artık senin bi tepki göstermen lazım

canım kendine dikkat et öyle sigarayada yüklenme yazık sana canına yazık biliyorum senin hiç suçun yok eğer yarın bi sürpriz çıkmazsa bu kadar vurdumduymazlık olmaz artık senin bi tepki göstermen lazım

bnm hiç umudum yok öleee süpriz falan cnmmm zannetmiorum yniiii :5::5:

tepki göstermen gerek derken ne yapayım ki cnm beni görmezden gelen adamaaa içip içip evini mi basayım yoksaaaa çalıştığı yere gidip rezil mi edeyimmm ben bi bayan olrak ne yapabilirim ki onaaa :26::26:

Back