Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozmn kıymetini bil şekerim boşverrrrr![]()
kıymetini biliyorum daa, hep benimle olsun, hep benimle ilgilensin istiyorum.. o yeni atandı, evdeydi o da benim gibi, alışmışım o zmnlar çok görüşmeye, çalışmaya baslaınca zor geldi açıkcası...
en azından bırısı var oyuzden onu yorma.
bak bana 7 yılımı çöpe attım ve kımle denedıysem hep üzülen ben oldum.Bundan sonra hayatıma bırısı gırmesınden bıle şüpheliyim.
En azından senın ıcın hayatını sekıllendıren bırısı var.Kıymetini bil.
hoşgeldin canım, tanıtsana kendini tanısalımSelam kizlar ben de geldim :)
iyi akşamlar kızlar kendimi çok kötü hissediyorum belli bir sebebi yok:2:
Selam kızlar. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldilerHediyeyi kargoladım yarın eline ulaşır. Güzelce süsledim. Juliaa var mı bir gelişme? Kendine iyi bakıyorsun değil mi? ihdd, limoncuk, derya,glsmn, Hayyal ve diğer sayamadığım arkadaşlarım nasılsınız?
Selam kızlar. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldilerHediyeyi kargoladım yarın eline ulaşır. Güzelce süsledim. Juliaa var mı bir gelişme? Kendine iyi bakıyorsun değil mi? ihdd, limoncuk, derya,glsmn, Hayyal ve diğer sayamadığım arkadaşlarım nasılsınız?
Selam kızlar bende geldimmmmm![]()
Selam kızlar bende geldimmmmm![]()
hoşgeldin canım...
selam cnm nasılsınoh hediyeler yollanmışşş maşallah allah bozmasın ağzınızın tadını
tesadüf bnm iş yerimin oralarda karşılaştık benimkiyle ufak bi gülümsedi o kadar ne yanıma geldi ne aradı ne sordu gene beni yok sayıyo resmenben bişi anldıysam ne olayımm
selam cnm hoşgeldinnasıslın
![]()
Hoşbulduk kızlar nasılsınızzzzzzz![]()
adam öldürmek kaç yıldan başlıyor acaba ?![]()
kızlar size beğendiğim 3 tane tel yazıcam kullandığınız ya da önerdiğinşz var mıdır?
1) Sony Xperia Ion LT28H Siyah
2) Samsung Galaxy S III i9300
3) Samsung Galaxy S III mini
sizce hangisi ya kafam karışık 14 şubat nedeniyle gzel kampanyalar varda
adam öldürmek kaç yıldan başlıyor acaba ?![]()