• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ozmn kıymetini bil şekerim boşverrrrr :nazar::nazar::nazar::16::16::16:

kıymetini biliyorum daa, hep benimle olsun, hep benimle ilgilensin istiyorum.. o yeni atandı, evdeydi o da benim gibi, alışmışım o zmnlar çok görüşmeye, çalışmaya baslaınca zor geldi açıkcası...

en azından bırısı var oyuzden onu yorma.
bak bana 7 yılımı çöpe attım ve kımle denedıysem hep üzülen ben oldum.Bundan sonra hayatıma bırısı gırmesınden bıle şüpheliyim.
En azından senın ıcın hayatını sekıllendıren bırısı var.Kıymetini bil.

en azından bırısı var oyuzden onu yorma.
bak bana 7 yılımı çöpe attım ve kımle denedıysem hep üzülen ben oldum.Bundan sonra hayatıma bırısı gırmesınden bıle şüpheliyim.
En azından senın ıcın hayatını sekıllendıren bırısı var.Kıymetini bil.

bende 5 yılımı bir adama verdim, sonuç ne oldu... ağladı mı ağladım, zırladım mı zırladım, kimse beni sevmez ve ben imseyi sevmem sandım mı, sandım... ama ne oldu şidmi, birini öyle çok seviyorum kiii, iyiki bitmiş, iyiki diyorum.... Sende bir gün aynı seyi yasayacaksın, buna çok eminim.. sadece zaman lazım, seninde nasibin kısmetin var biryerlerde, birgün tanısacaksınız hayırlısıyla...

iyi akşamlar kızlar kendimi çok kötü hissediyorum belli bir sebebi yok :(:5::2:

Selam kizlar ben de geldim :)
hoşgeldin canım, tanıtsana kendini tanısalım :1:
iyi akşamlar kızlar kendimi çok kötü hissediyorum belli bir sebebi yok :(:5::2:

limonumm, datlum... noldu ki dicem ama sebebi yok demişsin.. hmm, yasadığım bi durumdur kendisi sıkça, sebepsiz mutsuz hissedbiliyo insan kendini... özlemin mi depreşti, netti ?

Selam kızlar. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler:3: Hediyeyi kargoladım yarın eline ulaşır. Güzelce süsledim. Juliaa var mı bir gelişme? Kendine iyi bakıyorsun değil mi? ihdd, limoncuk, derya,glsmn, Hayyal ve diğer sayamadığım arkadaşlarım nasılsınız?

Selam kızlar. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler:3: Hediyeyi kargoladım yarın eline ulaşır. Güzelce süsledim. Juliaa var mı bir gelişme? Kendine iyi bakıyorsun değil mi? ihdd, limoncuk, derya,glsmn, Hayyal ve diğer sayamadığım arkadaşlarım nasılsınız?

iyilik tatlım sen nasılsın ?

Ellerine sağlık fıstık, çok güzel olmuştur eminim.. sevdiğin iki parfümü koydun demi ? Hangi parfümmüş onlar kıs, merak ettim bak :1:

Benim basım çok ağrıyo, sanırım bu elma diyeti bana ağır geliyo biraz, vücut yemeye alışkın tabi, çarpıldı iki gündür :1:

selam cnm nasılsın :16: oh hediyeler yollanmışşş maşallah allah bozmasın ağzınızın tadını :nazar::16:

tesadüf bnm iş yerimin oralarda karşılaştık benimkiyle ufak bi gülümsedi o kadar ne yanıma geldi ne aradı ne sordu gene beni yok sayıyo resmen :5::5: ben bişi anldıysam ne olayımm :31::31:

Selam kızlar bende geldimmmmm:17:

selam cnm hoşgeldin :3::3: nasıslın :12::12:

hoşgeldin canım...

selam cnm nasılsın :16: oh hediyeler yollanmışşş maşallah allah bozmasın ağzınızın tadını :nazar::16:

tesadüf bnm iş yerimin oralarda karşılaştık benimkiyle ufak bi gülümsedi o kadar ne yanıma geldi ne aradı ne sordu gene beni yok sayıyo resmen :5::5: ben bişi anldıysam ne olayımm :31::31:

selam cnm hoşgeldin :3::3: nasıslın :12::12:

Hoşbulduk kızlar nasılsınızzzzzzz :3:

kızlar size beğendiğim 3 tane tel yazıcam kullandığınız ya da önerdiğinşz var mıdır?

1) Sony Xperia Ion LT28H Siyah
2) Samsung Galaxy S III i9300
3) Samsung Galaxy S III mini

sizce hangisi ya kafam karışık 14 şubat nedeniyle gzel kampanyalar varda

Hoşbulduk kızlar nasılsınızzzzzzz :3:

eh işte cnm sen nasılsın :16::16:

adam öldürmek kaç yıldan başlıyor acaba ?:1:

benimini mi öldürcen :52::52:

kızlar size beğendiğim 3 tane tel yazıcam kullandığınız ya da önerdiğinşz var mıdır?

1) Sony Xperia Ion LT28H Siyah
2) Samsung Galaxy S III i9300
3) Samsung Galaxy S III mini

sizce hangisi ya kafam karışık 14 şubat nedeniyle gzel kampanyalar varda

2 numara tbiki daha yeni kardeşime aldıkk çok güzel bir tel :16::16:

Back