Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyuzu öldürcem aradım meşgule attı b ana dön bir şey soracağım dedim öküz ya dönmüyor sinir şey
40 yılda bir işe yarayacaktı. acaba sevgililer gününe sevgisiz mi girsem![]()
birlikte yapsak o işi.. cezayı paylaştırırlar mı ?
yakşamlar ben geldimmmmm dökülün bakalım![]()
julia, bence seni yarın bi süpriz bekliyo, heveslnedirmek de istemem ama baska açıklaması yok gibi....
iyi akşamlar cnm nsılsın
zannetmiyorum cnmmm![]()
napıyorsunuz canlar anlatın bakem haliniz keyfiniz hiii
ne anlatayım cnm bende keyifler pek yerinde değilll![]()
julia nufus kağıdını buldunmuuu ??? nasıl ya seni gördü gülümsedi ve geçip gitti yanına gitseydin keşke ne oluyor deseydin Allah peygamber sabrı versin bizlere
odun ya hala aramadı kalas aranızda marangozluktan anlayan varsa vereyimde az yontun
benim hiç sucum yok amaaa sigarayı biraz fazla abarttımmm bugun zaten 1,5 pket içmişim yaa inan alsaydım o kadar daha içerdimmmm derttennn öle ben yanından geçerkennn hiç bişi demediiiiiii yaaaa dükkana döndüm gerisin geriyeee sigara yaktım hemenkızlar bu forumda mı bi uğursuzluk var anlamadım gitti buraya gelen sevgilisiyle bozuşuyor neler oluyor ya(
benim hiç sucum yok amaaa sigarayı biraz fazla abarttımmm bugun zaten 1,5 pket içmişim yaa inan alsaydım o kadar daha içerdimmmm derttennn öle ben yanından geçerkennn hiç bişi demediiiiiii yaaaa dükkana döndüm gerisin geriyeee sigara yaktım hemen![]()
canım kendine dikkat et öyle sigarayada yüklenme yazık sana canına yazık biliyorum senin hiç suçun yok eğer yarın bi sürpriz çıkmazsa bu kadar vurdumduymazlık olmaz artık senin bi tepki göstermen lazım