aranıza karışabilir miyim
27 yaşındayım bekarım sevgilim yok
3 yıl daha burda takılabilirm sonra yaşımdan ötürü giderimmm
kızlarrr iyi akşamlar hepinize nasılsınız keyifler nasıl julia ne durumdasın glsmn işe başlıyormuşsun hayırlı olsuunnn..
ben yatar kızlar
tabiki katılabilirsin cnmmm eski üye olcan o zaman sen gitmek istesende biz yollamayız senii
değişen bişi yok cnm hala aramadı sormadıııı ben arayınca mesgule aldı msj atmadıııı öle işte
değişen bişi yok cnm hala aramadı sormadıııı ben arayınca mesgule aldı msj atmadıııı öle işte
canımsınn
sevgilinle kavga ettin sanırım
julia normalde bu kadar kıskançmıydı bu adam anlamadım ben o kadar şey yaşadım bende bu kadrcık bi sebepten böyle yapılmaz başka bi sebepmi var acaba..
bilemiorum pazar günüüü sabah yoladayken aradı konustuk gayet iyi idi beni ne kadar sevdiğini anlattıııı saat 4 de böle oldu işteee
seduşummm ben hiç iyi değilim
bilemiorum pazar günüüü sabah yoladayken aradı konustuk gayet iyi idi beni ne kadar sevdiğini anlattıııı saat 4 de böle oldu işteee
2 saatte ne değiştiki sinirli anına mı denk geldi acaba ama 2 gün geçmiş hala kızgın olmamalı seni bu kadar kırmaya hakkı yok
Sıkma sen tatlı canını ya belki başka sorunlar var kafasında ve seninle paylaşmaya hazır değil :44:
Belki biraz yalnız kalmak istedi
Bu yazacağım kötü bi seçenek ama ihtimali de olan bi seçenek ; belki seni üzecek bişi yaptı bu yüzden aramak istemiyor :44:
2 saatte ne değiştiki sinirli anına mı denk geldi acaba ama 2 gün geçmiş hala kızgın olmamalı seni bu kadar kırmaya hakkı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?