ben 5 yıılık bir ilişkiden çıktımmm o nişanlandııııı yok artıkkk , ondan ayrıldıktan 2 ay içindede bu çıktı karşımaa perişandım ben tutttu elimden kaldırdı beniii kahrramanım oldu şimdiiiii bu yaptıklarını hazmedemiorum 2.yede yııkılırsam bir daha toplanamam ben
ihdd ne demek
ama ufak bi dtayı gözden kaçırıyorsun... seni yıkmak üzere olan adam, seni elinden tutup ayağa kaldıran adam.. önce elinden tutmuş ama böylede elini çeksem mi çekmesem mi die düşünüyo heralde, naptığını bende anlamadım valla..
insallah akıllanır da arar, ne diyim.. sucun yok, günahın yok, ömür boyu sana böyle mi yapacak bu adam ?
juli ya yapma böylene desek boş çok sinir oluyorum sevgiline senin
benimki aramıs ya beni 20 dk önce, görmemişim
aradım şimdi (iyide olmuş duymadığım, beklediğimi anlardı) işyerine gitmişleri eşyaları bırakmaya.. daha eve gidecekmiş...
bak seytan dürtüyo yine beni... nsanın sevgili olmasa daha ii belki de... ya gece saat 10 oldu, ben sabahtan beri bi msj için, bi sesini duymak için, bi yüzünü görmek için bekleyip duruyorum.. salak mıyım ben ya
adam aklkmış işine gitmiş, çalışmış, bu saat olmuş anca geliyo.. beni mi düşündü sanki bütün günnn... salak gibi ben düşünüp, bekleyip duruyorum...
belli ki beni istemio cnm yadaa birileriii buna bırak o kızı diooo bilemiorummm ma en azından bana saçma sapan bahaneler yerine seni istemio ailem desin anlayışl krşılarım kiiiiiii o 33 yaşında bii adam ailesinin aklı ile hareket edecekseee buyursun etsin
bak, belli ki beni istemiyo demişsin, o zmn sende onu isteme... ayıp ya ayıp, 33 yasında ama 15 yasındaki ergenden daha kötü davranıyo... senin üzüldüğünü bile bile nasıl arayıp sormaz ya.. insan sevdiği kadını üzer mi, hele ki böyle saçma bi sebepten...
ne mutlu sanaaaa en zından seni düşünen bir erkek arkadasın var cnmm
isteseler 5 dk cık vakit bulammazlar mı valla bnm ki isteyince öle bi buluo ki vakitttama canı istemezse de kes kafasını arayıp sormazzzz slaaaaaaaaaa ben gibi değillll taş mı kalbi anlamıorum kii
neseee oşver cnm ben çok kötü oldum geneeeeeeeeee
birazdan msne girer kesin, bilir onu beklediğimi... surat asacağım valla, sıratamayacağım hiç.. ne trip atıyorsun dicek, trip atmıyorum ki, gerçekten canım sıkıldı ya...
aman olma olma... seninkine olan sinirimi, benimkinden ıkaracağım nerdeyse
bırak su adamı ya, uyumuş erken yatmış, sabah arayacakmış gibi düşün...
hehehtelde konusun bu gece o zaman cnmmm
o zman umutlanıyorummm amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?